120; andra dagen som artonåring.

Igår bad det bad och kalas som gällde men även bio på kvällen. Fick en ifån av mamma och pappa, lite pengar till körkortet av moster och morbror. Smycken av morfar och moster och även pengar, massa kläder av mormor.

På kvällen gick jag, D, Emil och några fler och såg transformers på bio.

 

Och idag ska jag jobba. Men först ska jag och mamma till banken och fixa lite grann. :) ska se om jag kan sätta mig och göra lite nu.


119; i can has b-day.

Vaknade dock för tidigt så ligger och försöker somna om så mina föräldrar kan sjunga för mig :)

118; oinspirerad.

Satt och skrev ett inlägg förut om hur oinspirerad jag är just nu. Lyckades ta bort det.Jag är väldigt oinspirerad måste jag ju säga.

Nu är det fyra timmar kvar till min artonde födelsedag. Hur coolt är inte det då? Myndig och sånt häftigt. Och sen ska jag jobba. Fränt.

Men jag ska i alla fall få vattenmelon på sängen imorgon hoppas jag :) jag älskar vattenmelon :)))))) ska få en ascool tårta också. Ska baka imorgon. Har funderat lite på om jag ska baka på lördag och tror jag ska göra kladdkaka innan tjejerna kommer. Jappjapp.

 

Ska försöka bli mer inspirerad och fota mera. Imorgon kanske jag får lite grejor jag kan visa upp för er. Tror jag kommer få lite kläder i alla fall ;)

Något jag är väldigt inspirerad av är nästa sommars jobb. Om jag får vara där har jag möjlighet till fast jobb, och bra betalt. Men om jag säger vad det är så kanske det inte blir av.

 

Detta inlägget har tagit en timma att skriva. Fick lite gäster i mitten och så. Nu börjar en ny säsong av supersize vs superskinny. Det är rätt kul att titta på faktiskt. Rätt sjukt att folk kan äta så lite/mycket. Måste äta. Även om jag ibland känner att jag inte vill, så måste jag äta. Annars blir jag bara yr, jobbig och grinig. Gillar inte när dom är längre än mig och väger mindre än mig.

Åh, jag är väldigt oinspirerad angående bloggen. Vet inte vad jag ska skriva om. Tips?


117; i look good.

Bestämde mig för att ta en ny profilbild till fb. Och så här blev resultatet. Riktigt snyggt faktiskt.



116; if your body matches what your eyes can do, you'll probably move right through me on my way to you.

 

Idag har jag och min kära mamma varit och handlat lite grejer inför onsdag och lördag. :) eller en hel del grejer. Ska baka sen också :) Vi köpte även en jättemogen vattemelon. Åh, jag älskar vattenmelon. :)))))))

 

redan igår började jag bli nervös över jobbet som börjar på tordag. Men det ska nog gå bra i alla fall om jag lugnar ner mig lite. Haha. Det blir ju inte så jättejättestor skillnad från förra året, ska bara ha egna nycklar, riktiga arbetskläder och så... inte alls stor skillnad. Aja. Jag ska nog klara det i alla fall. Pepp på att jag ska klara det nu.

 

Om två dagar blir jag arton. Tufft. Då kan man hitta på en massa grejer. Eller inte. Det första nya jag ska göra som artonåring är att gå på VIP bion på bergakungen. Azum.


115; Dom säger det är fel på hjärtat men ingenting har någonsin slagit så hårda slag

Så är det. Bortbortbotbort.

114; lördag.

Idag är det lördag och dagen efter midsommarafton. Jag och D har redan sett en film och ätit frukost.. redan. Haha, gick upp kvart i tolv typ. Ska snart iväg till stan och titta på spel åt D. Kanske ska köpa lite godis också. Får se.

 

Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig idag. Kanske blir något liknande som igår, eller kanske inte. Jag är trött. Kanske ska köpa ricinolja idag. Får se hur mycket pengar jag har. :)

fått lite tips på vad för produkter som är bra så ska kolla upp det. Eller så väntar jag tills efter jag fyllt år. Kanske det.


