80; sommerreading. what would you like?

Jag vågar nästan inte skriva om hur imponerad jag är angående hur många som läser min blogg. Då kanske ni försvinner?

Men 11-20 unika läsare är jättekul att se. Skulle fortfarande vara kul och få veta vilka som läser förutom dom jag redan vet :)

 

Har ätit upp min mumsiga paj nu också. Och den blev jättegod. Lyckades låta bli att bränna smulorna denna gången. Ska sätta mig framför tv:n nu och kolla på the mentalist. Efter det blir det att se det näst sista avsnittet av dp. Och kolla på couger town. Brukar inte kolla på det utan går och lägger mig tio i vanliga fall.

 

Det känns som denna bloggen kommer dö under sommaren. Eftersom det inte händer så mycket. Men ni kanske vill läsa ändå. Bea vet jag kommer vilja läsa även om jag bara kommer uppdatera jättekorta inlägg.

Något som skulle vara kul att läsa om?

Hoppas på att min kamera kommer vara väldig aktiv denna sommaren så ni får en massa bilder att titta och kommentera :)


79; some 3,14.


Rabarber


Bakabaka liten kaka



dumdumdum. lalalala


78; There's a place downtown, Where the freaks all come around. It's a hole in the wall. It's a dirty free for all. / There's a place I know if you're looking for a show.Where they go hardcore and there's glitter on the floor.

Sommarlov. Det sista om jag inte bestämmer mig för att plugga vidare. Fast det orkar jag inte tänka på nu. Ska bara vara ledig nu och så. Härligt lixom.

 

Idag ska jag vara hemma. Ska ut med återvinningen sen, och efter det blir det bara att slappa. Just nu har jag planerat att vara hemifrån åtminstånde fyra av de fem dagar som återstår av denna veckan. Haha. Känns bra. Detta sommarlovet kommer bli riktigt bra känner jag. Hoppas på mycket grillningar och annat mys.

 

Sitter och målar naglarna just nu. I en fin blekrosa färg. Och så lyssnar jag på musik. Bland annat moulin rouge soundtracket. Och mitt internet dampar sönder som in i helvete. Det gillar inte när jag sitter i uterummet. Så får nog gå in en stund om det inte blir bättre. Ser ut som det.

 

Mormor kom och lämnade en blomma förut till mig. Hon ska även komma hit och fika ikväll. Ska baka rabarberpaj. :)))

 

/ jag är på partyhumör typ.

 


77; summerlovin.

Idag var det brännboll på schemat. Det gick inte alls bra. Våran klass fick rätt mycket spö av alla vi mötte.

Däremot gick det bra för lärarna som vann.

Fast det bästa är att imorgon då vi har skolavslutning. Ska åka mc till skolan antagligen. Förhoppningsvis. Om det inte regnar.

 

Men ser ut att det blir fint väder i alla fall. Men fan va kul grejer jag skriver om. Hejdåååååå.


76; mors dag.

Idag är det mors dag. Ska iväg senare och äta middag med min mor och mormor. Och resten av familjen ofc.

Har presenter åt båda två faktiskt, men det kan jag inte avslöja ännu. Eftersom jag inte haft kameran på hela helgen blir det inga bilder idag heller. Så det så.

 

Igår var det inte alls lika fullt upp som i fredags. Jag och D var ute på stan, jag tittade på kläder men hittade inget. D köpte ett nytt spel och jag fick nagellack. Sen gick vi och käkade på Tintin och sen åkte vi hem. Tittade på moulin rouge. Riktigt fin film. Inte vad jag väntade mig däremot. Men dom sjöng väldigt fint.


75; not gonna stop. / partyanimals

Igår var det rätt mycket.

 

Det började med att jag gick upp och redigerade lite bilder från liseberg som jag uppdaterade med. Sen var det frukost som gällde, titta på grannarna som jagade sin kanin. Efter det var det gällde det att hoppa in i bilen och åka bil i två timmar för att gå på begravning.

Det var hemsk men väldigt fint. Efter det var det att åka och gå på det efteråt med mat och mycket skratt.

