320; nagellack!



Har 34 nagellack nu. Kanske blir några till idag. ♥

319; i want to shop 'til i drop.


318; namnsdag.

Sitter och försöker hitta iphoneskal. Det är fan hopplöst. Hittar inga snygga i affär och fyndiq har tagit bort kategorin för bara iphone 3 skal. Tydligen är det så ute att det inte finns några skal till dom längre. Och i affärerna finns det inga snygga alls. Bara tråkiga enfärgade. Är sugen på något liknande som thilda har. Någon som har tips på vart jag kan hitta fina skal? Hemsida eller affär.

 

Imorgon ska jag försöka hitta något fint på rean i stan också. Jag ska definitivt gå in för det. Och kanske köpa ett till nagelvårdskit. Men satsar mest på kläder. Ska bara hitta något. Hoppas på lite mindre folk imorgon. (HAHA.) men om någon ska in och vill ha sällskap så är jag nog där ett tag.

 

Puss.


317; varit i stan.

Varit i stan i nästan 2 timmar. Och hittade nästan ingenting. Lite underkläder. Woho. Och lite nagelvård. Är helt slut i huvudet nu. På G hem mot D igen. Ska kanske på bio sen. Får se. Någon som har tips vart jag kan köpa snygga kläder på rea? :)

puss


316; i don't really know.

Sista julfirandet var idag tror jag. Hos min äldsta kusin. Fick biopengar. Så nu har jag 2 biopiljetter + ett biobesök i VIP med min moster + 400 kr presentkort på sf. Känns riktigt bra.

Däremot går det låååååångsamt framåt med Dolly. Hon ligger under sängen och trycker och det resulterar i att jag får sendrag i nacken när jag ligger under sängen och klappar henne.

 

Imorgon ska jag träffa syster och shoppa. Men mest shoppa antagligen. Satsar på klänningar. Och kanske tröjor. Och kanske typ allt. Ska leta efter ett par lackleggins på gina tricot också. Okej.

 

Puss.


315; JAG VILL OCKSÅ.

Alla bara fyndar och shoppar under rean. Jag har inte tiiiiid. Men på onsdag, då ska jag till stan. Hoppas allt inte tagit slut tills dess!!

puss


314; try this.


313; nästa tatuering?

vad tycker ni om typsnittet?
orden ska användas.


312; almost christmas.

Dagen före julafton.

Idag har jag varit och tränat igen. Inte lika hårt som i onsdags men jag har i alla fall tränat. Min julklapp till mig själv typ. En början till en snygg kropp. Eller snyggare. Jag har fått lite glada nyheter idag också. Jag får skatteåterbäring nästa år :D så jävla härligt.

Jag har inte köpt några julklappar idag. För det är jag klar med. Men har fått lön i alla fall.

 

Och jag vill ha nya dr martens. Och ska börja skissa på nästa tatuering. Men nu ska jag äta.

 

Puss.


311; även barn till judar(gudar!) föds i skjul.

Jag har tjänat ca 30 000 i år. TRETTIOTUSEN. Haha. Det är inte klokt hur mycket pengar det faktiskt är. Och det är en bra sak. Men nu till det som inte är så bra.. jag har bränt 23 000. På saker jag inte ens kan minnas vad det är. Typ, mat. Har inte direkt köpt skitmycket kläder heller. Jag känner mig som jag borde vara med i lyxfällen. Men egentligen är 23 000 på ett halvår inte så mycket eftersom dom i lyxfällan brukar blåsa bort 23 tusen på en månad. Jag är i alla fall mind fucked över detta.

 

Annars så har jag en enorm träningsvärk i magen idag. Hade jag inte haft det hade jag nog känt att jag misslyckats. Haha. Men imorgon ska jag träna igen. Mera mage. :D sen får jag väl se vad det blir efter det.

Jag känner att denna veckan varit den bästa på länge; + jag fick jullov.

+ jag får lön imorgon.

+ Det är julafton snart.
+ Jag har tränat och ska göra det imorgon igen.
+ Jag tror jag bestämt nästa tatuering. Ska bara skissa upp den nu.