113; longing for my darling.

Idag är det torsdag och imorgon är det midsommarafton. Nu vet jag i alla fall vart vi ska vara, men vet inte vad vi ska göra. Men med tanke på vilka som kommer så kommer det antagligen bli riktigt bra ändå. Oavsett vad vi hittar på.

 

Just nu tittar jag på project runway och väntar på att D ska komma hem. Snart ska jag börja laga mat och göra det lite mysigt. Eftersom han jobbat hela veckan, så ska vi nog vila inför imorgon och se på film. Det var väl det. Får se om jag skriver imorgon men tror inte det.


112; tankar.

Idag är det onsdag och en vecka tills jag fyller 18. Jävligt coolt måste jag säga.”Jävligt coolt”. Haha, eller inte. Jag kunde ju ändå inte ta mitt körkort än för jag kan inte plugga teori helt ärligt för det är skitsvårt att plugga in en hel bok. Jag vet ju inte vad jag ska läsa på mycket om eller hur jag ska läsa det.

Måste antagligen gå på teorilektioner på körskolan. Men det är dyyyrt. Så ska gå intensivkurs till hösten så kanske jag kan lära mig något och sedan ta körkortet.

 

Hade en mardröm innan jag vaknade imorse. Jag hatar mardrömmar. Jag drömmer hellre om monster och mördare än de mardrömmar jag har. Drömmer om ensamhet, att bli lämnad. Och det är skitjobbigt att vakna upp ensam efter en sån dröm. Fick ringa och störa D i jobbet när jag vaknade. Det var säkerligen inte särskilt kul eftersom jag hörde hans kompisar skratta i bakgrunden. Askul att ha en livrädd flickvän i telefonen då.

Kanske ska åka hem till honom redan idag. Beror på om vi gör om mitt rum idag eller inte.

 

Men först måste jag lista ut om jag ska göra risotto eller om jag ska göra något annat till middag idag. Ska rota lite i frysen sen så får jag se om jag hittar något roligt där inne. Men nu ska jag fortsätta dricka te.


111; orkar inte skriva.




110;


Tack för omtanken! Det suger faktiskt att vara sjuk under sommaren.

 




Jag hoppas på vanlig hjälp hos hostmedicin. Och ja, jag vet vem Foki är.

 



Not so much.


Jag vet inte varför det blir så suddigt med kommentarerna. Men hoppas ni blir glada över att jag svarar i alla fall. För jag har egentligen inget annat att säga så.


109; förkyld.

Nu sitter jag här hemma och tittar på extrem home makeover. Har fått i mig lite hostmedicin så nu mår jag lite bättre. Hostar inte lika mycket, får inte lika ont i halsen och är inte lika snuvig. Det är bra. Så kanske blir frisk innan fredag.

För då är det midsommar och förhoppningsvis har jag något att göra och någonstans att vara. :)

Det har inte hänt så mycket i helgen så jag har inte så mycket att säga som vanligt.


108; jag vet jag är dålig.

Ingen uppdatering igår. Herregud, jorden går under jag lovar!

Nej, men anledningen var att jag inte satt vid datorn igår fören på kvällen och då kände jag inte för det. Men ni kan få min gårdag i ord om ni känner för det, annars kan ni ju bara sluta läsa här.

 

Jag vaknade hemma hos D runt tolv igår eftermiddag.. haha. Just det. Efter det åkte vi in till stan och kollade på rean efter shorts till mig, utan framgång. Så jag åkte hem till mig istället och städade så jag skulle slippa göra det idag, lördag.

Efter jag har städat och lite så så kommer pappa hem och är förvånad över att jag är hemma. Och säger att det krånglar till saker och ting. Slutade med att jag fick följa med bak på motorcykeln, vilket har resulterat i dagens halsont. Så jag pappa och mamma också en 25 mils sväng på mc. Kom hem runt elva tiden igår kväll.