 

Sen var det att åka mot göteborg igen. Blev att åka till frölunda och gå på studentskiva. Var inte där så länge, var bara där en timma eftersom hon som hade tagit studenten inte var sådär jättesocial mot mig och det väntade folk på en annan fest på mig. Så det var bara att ta bussen från frölunda ut till mölndal. Där mötte jag upp the partyanimals och vi fick leta upp vart killen vi skulle till bodde.

När vi kom dit så hade vi femkamp. Med straff. Den som förlorade i varje fick ta en straffshot, och vinnaren fick dela ut tre shots.

Sista grenen var irländsk julafton. Fyra eller fem straffshot innan den grenen. Ni kan väl gissa hur det gick. Jag trillade tre gånger. Och varje gång jag ramlade skulle jag snurra två gånger till. Så jävla lyckat.

När vi gick in snurrade mitt huvud som bara fan. Och partydjuren trodde det var shotsen. Men jag måste få säga att det var för att jag snurrat 25 varv runt en innebandyklubba.

 

Men efter 40 minuter ahde jag nyktrat till iallafall. Då tyckte Dennis, ett av partydjuren, jag skulle dricka mer. Haha. Slapp undan iallafall. Fast han påstår att jag är skyldig honom en halv flaska vodka.

Sen åkte vi alla hem när killens förälder kom hem. Var typ hemma halv två. Då var det sängen som gällde.

Får se vad som händer idag. :)


74; liseberg

Blev inte bra uppdatering alls igår.
Men här får ni bilder som tröst.

Jag vann en stjärnvinst på geshia också. Killen bredvid mig hade satsat på två hela brickor. Jag satsade på ett nummer, o så vann jag :D
Och D vann på bilar.






Jag tog kort på kameran, det fick man tydligen inte.






72; lite bilder från igår.

 


73; lite planer och annat.

Godmorgon alla fina!

Vet inte exakt varför jag är uppe nu, beror nog på att jag är värdelös på att somna om. Men nu är jag vaken i alla fall. Och nu har jag något att dela med mig av till er. Intressant eller hur? Ni är jättenyfikna.

 

Kom på att internet inte var det bästa sättet att avslöja vad det är. Haha :) ska se om det går att ordna först. Så får ni veta i efterhand. :D Annars får man smsa och fråga om man är väldigt nyfiken av sig.

 

Men nu gör min mami frukost. Så jag ska nog gå ner och äta med henne. För sen blir det städning. Inte så kul. Sen blir det träning. Och ja, det borde väl vara kul?
Hejsan du anonyma. Jodå, allt är fint.


71; Hachi: A dog tale


ph; google

 

Tittade på film med mamma och pappa. Och i slutet grinade nästan vi allihopa.
Den är jättegullig. Men sorglig. Mamma tror vår katt kommer bli som den hunden.


70; Cancerinsamling.

Jag har läst en tjejs blogg ett tag nu och följt halva hennes kamp mot en ovanlig cancer.

Nu har hon äntligen blivit fri men inte frisk förklarad. Hon har startat upp en insamling för barncancer. Kanske kan du hjälpa till att nå hennes mål!

Här finns hennes blogg och här finns hennes insamling.

 

Har själv skänkt 50 kronor. :)


69; Bokstavsbarn out of control.

När vi har lektion hela klassen märks det inte lika mycket att jag är rastlös och gör ingenting på lektionerna.
Men däremot märks det fort när jag är själv i klassrummet med lärare.
Jag gungar på stolen, pillar på papper, klistermärken what ever. Min koncentrationsförmåga på vad som ska göras under lektionen finns inte.

Jag borde ha lektioner med hela klassen hela tiden. Jag tror jag skulle sänka mig i alla ämnen om lärarna hade märkt av det hela tiden.
Även om jag är så här alltid, på varje lektion, så märks det inte eftersom det finns 20 andra som är värre än mig.

68; slapptisdag.

Idag gör vi inte så mycket. Väntar på att DP ska börja på TV typ. Och tvättar just nu också.

Ska gå bort till hemköp för att köpa mat och kakao. Ska baka kladdkaka senare. Funderar dock just nu på vad man ska göra till mat. Hemmagjord pizza kanske. Får se vad det kan bli. Vet inte själv ens.

 

Tänkte visa er vad jag gör en intressant dag som denna. Haha.

 

 


67; hemma hos D ♥

Var i skolan en liten stund idag. Sen åkte jag hem och badade i poolen. Var jätteskönt. 28 grader i poolen.