+ Jag fick veta att jag ska få extra lön i januari.
+ jag är grymt nöjd med mina betyg :D

- jag har träningsvärk.
- jag har inte 30 tusen i nuläget.
- jag måste börja spara till mitt gymkort.
- mitt internet vägrar fungera.


Angående rubriken, dom sjunger även barn till gudar föds i skjul. Men jag hörde även barn till judar och funderade på vilket jävla skämt det var.. inget visade det sig.

 

Puss.


310; jullov.

Nu är det jullov. Score. Lite ledighet innan sista terminen innan studenten. Wunderful. Men ännu har jag inte legat och latat mig. (Eller jo, det har jag.)Var och tränade och sedan köpte jag skosnören till mina skor för dom jag har håller på att trasa sönder. Och nu sitter jag vid datorn och kollat upp vad jag har för betyg denna terminen. Och förhoppningsvis blir detta året det år jag inte har några som helst G:n. Får se hur det går med det. Men jag hoppas.

 

Nu ska jag titta rwj, sedan säsongsavslutningen på DH/DP. Sista avsnittet någonsin... och sedan ska jag titta på criminal minds. Så nu börjar jag lata mig :D

 

puss.

 

ps. fick diplom i skolan idag.


309; gjort om alla inlägg.

Nu har jag suttit och ändrat siffrorna i alla inläggen så dom faktiskt stämmer. Gjorde det åt rätt håll denna gången, äldst till nyast istället för nyast till äldst. Så nu är det gjort i alla fall så nu slipper jag störa mig på det. Och nu ska jag.. sova tror jag.

Är ledig imorgon. Fram till fem då jobbet börjar. Och imorgon börjar tävlingen på D's blogg, så om ni är intresserad av att vinna en film får ni kolla in någon gång efter två i alla fall. :)

 

nu ska jag dricka vatten och sedan sova.

Puss.


308; sista skoldagen för i år.

Då var sista skoldagen för i år avklarad. Bestod endast av en film. Och att jag fick hjälp med att fixa till mitt reportage så att jag är ledig imorgon och kan ägna dagen åt träning och jobb. Precis vad jag behöver. Dock har jag inte bestämt mig för vad jag ska träna när än. Bara att jag ska fylla i min träningsdagbok när jag kommer hem.


Sedan kanske jag ska kolla lite på criminal minds. Och äta! Jag är hungrig så behöver äta något. Men nu ska jag lyssna på musik och åka tåg.

puss


307; fjärde advent.

Nu är det bara sex dagar till julafton. Och snön har kommit. Hoppas på att det inte kommer mer utan håller sig på den nivån det är nu. Och imorgon ska jag köpa dom sista julklapparna. Och på torsdag hålls den en liten jultävling på Dannys filmblogg. Så kom ihåg att titta in där då.


Annars har det varit en lugn helg. Hade en liten julafton igår och jag fick en mysig stickad tröja. Sedan åkte jag in till stan och musikhjälpen. Efter det köpte jag och Bby godis på 4-gott och åkte hem och titta på film.


Men nu ska jag titta på film.

puss


306; i could walk a million miles for you.

Nu var denna skolveckan slut. Två halva dagar + idag då jag slutade tidigare. Fick dessutom skjuts av tjejen med bil (emma) till stationen så slapp vänta på bussen, och behövde inte gå till stationen. Missade bussen imorse så har redan gått den sträckan en gång idag.


Är påväg hem till D nu i alla fall. Så ska helgen börjas med mys och en kladdkaka. Beror på vad han säger. Har inte gjort så mycket denna veckan förutom skola 3 dagar och jobb 3 dagar men känner mig ändå trött så ska vila ikväll. Imorgon ska jag på minijulafton med middag och kanske till Liseberg. Går se.


puss


305; stjänbilder.

Om du befinner dig i Bâli i Indien kan du få se stjärnbilden ugnen.
En rätt enkel stjärnbild.