 

Det var typ min fredag. Idag ska jag vänta på att diskmaskinen blir klar, vänta på att D ska vakna och sen ska vi åka hem till hans föräldrar. Sen ska jag åka hem till D igen och vara där tills på måndag. Yesbox.

Write to you later.


107; today it's thursday.

Och idag ska iväg och träffa min morfar och köpa födelsedagspresenter.

Sen ska jag nog åka tillbaka till D och hänga här tills på söndag. Får se vad som hittas på efter jag varit i stan. Vet att D har en massa nya filmer som vi inte sett ön så det blir det nog. Ska antagligen se the ring och the ring 2.

 

Just nu bygger D ett tält av täcken runt mig. Tror han håller på och bädda rent sängen eftersom han ska tvätta när jag är i stan. Ehehe. Jag slipper undan! :D Försöker läsa bloglovin också. Men internet samarbetar inte. Och D pratar för sig själv... eller med tvn kanske. Hm.

No more to tell!


106; quiet in my head.

Är hemma hos D nu. Varit på Ullared och köpt kläder. Eller, ja födelsedagspresenter till mig från min mormor.

Sitter och tittar på House just nu. Väntar på att Criminal Minds ska börja senare. Det börjar klockan elva. Så det är en stund kvar.

 

Hoppas ni haft en bra dag. No more to tell.


105; välkommen hem.

Nu är D tillbaka i Sverige.

Funderar på att ringa honom typ nu. Får se hur jag gör. Ska åka hem till honom i eftermiddag i alla fall. Efter jag ha varit i stan med mormor.

 

Orkar inte blogga mer. Ska fokuserar på att vara glad istället.


104; tänka på släkten.

Jag tänker på så konstiga saker när jag duschar. Idag blev det; om jag och D får barn tillsammans, (om typ fem sex år eller så...) så kommer ungen/ungarna ha väldigt många släktingar. Räknade lite på det.

Och det blev såhär;

En morfar och en mormor. En farfar och två farmödrar. Tre gammelmorfäder, två gammelmormödrar. Två gammelfarmödrar, en/två gammelfarfäder.

Tror jag fick med alla. Förhoppningsvis en mamma och en pappa också. Haha.

Vi får väl se om det blir så eller inte. Först kanske man ska hålla ihop i fem sex år. Vad jag vet så är inte sånt här tänk bra egentligen.

 

Men nu ska jag titta på CSI. Och fortsätta spela it girl som jag gjort i stort sätt hela dagen.

Fick en till av de fina kommentarerna från Tidstjuven.


103; ÄNTLIGEN.

Har fått tummen ur och gjort en bakgrund istället för att bara ha det vitt. Vad tycker ni? :)
Tryck F5 om ni inte ser det.

102; jag har ingen bra rubrik just nu.

”På TV visar de dig hur tvättmedel tar bort blodfläckar hur lätt som helst. Jag tror att om du har en T-shirt med blodfläckar överallt så är inte tvätten ditt största problem. Du kanske borde göra dig av med liket innan du tar hand om tvätten.” - Jerry Seinfield

Läste det i en bok. Tyckte det var lite kul så tänkte att jag kunde dela med mig av det. Jag vet inte riktigt vad mer jag har att dela med mig av egentligen.

 

Jag har klippt gräset, och inte så mycket mer. Ska iväg och mata kitty en sista gång innan D kommer hem igen. Kommer bli skitbra när han kommer hem. Alldeles alldeles underbart. Ska bli skönt att få hem honom. Ska köpa min födelsedagspresent med mormor imorgon också :) Får se vad jag hittar, inte kollat ut något än. Kanske ska önska mig gossip girl säsong två. Får se.

 

Idag är det faktiskt rätt fint väder så kanske ska vara ute idag. Kanske bada nu när det blivit varmare i poolen igen. Och ikväll ska jag nog ringa runt och bjuda in folk till min födelsedag. :)

Jag hade visst lite grejer att berätta.