Så efter en stund i poolen blev det bara relax fram till middagen, efter middagen och så åkte jag och D till coop forum och handlade. Köpte ost och marmelad bland annat för det ville jag ha.

 

Imorgon är jag ledig. Och då ska jag åka och träna med D o sen bara slappa. Vad ska ni andra göra imorgon?

 

Blev en litenliten update. Men vet att ni vill läsa.


66: dags för ytterligare en update.

Just nu sitter jag i mitt stekheta uterum och ska snart hoppa i poolen och bada. 28 grader i vattnet. Asbra. Imorgon ska jag vara ledig. Och då ska jag bland annat träna. Efter jag vaknat imorgon ska jag plocka med mig min teoribok och sen åka hem till D för att vänta på att han ska sluta jobba så vi kan åka och träna.

 

Idag gjorde jag inte alls mycket. Krille hade kommit tillbaka till skolan och det är därför vi får vara lediga nu. Bara en vecka kvar innan skolavslutningen. Score. Ska ladda upp bilder från helgen sen. Men nu ska jag bada. Hejhej.


65; idag är det fest.

Igår var vi som sagt och såg Black Swan. Den var riktigt bra faktiskt. Ytterligare en psycho film i stil med Shutter Island. Tycker den var helt värd att se.

 

Men idag är det fest. Och jag ska stå och sälja dricka. Och fota. Blev inte så mycket fotande igår ändå. Men idag ska jag se om jag inte kan fota lite på festen. Får se.

Verkar som det är riktigt fint väder idag iallafall. Så idag blir det shorts och linne. Igår var det lite kallt för det när vi skulle hem från bion men annars så.

 

Jag hade inte så mycket att uppdatera om. Men blir förhoppningsvis en bildbomb imorgon.


64; lite frågor och resten av kvällen



Det beror på. Om schemat tillåter kommer jag få göra det. Eftersom design är en kurs jag kan göra hemma. Men däremot kanske jag bara får grafiskt kommunikation A.



Här kommer en kort guide då. Mest för att jag inte orkar förklara :D



Först trycker du på den lilla kalendern. Och sen väljer du ett datum.

Sedan väljer du ett klockslag och efter det trycker du okej.

Tack Thilda som visade mig från början :)

Senare ikväll ska jag och D och se Black Swan, typ hundra år efter alla andra. Men det är okej ändå.

63; jag har solen runt hörnet.

Idag orkade jag inte åka till skolan. Det gav mig två timmars frånvaro. Och jag bryr mig inte riktigt faktiskt. Jag ska göra lite andra saker idag.

Åka till körskolan, träna, duscha, åka till veronica maggio på liseberg antagligen och sedan kanske bio. Så min dag börjar typ tolv idag.

Lovat mig själv att jag ska fota massor idag också. Måste komma igång med det. Är så jävla dålig på att fota.

 

Idag ska jag vara snygg. Ska sminka mig och vara snygg o fräsch idag. Ska försöka sola lite också när jag är ute. Beror på hur mycket tid jag har efter träningen. Kanske lägger mig på D's gård. Ska hitta någon bra bok i min bokhylla också. Missade ju att byta böcker igår eftersom jag fick vara i skolan så länge.

 

Det tråkiga med designen just nu är att det inte gick att få till den som jag ville. Och det som är lite tråkigare är att jag inte orkar fixa till vad det ska stå där man kommenterar och så. Så just nu så får det vara standard. Kanske orkar fixa till senare.

Men nu funkar det att kommentera iallafall.

 

 

Letar fler bloggar som är intressanta. Om ni har några tips får ni gärna tipsa mig. :)


62; sleepy.

Blev en sväng med bilen och det gick helt okej faktiskt. Har inte fått svar från fotoläraren ännu så vet inte hur jag ska göra imorgon. Hoppas på att kunna åka till körskolan istället för att åka till skolan.

 

Jag vill ha ett fungerande ps på min bärbara dator. Men det har jag inte för det bara dampar när jag försöker fixa det. Det är jobbigt.

 

Jag är trött. Byebye.

Vad tycker ni om utseendet på bloggen nu?


61; tidsinställt

 

Jag vill bara pröva och se om det går.

60; seven days a week.