304; I just want you for my own, more than you could ever know. Make my wish come true baby all I want for Christmas is you.

photo source: weheartit

 

Idag var jag och tränade en stund. Allt för att få en stark kropp. Stark och snygg. Ehe. Men jag känner att jag är på god väg numer i alla fall. Börjar få riktigt ordning på min träning, men måste få en mer strukturerad träning. Typ, vartannat träningspass konditionsträning och vartannat styrketräning och var tredje får bli pass av något slag. Så nästa vecka är det styrka som gäller. Ska kanske försöka få ihop två träningspass under nästa vecka. Jag önskar seriöst jag hade sådana magmuskler. Men det kommer typ ta ett år minst innan jag får sådana magmuskler. Men med lite disciplin ska det nog fan gå.

Förövrigt känner jag att min kropp är på g mot det jag vill ha det. Är rätt nöjd i nu läget. Måste bara få ordning på mina naglar också. Och få mina sår i händerna att läka så att jag kan använda dom utan att det gör svinont.

 

Har snöat in på en tjejs insperationbilder från hennes blogg, därför all utseendefixering på sistone. Här kan ni hitta hennes blogg.

 

Puss.



303; christmas and everything.

Lite snö hade typ varit okej. Lite. Typ bara så det täcker marken och knastrar lite.

Hade ju inte varit fel om man fick vara så snygg?


302; onsdagskväll, lillhelg slut.

Har ju varit ledig två dagar och imorgon måste jag upp till skolan igen. Men slutar som tur är tidigt. Häääärligt. Så då blir det en sväng till gymmet. :) och efter det ska jag hem och plugga matte och fota för min expogrej. Så jag bara kan chilla på fredag under den lektionen.


Annars händer inte så mycket. Är tillbaka i min egna säng istället för att ligga i bbys och min. Men det är bara två nätter sen får jag sova hos honom igen. Och om en vecka har jag fått jullov och kommer sova där lite mer. Japp, men nu ska jag sova lite.


puss


301; hej livet, vad har du att erbjuda?

Är påväg till tandläkaren nu. Superkul, definitivt. Just idag glömde jag borsta tänderna (y) Men fick en hel ledig dag från skolan i alla fall. Fått ett härligt rivmärke i handen också. Underbart.


Sen ska jag åka och jobba också. Det ska bli en upplevelse! Med mobbare och allt. Kommer sluta med att jag får joina BUP eftersom allt är mitt eget fel. Jag har ju damp/attitydproblem... Det är vad hon på jobbet säger i alla fall. Och det måste ju vara sant. Nej men, jag var vuxen igår och fick en ny arbetsuppgift, jag hoppas hon får en ny arbetsplats. Det skulle väl vara det som gör min dag bättre.


Nä, men bäst. Min dag är rätt bra, sovmorgon hos bby och vi var tvungna att skrämma ut Dolly från under sängen. Hon har inte vågat komma ut för att gå på toa.... Men nu är hon ute, och hoppas hos stannar där så hon inte gömmer sig under sängen igen. Bortsett från att hon gav mig ett rivmärke mitt i handen verkar hon gilla mig för jag fick klappa henne sen.


Nu tror jag att jag har slut på saker att skriva.

puss


300; söndagsäventyr

Vaknade nio hos D och den nya katten. Sen bar det av mot stan där mormor hämtade upp mig och vi åkte mot Ullared. Shoppade för runt 900. Hittade en julklapp till Bby och en till mig själv :D

Sen blev det lite till Dolly också. Den nya katten som bor hos D. Eller mer exakt, under sängen hos D... Men men.


Min skoltrötthet har nog slagit till nu.. Går till skolan imorgon men inte på tisdag. Orkar inte. Sen ledig på onsdag. YES. Sen är det väl bara att pallra sig iväg till skolan på torsdag. Men det blir bara tre dagar denna vecka. Och två "skoldagar" och en avslutning veckan därpå.

Dolly och min julklapp till mig själv. I fuskpäls ofc.


299; det är bara, regn hos mig.