101; änglagård.

Sett sista änglagård filmen.

Jag gillar änglagård filmerna. Dom är fina.

Väldigt värda att se. Tror att jag ska köpa dem när det kommer ut en box.

 

 

 

Okej. Vill bara säga att jag har superfina vänner. Thilda, dina ord är underbara. Det hjälper verkligen. Mår bättre av att se dina fina kommentarer. Bea, att du alltid finns där känns jättebra. Ni är verkligen underbara! Är så himla glad att jag valde LBS och hamnade med mina fina klasskompisar.


100; i can take that gun now.

Var iväg och matade kitty förut. Sedan åkte jag in till stan för att köpa strumpor jag kan ha i min högklackade utan att de ska synas och utan att jag ska få skavsår.

Det blev inte så kul. När jag stod inne i affären försökte en man ta mig mellan benen. Trevligt. Detta är alltså i H&M i femmanhuset.

Händer det er, säg till personal med en gång. Jag blev så chockad att jag drog och på så sätt kunde de inte få fast honom.

Så om ni är i femmanhusets H&M och de händer. Säg till personal med en gång.

 

Kände att det var viktigt att säga så att dom kanske får fast honom. Uppdaterar kanske något positivt senare.


99; Now that Janie's got a gun, she ain't never gonna be the same./ Janie's got a gun

Nu är det två dagar kvar.

Fick prata i telefon med D i en halvtimma igår natt. Så nu är det lugnt. Nu ska jag klara mig i två dagar. Idag har jag orkat fota lite. :) och har redan städat. Det är bra. Så nu är det bara att åka hem till D som är kvar innan pappa kommer hem. Kanske kan klippa gräset ikväll. Annars blir det imorgon.

Kanske ska förbi life också och köpa ricinolja. Får se om jag hinner med det. Eller snarare orkar med det. Hinner gör jag nog. Haha. Känner mig rätt så seg idag. Som jag inte sovit tillräckligt mycket typ. Får vila upp mig innan tisdag.

 

Kul att det finns de som orkar läsa mina deppinlägg. Haha. Men nu ska jag bli gladare iallfall. Hälften av tiden har passerat. Så nu är det bara positiva saker. Och jag ska få presenter när D kommer hem.

Och han har hittat en fin födelsedagspresent till mig också har jag hört. Hatar överraskningar från de jag är ihop med så antigen vet jag precis vad jag ska få eller i alla fall ha en aning om vad det är. Med mitt ex följde jag alltid med och köpte grejer så jag visste exakt vad jag skulle få. D däremot tycker det är mycket roligare att se mig plågas när jag försöker lista ut vad han ska köpa/har köpt. Haha. Men nu vet jag i alla fall lite. :)

 

Se, idag är jag ju glaaad. :)

Pusspuss.

 


98; not so much fml today.

Sitter i mjukiskläder nu. Mår bättre idag.

Har badat och spelat poker med Bea, Iza, Emma och Olivia. Var kul och jag fick tänka på annat hela dagen typ. Men jag har haft fin kontakt med D idag också så det har jag också mått bra över.

 

Imorgon ska jag städa för jag orkar inte göra det nu. Och sen ska jag kanske klippa gräset också. Beror på när pappa kommer hem. Eftersom vår gräsklippare har fått krupp.

 

Finns det något mer att tillägga. Nej tror inte det. Jag kollar på film.


97; fml.

Sitter och väntar på att åka. Ska först hem till D och mata hans katt, sen ska jag möta upp tjejerna på centralen/hjalmar.

 

Om du vill kan du hoppa över detta.

Just nu sitter jag bara och hatar allting. Sitter och skickar arga sms till D. Utan någon större anledning egentligen. Men jag är arg på honom.

(jag vet att han inte har stängt av mobilen för att undvika mig. Jag vet det jag vet det jag vet det...)

Fast egentligen är jag inte arg på honom. Har ingen anledning.