Idag har jag badat. Underbart. Typ 25 grader kanske i vattnet. Love it. Fotade lite också. Men mest badade jag.

 

Kanske ska övningsköra senare. Har typ ingen lust att övningsköra just nu. Vill kolla på lyxfällan nu. Men det börjar typ om en och en halvtimma. Så måste vänta istället.

Mina ben fryser och jag vill vara ledig imorgon. Jag tänker nog vara ledig imorgon. Det tänker jag nog. Ska prata med min pappa så vi får se vad han säger.

Om jag är ledig åker jag till körskolan på morgonen. Sen så åker jag till gymmet efter det och sist åker jag kanske till liseberg för att se veronica maggio. Får se om jag kanske kan ta med mig kameran isåfall. Hade varit kul.

 

Vad har jag gjort idag då?

Jag har varit på en svenska lektion och fick veta att VG blir slutbetyget. Är besviken. Skulle vilja ha MVG men aja. Blev att byta över till journalistik som ämne nästa år. Fast kanske blir grafisk kommunikation som extra. Blir mycket typ. Ska ju läsa matte C också. Blir ändå. Hoppas det blir bra.

 

Min fötter är fortfarande kalla. Men nu ska jag ändra lite mer på bloggen. Vad tycker ni då?


59; tålamod, tålamod. och nu dör det.

Har suttit och gjort om bloggen som ni kanske märker. Ska se om jag kan byta till en annan färg på bakgrunderna på det nya utan att det förstörs. Har suttit typ en timma för att fixa det här. Men jag lyckades.

Thilda lärde mig hur man gör tidsinställda inlägg också. Så nu vet jag det. Kanske blir några såna framöver då. Får se.

 

Idag har jag gjort ett par egna shorts. Typ. Klippte av ett par jeans imorse. Är jävligt sugen på att styla med nitar och sånt. Får se, har ju nitar hemma. Glitter hade också varit coolt. Måste sätta mig och göra det. Kanske imorgon när jag slutar så tidigt. Snart slutar jag. O då ska jag hem o städa.


58; jag är bara en stolt person.

Sitter i skolan och gör egentligen inget vettigt. Rektorn har nu sagt att jag slipper gå på alla lektioner där jag inte har någonting att göra. Det vill säga nästan alla. Äntligen! Fast det bara är nio dagar kvar i skolan. Eller. Sju egentligen.

 

Här är min bild. Cooltcoolt.


57; Jag älskar dig.

Jag älskar min kära pojkvän. Han är en sån tålmodig människa. Jag är imponerad över hur mycket han orkar med när det kommer till mig.

Han tittar på mig när jag får mina raseriutbrott. Efteråt frågar han varför. Och bara håller om mig. När jag blir så trött som jag blev idag, tittar han bara på mig lite försiktigt och frågar om han kan göra något eller ge mig något så att det blir bättre. Oftast sitter han bara bredvid och försöker vara nära.

 

Han älskar mig mer än vad jag förtjänar när jag inte orkar ge honom all kärlek som han borde få av mig. Och han tar alltid hand om mig. Oavsett om jag är sjuk, hungrig, törstig, ledsen, trött så är han alltid där och tar hand om mig. Han håller om mig och pratar med mig även om jag inte orkar svara.

Han blir nästan aldrig arg på mig. Bara när jag är dum mot honom. Men aldrig när jag är hopplös. Han ger mig komplimanger och talar om att han älskar mig.

Och han älskar mig lika mycket trots att jag inte vet hur man ger lika mycket tillbaka.

 

Jag önskar att jag kunde ge honom mer komplimanger, skriva dikter och liknande om hur mycket han betyder. Skulle vilja ta hand om honom lika mycket som han tar hand om mig. Vet inte ens om jag räcker till för lite av det vissa dagar. Andra dagar känner jag ändå att jag lyckats lite grann. Men vet inte hur mycket min kärlek räcker fram. Vet inte ens hur jag ska visa upp den.

 

 


56: one day at a time

Till att börja med skriver jag detta. Jag ångrar ingenting som jag skrev i det förra inlägget. Och så är det bara. Jag står för det jag skrev. Och jag har pratat med henne det början av inlägget handlade om.

