612; It's 4 am and I'm alone

 

611; woopwoop. partyonsdag.

Eller inte. Haha. Snarare skvalleronsdag. Träffade Suss nämligen, som jag inte träffat sen i lördags! Helt sjukt. Känns jättekonstigt! Och hon sa till mig att jag blivit tråkig på sms, så måste försöka smsa mer till henne. Helt dampiga sms typ. Haha. Men eftersom vi inte sett varann på ett sådant långt tag (hehe) så blir det lätt skvaller.
Däremot blev det en del snack om fester. Och planering. Om en inflyttningsfest bland annat. Och en fest om några veckor :>
Däremot blir det ingen nyårsfest tillsammans eftersom hon drar till sthlm.

Måste gå ut och fota snart. Har inget kul att visa ju. Haha

610; sleepless, for now.

Låg och smsa med syster. Känns som hon är med Alex. Höhö. Och han vill nog att jag slutar smsa henne.


609; Tisdag och allt.

Idag hade jag nästan sovmorgon. Det spelade egentligen ingen roll då jag har sovit så dåligt de senaste veckorna. Men vaknade vid kvart över 8. Somnade en halvtimma och sen var det kört. Så gick upp och duschade. Gjorde kaffe och åkte till skolan. Drack kaffe. Fick en koffeinkick som inte går att beskriva. Jag satt ensam och väntade på min grupp. Och skakade och kunde inte sluta. Satt och skrattade. Kunde inte sluta skaka, eller skratta. Sen kom min grupp. En halvtimma sena. Och jag slutade skratta. Men kunde icke sluta skaka. Det slutade jag med efter 3 timmar ungefär.
Espresso med latte är inget jag prövar ingen. Tror bryggkaffe blir bra. Så kanske det inte blir lika jobbigt nästa gång.

Nu sitter jag och pratar med Jim. Vi har rätt coola idéer på G. Men kan inte berätta vad det är för då kanske ni snor dom. Fast.. haha. Om ni gör det gör det inget. Men, ni får lista ut det själva ändå. Jag orkar inte berätta. Men. Geleråtta vs gummidildo.... Det. Det kan ni fundera på.


608; redhead forever.

 


Snodde den första bilden från Thilda's facebook. Den andra har jag själv tagit och den tredje tog bestis på nyår för tre år sedan. Jag färgade håret rött första gången för 3 år sedan. Har haft svart och brunt hår sen dess också. Men tror jag aldrig någonsin kommer överge mitt röda hår. Kanske ett tag, några månader. Kanske ett år.
Men jag tror det ändå kommer sluta med att jag kommer vara rödhårig större delen av mitt liv.
Love it! :>

607; nyårsklänning?


Hittade denna på H&M's hemsida. Och eftersom jag ska ordna fest på nyår med glitter-tema kändes denna klänningen perfekt! Hoppas på det som en julklapp ;D

606; one way to make it.


605; partyyyyyy.

 
 

604; mindre än 24 timmar.

Sitter här och småplanerar för imorgon.
Jag har faktiskt sovmorgon imorgon. Skuhlle inte haft det idag egentligen. :< men hade det ändå. Vilket inte var särskilt bra direkt. Men det löser väl sig. Brukar väl lösa sig tillslut.
Men om 24 timmar ungefär har jag nog hunnit fram till Alex redan och käkar antigen mat eller förkrökar. Det återstår att se imorgon helt enkelt. Men jag längtar. Kommer bli underbart :> haha. Och superkul. Hoppas att vi kan ordna riktigt bra musik bara, fast tror det löser sig i alla fall. Haha. Måste försöka sova hyfsat länge imorgon bara innan jag drar till Josse så jag orkar med helgen haha.
 

603; onsdag!

Idag har jag försökt ha sovmorgon, men det blev inte så. Vaknade tidigt, och hade somnat ordentligt vid fyra i morse. Och så vaknade jag efter nio igen. För att jag ville smsa jocke när han började skolan, haha vilket jag missade. Och det visade sig att hans lektion blev inställd så jag tog lite cred för det.
Sen smsade bestis och sa att han trodde hans lektion också var inställd. Det visade sig att hans lektion inte alls var inställd utan hans lärare var bara sen.
Men han kom hit sen. Så nu har han hängt här i 4 timmar typ. Och bara segat sig för han tror han är sjuk. Och jag dödar honom om han har smittat mig.