(förutom att han inte sätter på sin mobiltelefon.)

Är mest arg på mig själv typ. För att jag är alldeles för orolig.

(vet att det inte finns någon anledning till det heller.)

Vill bara att han ska komma hem nu på en gång. Men det kan jag inte säga till honom för då förstör jag bara allting.

 

Och börja läsa här istället.

Apati är en bra lösning. Fast inte just idag. För idag ska jag vara med kompisar och förhoppningsvis bada, beror på om poolen blir varm eller inte. Det ser ju ut som vädret ska bli bättre i alla fall. Det är ju positivt. Men snart ska det nog bli varmt i poolen också. Ska åka härifrån om en halvtimma. Och vara tillbaka om typ. Två.

Nu ska jag övergå till att deppa lite till. Men har skrivit 100 inlägg nu. Det är ju bra.

Puss.


96; den elaka lilla rösten.

Den lilla elaka rösten.

Alla har ju en liten röst som talar om att allt är okej när man tror att det är som värsta. Typ att man tror att man ska få IG på provet av noja och så finns den där och säger att man i alla fall får G. Det är ens sunda förnuft som pratar med en.

Min sådan röst är schizofren. När jag nojar över skolan brukar den vara rätt snäll. Men ibland så som vid dessa tillfällen när D är borta är den riktigt elak.

 

Om jag ligger och funderar på varför han stänger av sin mobil när jag smsar med honom, är inte svaret för att den laddat ur. Svaret blir; du vet precis varför han stängt av mobilen. Och så ligger jag och självdör. Men när jag väl är uppe och sitter vid datorn eller TV:n så kan jag tro på att den faktiskt ladda ur. Men när jag försöker sova går det inte. Och det gör bara att jag inte kan sova och blir osäker på mig själv.


95; rödtott efter sommaren?

 

Jag funderar på om jag ska färga håret rött igen efter sommaren. Trivdes i rött hår. Och kommer nog se ännu bättre ut i rött när håret blivit längre än vad det var förra gången jag var rödhårig.

 

Vad tycker ni? Bra idé att bli rödhårig igen?


94; fredag.

Idag har jag än en gång försökt hitta sätt att göra bloggen finare. Det går inte så bra. Hittar inte koderna på det jag vill göra. Om någon vet någon bra hemsida förutom designadinblogg.se så blir det bra.

 

Idag har jag och min mamma satt upp min rullgardin rätt, flyttat mina vanliga gardiner, matat kitty, handlat till imorgon, jag har städat och gjort i ordning på mitt skrivbord. Jag trodde inte jag skulle orka göra någonting idag men det blev ändå en del grejer. :)

Även kollar om gräsklipparen funkar, men det gjorde den inte.

Smsat lite med pojken på andra sidan havet, men han verkar lite upptagen.

 

Har även fått mitt betyg hemskickat idag. Ohja, vad ska man säga. Mamma är skitstolt över mig. Och jag känner att jag kanske borde fått bättre? Har även frågar facebook om någon vill vara med mig idag. Verkar inte som det. :(

 

 


93; Mitt i natten, fast jag skrev det inte nu.

Jag saknar dig.

Hatar när du åker iväg. Speciellt utomlands. Oron sitter som klor i bröstet på mig. Varför, det vet jag inte egentligen. Allt bara suger hela tiden. Känner att jag vill sova bort allt. Funderade på att träna imorgon, om jag orkar. Eller om jag ska vara hemma med mamma. Vet inte vad jag orkar med egentligen.

Får helt enkelt se imorgon. På lördag kommer jag orka allt. För då slipper jag tänka så mycket, bara vara. Nu har jag helt enkelt för mycket tid till att tänka. Speciellt idag då jag bara suttit inne.

Och du har bara varit i 14 timmar.

 

Jag klarar inte att du är borta fem dagar. Får dåligt samvete då jag tänker på Thilda och Anton. Känner mig verkligen superlöjlig då. Jag menar fem dagar mot hela sommaren. Känner att jag överreagerar. Lite. ”Lite.”