 

Däremot förstördes inte idag av det matteprov jag hade åtta imorse. Utan av den här tjejens kompis gick på mig med en jävla massa kommentarer om att jag är dålig på flera olika sätt. Jag blev bara trött. Och förlorade mitt självförtroende för dagen, veckan alltihop. Även min ork för att göra någonting. Känner inte för att göra något. Är så jävla trött.

 

Detta inlägg har jag skrivit på i två timmar nu. Så orken har faktiskt kommit tillbaka. Lyssnar på housemusik med min pappa. Asgrymt. Vår bas är typ den bästa som finns. Haha. Hela hjärnan vibrerar. Love it. Nu ska jag försöka fixa ps. Okejokej.


55; make my day.

Dog lite när jag var inne på min gamla kompis blogg och såg hur smal hon blivit. Blev mest rädd. Känner att jag borde börja träna ordentligt så jag blir värsta fit och fin. Haha. Kondis är bra lixom. Men vill inte bli så läskigt jävla smal.

Sjuka ideal vi har liksom, jag vill bara bli nöjd med mig själv. Och det är jag ju större delen av tiden. Till och med när jag äter chips på en måndag. Eller kanske inte just när jag äter chipsen utan efteråt kan jag fortfarande tycka att jag var förtjänt av lite chips. Eller... jag är nog nöjd när jag äter chipsen också faktisk.

 

Imorgon har jag nationellt prov i matte. Och jag har en marabou. Så jävla bra. Så jag klarar mig nog igenom det dumma jävla provet. Något som liksom sabbar hela dagen är att vi börjar så himla tidigt. Tjugo i sju ska jag åka hemifrån imorgon. Och sen slutar jag inte förens sent. Jag kommer typ somna efter matteprovet på fotolektionen. Kommer typ sova på tangentbordet. Snart ska jag göra sodastream jag kan ha med mig till skolan imorgon.

 

Kollar på i vildingarnas land. Den är gullig.


54; No need to say goodbye

Dom borde byta namn på måndagar. Till något som låter roligare så man inte för att somna om när man rullar ur sängen på morgonen. Men jag har bara två lektioner i alla fall. För värt att sitta kvar på sista lektionen och inte göra någonting. Nä, så hellre åker man ju hem. Som vilken normal människa som helst liksom.

 

Detta inlägget går väldigt långsamt att skriva. Funderar på att skriva något vettigt lixom. Men vet inte vad för något jag kan skriva något vettigt om. Har ingen särskilda planer eller drömmar för sommaren. Bara att jobba. Ska försöka träna åtminstone i juni ordentligt. Så jag kommer i form någon gång. För just nu går det inte bra alls. Inte alls. Känns som det går baklänges. Men jag vet inte för jag vågar inte ens kolla. Får nog göra det idag, eller imorgon eller så.

Måste börja våga springa på löpbandet också. Kollade på MTV's ”I used to be fat” och insåg att jag inte ger allt när jag står på löpbandet för jag är rädd för att springa. Mest för att jag tror att jag ska ramla omkull. Men orkar någon med min tredubbla vikt borde jag också kunna? Eller.

 

Fan. På torsdag ska jag våga springa. Jag satsar på det. Ska satsa stenhårt på att våga springa. Nu kommer jag säkert tjata asmycket om detta på bloggen fram tills på torsdag. Så får vi se hur det går. Gäller nog bara att peppa sig själv som bara fan. Jag kan jag kan jag kan.

 

Någon annan som peppar för något denna veckan?
Kan peppa tillsammans?

 

Liten bildbomb med blandade bilder:

 


53; helgen.

Helgen har varit en finfin helg.

I fredags åkte jag hem till D. Vi var jättelata. Så vi gjorde våfflor och tittade på tv och spelade cod större delen av kvällen. Åt kladdkaka och senare satte vi på en halloween film. Den sista.

Det hände alltså inte mycket alls i fredags. Haha.


I lördags hände lite mer i alla fall. Efter att vi masat oss upp, ätit frukost, sett på tv och sedan spelat lite cod bestämde vi oss för att gå ut och handla mat. Vi åkte bort till Willys och ö&b. Köpte kottler och potatis kroketter. Det är ju så himla gott. Blev lite chips och godis också. Slutade med en riktigt mysig kväll. Såg en 3,5 timmar film också. Bangkok Hilton. Min recension på filmen kommer under kvällen dyker upp på D's filmblogg.