Jag tänkte vara duktig och börja skriva på hemtentan i psykologi. Jag kommer inte på någonting att skriva. Jag vet inte ens vilket sällskap jag ska välja för allt är som en jättestor gröt. Det finns liksom inget ”scenario” det är bara gröt. Det finns ingen som hänger ihop typ. Och jag ser inga självklara svar på frågorna heller. Allt blir bara BLÖÖÖÖÖ.

 

Men vissa positiva saker är att jag ska till Ullared på söndag eller måndag. Och kanske få en jacka i julklapp. En mechilingubben jacka typ. Och att det är fredag imorgon och jag får ”äntligen” träffa min fina pojk igen. Jag träffade honom igår men saknar honom redan. Men det beror mest på att han varit upptagen hela dagen och inte hört av sig så mycket. Segt som bara fan. Okej. Det blir ingen socialpsykologi gjord ikväll. Seriöst, vad tänkte jag? Ska se om det går att titta på tv. :) det regnar ju så det kanske inte går..

 

puss,


298; min pojkväns blogg slår min.

Jag har skapat hans blogg, utan mig hade det inte funnits någon blogg! Och han har dubbelt så många läsare som mig.

Haha. Sen så skriver han ju en lite mer nischad blogg som inte är fokuserad på hans liv. Eller, kanske lite eftersom han lever för sina filmer. Nästan. Men det är ju en film lista som alla nog kommer hitta något som dom gillar.


Men jag tänker inte vara avundsjuk utan hoppas bara han kommer ihåg vem som skapade bloggen och gjorde alla reklambanners när det händer. (JAG)


Här är hans bloggadress i alla fall; http://dannysfilmer.blogg.se/ men den ligger i sidomenyn annars. :)


puss!


297; i will be strong.

Mitt självförtroende är i botten idag. Men ska träna, duscha och måla naglarna efter skolan och då kanske det blir lite bättre. Ohja, mitt självförtroende är kopplat till mitt utseende. Och delvis till alla människor som hatar mig. Men jag får helt enkelt tänka på det som Amanda la upp förut. ”If people are trying to bring you down, it only means that you are above them.” Så egentligen är jag jävligt bra. Jag ska ha det i åtanke senare idag. Typ när jag tror på det själv.

Sen så har jag ju fina vänner, Amandas snälla ord och en jävligt bra pojkvän. Så det så.

 

Blogg.se har bytt design typ. Den ser rätt bra ut. Fint. Nu har jag en timma kvar på lektionen. En timma som ska gå till att peppa, se klart criminal minds avsnittet jag började se igår och kolla på RWJ's senaste.

 

Puss.


296; jag fattar inte. Är det fel på mig?

Orkar seriöst inte. Jag tror det är tre tjejer på jobbet som avskyr mig, och sen det är en brud som hatar mig så mycket så hon inte kan gå på samma klubb som mig.

Jag fattar inte varför. Dom tre tjejerna på jobbet har jag inte gjort någonting alls. Jag har inte ens sagt något mer än att dom ska flytta på filmerna som var ivägen. Men ändå är jag ett dampbarn.
Bruden hatar mig för jag försökte ta med en kompis på fest. Dom sa nej, jag sa okej. Sen fick hon damp. 3 månader av bara hat från hennes sida.


Och det tär seriöst på mig. Fattar inte varför jag blir hatad? Kul liv. Nu ska jag fokusera på något positivare. Som typ... Ett spel på telefonen.


puss


295; skor till mig.

Sitter i skolan och chillar järnet. Det mest aktiva jag gör just nu är att vänta på att jag ska få mail av några som skickar undersökningar till mig. För jag kommer inte in och se hur mycket jag gjort så jag kan få presentkort och shit.

Det mest produktiva jag gjort idag var att räkna matte. Klarade dom två sidorna jag skulle räknat denna veckan så nu ska jag räkna två till tills nästa vecka. Gött. Kanske borde öka tempot eftersom kapitel ett ska vara klart till jul. Men det är mycket text och sånt också så det går nog bra. Yes.

 

Jag har hittat ett par till dr martens jag är sugen på att köpa. Så det kanske blir ett par till tills imorgon. Hehe. Är så jävla sugen på ett par svarta men svarta är så himla dyra. Fattar inte. Men rosa då kanske. Får se.