 

Att känna för mycket. Det är inte mitt problem. Att känna för lite och ignorera för mycket är nog min grej. Förutom oron. Den är alltid där nästan. Jag måste börja koppla av.

Just nu har jag oro för att D inte kommer hem till mig. Som alltid. Och jag vet att det inte är så. Långt inne någonstans vet jag att det inte är så. Men det är inte den känslan jag får. Fast det är känslan av trygghet även när han är långt bort jag fortfarande vill ha.

Men va fan, jag är inte ens säker på om jag räcker till när jag sover hemma hos honom och han är ute. Är ju rädd att han inte ska komma hem, gå hem med någon annan. Love it liksom. Och då ligger jag ändå hans säng, vår säng. Och det är det han säger själv.

 

Oro plus överkänslighet. Det känns bra.

 

Vet att ni älskar att läsa sånt här.


92; sommaren är kort, nästan regnar bort.

Hej på er fina.

Har haft en myskväll med mamma med pizza, film och godis. Sitter och kollar på ettan nu på någon tonårsthriller serie. Första avsnittet. Och mitt internet dampar loss som in i helvete just nu. Men får se om det fixar sig ändå.

 

Varit inne och kollar runt på download festivalen och såg att min pojkvän försöker fly från mig i två dagar istället för en. Vet att han älskar mig. Verkligen... haha. Nej, men jag borde vara snäll mot honom så han vill komma hem till mig överhuvud taget. Får väl hoppas på det.

Han har lovat mig en present. Får väl se om han vill komma hem till mig som sagt.

 

Jag har alltså lyckats med att kunna hålla flödet på bloggen någorlunda bra. Så ni kan läsa lite om mitt sommarlov. Är ni underhållna?


91; Kung Fu Panda 2


Var på bio med D och Emil igår. Såg Kung Fu Panda 2. Den var väldigt bra.

Jag tyckte att den var lika bra som ettan, på ett annat sätt bara. Helt annat story, men det var väldigt bra ändå. Vet inte riktigt vad jag kan säga mer om det.

 

Vi såg den i 3D. Det var sådär, är inte direkt ett stort fan av 3D filmer. Vissa delar var suddiga när det gick fort och det var inte så mycket 3D effekter egentligen. De flesta förstördes då de försökte göra 3D effekter som var precis i kanten av bioduken så det såg väldigt konstigt ut.

 

Den är värd att se, ska få D att köpa både ettan och tvåan på DVD sen.


90; långt inlägg!

Ensamensamensam.

Nu sitter D på ett flygplan mot London, England. Och pappa är på sweden rock. Mamma är och jobbar och min bror är i skolan. Skulle klippt gräset idag, men som tur att det regnar. Sitter och tittar på sista avsnittet av säsong ett av gossip girl. Det håller på att sluta. Trist. För då har jag inget att se på resten av veckan.

Jag märkte nu att jag saknar sex avsnitt av säsongen. Men hittat en hemsida där jag kan se resten.

 

Hade någon plan förut om att skriva av mig ordentligt. Men vet inte vad jag ska skriva av mig om. Just nu känner jag mig inte så ensam men om två dagar kommer jag känna mig övergiven. Och då är det ytterligare tre dagar kvar innan D kommer hem. Fast får ju lite annat sällskap på lördag. Det är ju tur det.

Annars så kan jag ju skriva om min stress som min pappa kallar det. Över jobb skola utbildning framgång pengar och sådant. Blir knäpp på allting. Vet inte vad jag ska göra eller hur jag ska lyckas med det. Och det gör mig uppenbarligen stressad.

Mina föräldrar tycker jag tar i alldeles för mycket. Men jag vet inte. Jag vet ingenting typ. När jag tar studenten vill jag hitta jobb med en gång eftersom annars kommer jag stressa sönder och tro att jag kommer dö.