Jag gick i alla fall och la mig efter filmen och somnade. D däremot hade suttit uppe till halv tre. Vilket resulterade till att imorse vaknade jag en och en halv timma innan D gick upp. Haha. Han vaknade till några gånger, men somnade om. Han var lite klängig när jag gick från sängen men det är han typ alltid. Men sen somnade han om. Rätt hårt. Haha.

Resten av dagen kollade vi på tv och spelade cod. Sen åkte jag hem vid tre och varit hemma sedan dess. Imorgon ska jag antagligen åka tillbaka till D.


Det är idag 12 skoldagar kvar innan sommarlov.

Imorgon ska jag uppdatera också. Lovar!


Puss.


52; Panorama

Någon som bryr sig när jag inte uppdaterat på två dagar är Bea. Därför ska jag uppdatera nu då.

Igår:

  • Jag slog mitt rekord på Cod två gånger.

  • Jag fotade två grejer till panoramaprojektet.

  • Pluggade på prov.

 

Idag ska jag göra prov. Och jag ska få MVG har jag bestämt mig för. Annars jävlar. Typ.

 

Detta är seriöst anledningen till varför jag inte bloggar så mycket för tillfället. Jag har typ ingenting att skriva om. Händer inte alls mycket i mitt liv bara skola o allt annat vanligt. Kanske blir bio i helgen kanske inte. Får se helt enkelt.

 

Min panoramabild:

 


51: ssdd.

Onsdag.

Idag har jag lagat matt. Kotletter med ris. Kan när jag vill lixom.

Imorgon ska jag ha nationella prov i engelska. Och min sovmorgon är borta. Och även min tidiga hemgång. Tråkigt. :(

 

Kollar greys anatomi. Det är kul och tråkigt. Har övat på prov idag så jag kan ha det på fredag. Tror faktiskt det kan gå bra så jag kan höja mig i svenska trots allt. Jag är trött. Har varit trött ett par dagar nu. Vet inte varför.

 

Har jag något roligt att berätta? Nej. Så jag slutar nu.


50; solen vs sömn

10onde maj.

Jobbig kväll igår efter jag gick och la mig. Men nu är det bättre. Sömn gör allt mycket bättre. Men sömn är betydligt bättre om man får sova tills man ska gå upp. Inte vakna halv sju av solen idag igen.

 

Mitt hår kliar. Vilket betyder att jag måste borsta håret. Fast då måste jag gå upp och det orkar jag inte riktigt. Så istället får det klia.

 

Det jag skulle säga eftersom det är 10onde maj är att jag och D varit tillsammans i femton hela månader. Det är verkligen aslänge? Haha. Kanske inte, känns som både och. Känner inte av tiden särskilt mycket. Hoppas bara denna sommaren blir bättre än förra. Fast det hänger nog mest på mig så vi får se vad som händer.

 

Jag vet inte riktigt vad som hände men känns som solen försvann igen. Och då blir jag sur av flera anledningar måste jag ju få säga. För att om den nu ska väcka mig tidigt får den banne mig vara kvar uppe. Och det blir kallt om solen inte lyser. Och jag gillar inte när det är kallt.

Ses i skolan. Vet inte om jag har läsare som inte går på min skola?


49; oh happy day.

Fick MVG på mitt tal. Grymt. Dock inte MVG på båda delarna. Men blir att pratar med läraren om jag kan få MVG i svenska ändå. Hoppas på det.
Men nu ska jag strax hoppa i säng. Godnatt.


kul att blogg.se fortfarande dampar.

48; Sju sorger och åtta bedrövelser sen, så längesen, så längesen. Du kommer nog aldrig mer vara min vän,

Just nu:

 

Självkänsla: ca 25 %

Peppen: 10 %

Deppen: 75 %

Intresset för omvärlden: ca 3 %

Behovet av att känns sig älskad: 100 %

Trött: 90 %

Ensamheten: 50 %

 


Imorse körde jag bil till skolan. Tufft. Senare kanske jag ska köra hem till min mormor. Just nu är jag bara trött och behov av mat. Ska försöka fixa till min andra blogg och se om jag kan använda mig av den. Hade varit fint att ha en egen typ. Men som vanligt vill jag ha det enkelt. Och det är svårare. Speciellt när man är trött.