 

Tycker jag kan få svar på mitt mail snart.

 

Puss.




294; ...

Hold me, tell me everything's ok.
Show me there's a way to beat the monster
Save me, make it go away.


293; på g mot jobbet.

Var och köpte julklappar efter skolan idag. Och lämnade in min nyckel. Finally. Så nu slipper jag tänka på det. Har något nytt att tänka på istället. Har köpt en julklapp för mycket så är inte säker på vem som ska få den. Haha. Ilandsproblem.

Nu kommer min buss o jag ska ringa mormor.
puss


292; total boredom.

Har religionskunskap just nu. Det är astråkigt och det enda jag egentligen har att göra är att räkna matte. Något jag skulle kunna göra om jag hade en penna. Så egentligen kanske jag ska leta reda på en penna. Men det känns ju inte sådär jättekul om man tänker efter. Matte. Har en skiva criminal minds i datorn men jag vet inte om jag redan sett den eller inte. Och sen så orkar jag egentligen inte sitta vid datorn just nu. Så funderar på att sova en stund istället.

Ska kolla på film efter denna lektionen. Känns som en jävligt produktiv dag. Funderar på att lämna datorn i skolan idag med. Så slipper jag släpa på den runt i stan och på jobbet sen. Kommer ändå inte använda den hemma ikväll. Kanske är en bra idé. Ska nog dra en runda och kolla på stan idag igen. (y)

Nu ska jag kolla in iphone skal.

 

Puss.


291; ingen shoppingsöndag.

Tänkte shoppa lite kläder åt mig idag. Hittade bara en tröja som jag ville ha. Men kändes så onödigt att köpa den så här nära in på jul så den får väl hamna på önskelistan istället :)


Så nu är jag hemma istället och chillar. Tror mina föräldrar är ute på julklappsärenden. Pappa lät så mystisk i telefonen förut när jag pratade med honom.


Jag är verkligen asseg idag. Fattar inte varför. Sov till tolv idag. Det var ändå 11 timmar. Sov rätt länge igår med.

Imorgon är det nästan sovmorgon i alla fall :) Efter skolan SKA jag förbi min chef och lämna nyckeln jag måste lämna. Orkar inte (a) sen ska jag och titta på julklappar.


Men nu ska jag nog ringa min mormor.


puss


290; JAG VILL HA.

Jag vill ha dom ljusblå, dom röda, dom med rosor, dom vita, dom svartblommiga,
dom svarta, dom röda med skottrutigt på typ, dom gula, dom rosa.  ♥


289; friiiiiiiidaaayyyyy.

Det är äntligen fredag. Dock har jag naturlektion nu. Och min hjärna blir helt mosig av det. Orkar inte lyssna alls typ. Tittade på första avsnittet av julkalendern istället. Och sen kom Anders och gav mig en burk pepparkakor. Fast det är inte bara jag som ska äta pepparkakorna. Bea ska vara med, och Moa och Pernilla. Och typ hela mediaettan... fast det är lugnt. För till vårterminen börjar fadderfriday där jag ska få chilla i storan på fredagar istället för att gå på alla lektionerna. :) Gött.

 

Jag har en chokladkalender hemma hos D också. Och det är 2a idag så får öppna 2a luckan. Och idag eller imorgon ska vi baka pepparkakor. :D

Och nu ska jag... ha rast. Men sen ska jag nog vara med på lektionen..

 

Puss.



288; iPredict

 

 


287; i ♥ it.





286; thursday

Just nu sitter jag och har psykologi. Det är torsdag idag och jag ska prata med min lärare för jag har fått en kommentar att jag ska lägga till något som redan finns i det jag lämnat in. Sen måste jag plugga inför mitt prov som jag har imorgon. Jag pallar inte göra om det. Men jag måste så jag får ledig på onsdagen innan lovet.

Men nu ska jag läsa ett fint litet blad. Om ett experiment med elchocker. Riktigt trevligt.

 

Imorgon är det fredag, och jag ska köpa chokladkalender sen. :)

puss,