 

Nu regnar det igen. Har ni några tips på vad jag ska göra idag? Ska snart städa och äta frukost. Halv tolv. Eller om jag fortsätter skriva detta inlägg i denna takten så kommer jag nog äta frukost halv två. Nu ska jag lista ut vad jag ska äta till frukost också. Kladdkaka hade varit gott. :)

Har inte skrivit något på två dagar typ. Och bara haft kass uppdatering och nu får ni värsta inlägget. Haha. Ska skriva ett till sen om bion också tror jag. Och typ igår.


89; love me for who i am and not who i can be.

Kollar på första säsongen av gossip girl. Men som alltid när jag kollar på tv själv så har jag svårt att inte göra andra saker. Just nu bloggar jag, kollar bloggar och äter.

Den gossip girl säsongen jag laddat ner har jättekonstig textning. Haha. Tur att man kan engelska. Asbra.

 

Vad ska jag skriva då? Haha, älskar när tjejer slåss. De flesta kan faktiskt inte.

Igår var jag på en konsert där några av mina kompisar. Dom är skitduktiga. Senare på kvällen åkte jag hem till D och här sitter jag nu. Han väckte mig vid fem imorse när han åkte till jobbet men lyckades somna om. Ett par timmar iallafall, fick gå och köpa frukost på morgonen eftersom D hade ätit upp allting när han gick.

 

Men nu ska jag göra saft, äta geisha och fortsätta kolla på gossip girl.


88; lyckat på facebook och nationaldagen.

Sveriges nationaldag idag. Vi firar vår flagga. Jag måste ju säga att man kunde valt en bättre dag än svenska flaggans dag att lägga nationaldagen på. Men jag antar att de som jobbar på ”vanliga” jobb och fortfarande går i skolan är glada eftersom det är en lång helg.

 

Mitt ps bråkar fortfarande med mig. (Bea, du kanske vill hjälpa mig på lördag?) Annars hade jag gjort en fin bild om en artikel jag läste i GT idag. Men istället får det bara bli att jag länkar till den istället. Det gick inte riktigt som tjejen planerade. Ni kan läsa om det här. Jag skrattade.

 

Nu har jag inget mer att berätta om. Jag har badat. Inte solat så mycket för det var för varmt. Och jag har köpt hamburgare och sådant tills på lördag. Trevligtrevligt.


87; sommar & sol.

Söndag idag. Inte för att det spelar någon roll. Eftersom under sommaren spelar det ingen roll vilken dag det är.

Man är ledig alla dagar. Typ. Iallafall fram till juli. Sen får jag ha lite bättre koll.

 

Denna veckan har jag coolt nog några planer. Denna veckan har jag bara hängt hos D. Åkte dit i onsdags och kom hem idag. Ska vara hemma tills på tisdag. Och då åker jag hem till D igen. Sover där en natt, sen ska jag hem och laga mat och senare ska jag åka med D och Emil, ett av partyduren, och se Kung Fu Panda 2. Kommer bli askul. Hoppas på att den är lika bra som den första.

På torsdag åker D och Emil till London och ska vara borta tills på tisdag. :(

Sen vet jag inte vad jag ska göra på torsdag och fredag. Sola antagligen. Försöker få mera färg så jag kan bräcka D. Och på lördag kommer några tjejkompisar förbi och badar och grillar.

Sen blir det ingenting mellan söndag och tisdag igen. Solasolasola.

 

Kanske satsar på en bra uppdatering så jag får tillbaka lite läsare kanske. Haha, eftersom alla nya försvann efter jag skrivit hur glad jag blev över de nya läsarna. Haha.

Just nu sitter jag o kollar på 2 ½ men, och väntar på ett blogginlägg av en tjej. Japp, vad gör ni? :)


86; you're my sunshine.

Ytterligare en dag i solen. Fått en liten rand nu. Men den är där i alla fall. Och det är kul.

Låg ute i en och en halvtimma. Innan dess var vi ute i stan en stund. D köpte elva nya filmer. Fick vara med och välja några som jag vill se. Och tipsa honom om filmer jag trodde han ville se.