Ska försöka iallafall. Måste koda om så det ser bra ut i alla fall. Och det är ju typ svårast. I alla fall för att det ska bli bra.

 

Hatar när man hittar saker som förstör hela dagen för en. Inte nog med att jag tror att jag inte når MVG på mitt tal så hittade jag bilder jag inte ville hitta. Men får väl skylla mig själv. Sitter typ och kollar adela hela tiden för att se om betyget har kommit upp än. Men ett nej varje gång. En gång till.

 

Och nu krånglar internet. Får se när detta kommer upp.

 

Alt + Ctrl + Delete


47; ily.

Saknad. Jag skulle så gärna vilja att du hade tiden. Ville att du var ett sms bort. Men det var länge sen nu.

46; söndag.

Söndag idag igen.

Jag har haft en jättebra helg. Åkte till D i fredags efter engelska nationella provet. Eller först åkte jag hem och övningskörde i två timmar. Sen åkte jag hem till D. Och så åkte jag inte hem förens idag. Asbra. Dock ätit en massa chips och inte tränat som jag borde. Svettats en hel del dock.

Har ju varit jättefint väder så jag och D promenerade en stund igår.

 

Känns som mitt hår växer fort nu. Är lite inne på att köpa en färgbomb och ge lite mer liv i färgen i håret eftersom det ser så tråkigt ut nu. Är även väldigt inne på att köpa ett hårserum. Hittat ett bra på en kompis blogg. Så nästa gång jag går pengar ska jag köpa det.

 

Imorgon så ska jag hålla tal och övningsköra. Ska skriva ett pm imorgon också. Men det ska tydligen vara aslångt? :((((


45; dunkdunkdunk

Dunkdunkdunk säger huvudet. Jag skojar inte, det är typ fjärde gången jag får ont i huvudet idag.

 

Dunkdunkdunk.

 

Men jag har kört bil idag också. Var kul men lite svårt. Men man kommer in i det rätt snabbt ändå. Jag körde motorväg och tingstadstunneln. Astufft. Aldrig kört i tunneln innan men dog inte. Var faktiskt kul. Ska snart hoppa i säng och imorgon blir det engelska nationella.

 

Dunkdunkdunk,

 

MVG i mediakommunikation. Asbra gjort av mig.

 

Men nu ska jag fixa domänen, se klart på lyxfällan och sova.


44; lite stress lite mat och vips ont i magen.

Jag skulle INTE stressa. Men så gör jag det ändå. Kul lixom så nu är min mage sur på mig. Yes. Tänkte ta bussen som går nu, men ångrade mig. Ta det lugnt nu och stressa lite senare.

Ska åka till körskolan och göra prov på datorn. Hoppas det går bättre för mig än förra gången. Ska nog sitta där tills jag slagit mitt rekord 10 gånger eller nåt. Även om jag bara får ha den i 55 minuter. hm. Stress var ju inte bra. Ångrar mig. Men minst en gång.

Det ska gå bra.

 

Idag skrev jag duktigt nog klart mitt tal. Så nu ska jag bara öva så jag kan ha det på måndag. Imorgon har jag också nationella. Fast engelska = döden. Vill ha Ann-Marie i engelska speciellt för denna delen.

Okej, positiv skolnyhet: jag får MVG i mediakommunikation. Vilket betyder att jag ska få en glass :DDDDD måste säga till pappa det sen.

 

Jag missar min träning idag. Så D bestämde sig för att han ska träna mig stenhårt på lördag. Inte bra. Jag är pepp och positiv känner jag.

Är trött också.

 

Men nu ska jag väl försöka koppla bort huvudvärken jag fick nu.

 


43; hold me and tell me that my mistakes can be forgiven.

Sitter och kollar på greys anatomi och alla sjunger. Typ.

Känns lite som scrubs avsnittet. Men skådisarna i greys anatomi kan sjunga riktigt bra. Jag sitter typ med gåshud hela tiden. Avsnittet är väldigt dramatiskt.

 

Imorgon har jag svenska. Sen ska jag träna, köra bil och kanske träna. Får se vad jag hinner. Och på fredag är det engelska nationella. Inte alls stress?! Jag kommer typ svimma eller nåt av stressen. Och så får jag säkert ig bara därför.

 

Och nu ska jag få med lite tankar då.

 

  • Jag kommer dö under engelska provet.

  • Jag behöver hjälp med mitt tal i svenskan.

  • Jag är typ jättejättejättetrött.

  • Min nya header är fin.

  • Jag kanske borde börja tänka mer seriösa tankar...


42; blogg.se har damp.

Blogg.se är konstiga och mina inlägg publiceras typ inte. Har foto nu men har ingenting att göra.

 

Det är tjugoen skoldagar kvar. Tjugonio dagar totalt. Och ändå känns det som det är hundra år kvar innan jag kan bli ledig och bara ta det lugnt. Skolan känns mest som en nödvändigt ont än något som ger mig något nu. Har typ tre nationella prov kvar eller nåt. Vet inte. Det är de som stör mest just nu. Måste försöka få ordning på mitt tal.

 

Sitter och fulredigerar massa bilder och funderar på om jag ska hämta mitt tal och renskriva det på datorn. Fast egentligen så vet jag inte ens vad jag har att renskriva så kanske inte är den bästa idén. Kanske istället ska börja fundera på mer exakt vad jag vill ta upp om teckenspråk. Herrejävlar vad svårt allt är. :<<<<<<<<<


41; måndag denna måndag igen.

Måndag och skola igen.

Fotolektioner som går ut på att låtsas göra något. Har arton klara bilder till mitt naturprojekt, bra jobbat lixom. Ska lägga upp bilderna strax tror jag. Som inspiration typ. Kände bara att en ful liten stämpel behövdes göras. Jag har bra självförtroende serru.

 

Idag ska jag och köpa nya jeans eftersom dom jag har är trasiga som in i helvete. Kände att nya hade varit en fin idé. Sen ska jag även köpa mig ett fint skärp, är på shoppinghumör. Trevligttrevligt.

 

Spotify har begränsat lyssnartiden för gratis användare till 10 timmar i månaden. Det skapar större samtal på skolan är att Usama är död. Intressant måste jag säga. Jag har blivit inbjuden till en till av dessa gratis spotify sidor men jag är skeptisk. Jag vet inte om det funkar. Men här är iallafall länken för er intresserade. Här är en jag gillar bättre dock. Litar mer på den för har för mig min kompis lyckades och det funkade för henne.


40. Humlan är för tung för sina egna vingar och borde därför inte kunna flyga, men det har ju ingen sagt till humlan.

Kollar på total blackout på femman. Otroligt kul faktiskt. Dom är ju skitroliga.

Fast det roligaste var att en mörkhårig tjej passar bättre i det blonda som det blir när allt blir svart. Okej, det roligaste kanske är att dom skriker asmycket.

 

Idag har jag ätit kladdkaka två gånger, jag har slagit mitt rekord på COD, jag har ätit fiskbullar med potatis och jag promenerade hem från hållplatsen med D. Mysigt. Var i skolan fram till halv tre typ. Sen åkte jag till stan. Köpte nya byxor till mig och tidningar till min mormor. Försökte leta reda på ett brunt smalt skärp som jag hittat på H&M's hemsida. Men det fanns inte affären. Segt.

 

Okej, dagens tankar:

  • Mina föräldrar borde inte få åka till ullared utan mig när jag precis fått pengar.
  • Jag har världens finaste pojkvän.
  • Jag kanske inte har tänkt så mycket idag.
  • Inläggsrubriken är faktiskt sann.

39. Vart är solen?

Igår var det valborg och jag och D var i delsjön med några andra och grillade. Var mysigt fast röken från elden blåste på en hela tiden och jag har fått ont i halsen för det var kallt. Och ändå badade två utav dom vi var där med. Puckon, galningar. Jag slapp iallafall och det är det som är viktigast ju.

 

Men ändå attackerar förkylningen som bara fan. Elakt. Är trött också. Vet egentligen inte om jag kommer orka äta sen. Hoppas på att det blir varmt imorgon så man kan svettas bort allt detta. Har lite ont i magen dock. Blä.

 

Hade matteprov i fredags och vet egentligen inte hur det kunde gått. Men G kanske. Hoppas på det i alla fall för vill inte göra om det. Men nu ska jag återvända till tvn.