 

Nu gör vi pommes frites, eller curly fries som det heter, och hamburgare. Och sedan ska vi mysa med lite godis och baconsnacks. Ska titta på film, kanske en utav de vi köpte idag. Eller så blir nästa i ordningen. Men nu ska jag låta datorn jobba lite för sig själv. Så kanske jag uppdaterar imorgon eller så.


85; solasolasola

Låg och stekte i solen i mer en timma. Men ingen färg har ännu synts till.

84; fredag.

Idag är det fredag.

Och det är riktigt varmt, är typ genomsvett. Och jag har bara varit inne och sett på film och tvättat. Så ska snart hoppa in i duschen, japp jag tänker hoppa.

Sitter nu och smsar med lite folk som ska med på klassen avslutningsfest och vad vi ska göra i kväll och när vi ska ses och sådant.

Hoppas att alla kommer ni :) fast vet inte vilka som inte kommer?

 

Funderar på att köpa godis senare och ta med också. Och sallad från paprika. :) Mums. Får se hur det blir. Men nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen prata med D om vad han vill göra fram tills det är dags att möta upp klassen i stan.


83; ändrade planer.

Hejhejhejhej.

Idag skulle jag åkte till delsjön med D, partydjuren och några andra. Men det blev inställt eftersom det är så dåligt väder. Just det.. fult väder. Nu är det jättefint. Fast det var rätt tråkigt förut.

Då var jag och D i stan istället och köpte en lite roliga saker.

Köpte mig en mobilladdare, eller egentligen två men lämnade tillbaka den ena. Sen lite trosor och massor av läsk. Haha. Tolv stycken. Men dom var billiga. Så nu har vi läsk för ett tag. Men det var bra pris.

 

Vad vill ni läsa om mer då?

Jag är lite ledsen på blogg eftersom jag inte kan se min statistik just nu. Så jag vet inte hur många som läser min blogg för tillfället. Men däremot har jag fått en fin kommentar av en ny läsare, tror jag?

 

 

Tack för den fina komplimangen om bloggen. Och jodå, idag är det faktiskt en bra dag. Även om det inte blev någon delsjön. Kram på dig också. Hoppas du fortsätter läsa :)


82; det här är jättekul att läsa om :D

Idag har jag varit uppe länge. Hoppas på att kunna sova längre imorgon eftersom det antagligen blir sent hem från delsjön.

Inte gjort så mycket mest legat hemma hos D och segat.

 

Så här kul är det typ att läsa min blogg just nu. Har inte så mycket att skriva om. Men imorgon eller på fredag, troligtvis på fredag kommer det upp lite bilder från imorgon.

 

 


81; less is more.

Första dagen på sommarlovet. Underbart. Ska åka iväg till D och vara där tills på lördag minst. Får helt enkelt se hur det blir. Lovar att försöka uppdatera under tiden jag är där och inte bli jättetråkig. Ska ta med mig min kamera på torsdag och fredag när vi ska iväg på grillning och avslutningsfesten. Så det blir lite bilder som kan komma upp iallafall. Det blir väl roligt? :)

 

Har inte gjort så mycket idag. Smsat lite med D och bestämt vad jag ska plocka med mig hemifrån som ska med både torsdag och fredag. Eller försöker. Tror hans somnat om. Snart ska jag väl åka bort till honom. Om han är vaken det vill säga.

 

Eftersom min ipod inte vill samarbeta och spela musik. Eftersom uttaget gått sönder. Men har tagit fram min lilla mp3 och lagt över lite musik till. Fall ni ville veta. Idag ska jag få D att fota mitt hår också. Har en idé där jag ska ta före sommaren och efter sommaren bilder för att se hur mycket det växt. Så vi får se 16 augusti om mitt hår har växt något. :)

(Detta gör jag inte alls för att reta Olivia. I alla fall inte till en viss del.)