602; tada.


601; snart är det fest igen

Haha. Jag är rastlös eller nåt? Vet inte. Men "tvingade" syster att ordna fest på fredag igen. Så vi ska ha fest då med, och tvingat in oss hos hennes kille. Så det blir väl som förra helgen igen.

Fast denna helgen blir det två fester. Och på den på lördag kan det ju hända att jag är bakis och jättetrött men så får det bli isåfall. Kan ändå inte säga nej.,Får sova på söndag eller något. Eller något annan gång. Haha. Tid för att sova finns det ju alltid.

Okej. Tror det var det enda jag hade att berätta.


(Gjorde om bilden fast det blev fel, så ska göra om den igen. Gillar den med den gula texten bättre. Men det står fel på den)


600; 20-årsfest.

Igår var jag på hemma fest hos min svåger. För han fyllde 20 år. Och ändå vad det jag som fick kommentaren "är du så gammal" när jag berättade att jag var 19. Kändes ju bra? Haha. Men det spelar ingen roll.


Tog inga egna bilder. För det gör jag aldrig på fester.
Så detta är bilder Alex tog.
Nu ska jag äta och sen spela sims.

(kan det bli fest snart igen?)

599; OCD.

Alltså, jag har alldeles för mycket konstiga tankar. Jag råkade radera sms från en kompis. Alltså, radera hela den där grejen. Var inte meningen, ville inte göra det heller.
Så nu MÅSTE jag fixa så det kommer tillbaka. Vilket gör att jag just nu ska återställa telefonen igen. Så det kan bli så. Värt?

598; soon it will be fun.

Har inte så mycket att skriva om. Känner inte för det direkt.
Finns inte så mycket positivt. Men idag ska jag gå ut med Olivia och imorgon ska jag jobba på elektronen. Så om ni vill hälsa på mig får ni gärna komma dit. Det ska spela lite coola band och sånt. Ni kan kolla in det här, tror jag. Om länken funkar.

Just nu sitter jag i fotöljen här hemma och glor på tv och vet inte vad jag ska göra med resten av min dag. Har inget planerat fören ikväll när Olivia kommer då.
Igår kom suss och bestis hit och färgade mitt hår. Så nu har jag en grymt röd hårfärg istället för den blekröda. Känns riktigt bra. Piggar upp lite typ. 

597; visualisering funkar.


596; imorgon

imorgon är en lite nervös dag. vill inte skriva om det. så låter bli.
men dom som känner för att tänka lite extra på mig imorgon får gärna göra det. för jag kan behöva det. okej?

595; myssöndag, ensam.

Min telefon är alldeles för tyst.

Och.. lite sims gör allting lite roligare. En stund.

594; en lite roligare helg. (i alla fall)

Jag sitter inte i en bil på väg mot stockholm just nu.
Jag sitter i min fotölj och kollar på Ellen. Väntar på att Suss ska komma förbi. Och imorgon kanske bestis skulle komma hit.
Och jag har just lyckats få till det så jag ska gå ut på torsdag med Olivia. Haha. Innan hon drar till thailand. På vad jag har fattat det som på obestämd tid.

Nu ska jag bestämma mig. Om jag ska dra till affären och köpa pringels, eller om jag kanske ska måla om mina naglar. Vet bara inte vilken färg jag ska måla dom i. Vet vilken färg jag ska ha på torsdag däremot. Haha, det är inte alls så att jag planerar aldelles för mycket för tidigt?

Något jag ännu inte gjort däremot är att göra en önskelista inför jul. Så måste hitta på en massa saker jag vill ha i julklapp. Egentligen tror jag att det jag vill ha mest är massa presentkort på H&M typ. Haha. Men jag får ofta kommentaren att det är tråkigt att önska sig det. Så... Ett besök på ullared kanske?
Vi får väl se om jag får några julklappar alls :o

Nu måste jag välja, nagellack eller chips.

593; woop woop!

Sitter och dansar i köket.
Klarade den sista repetitionen! 68/70
Har några tester kvar. Så funderar på om jag ska lägga dom på vanliga repetitioner eller om det är värt att lägga dom på repetition 2.
Vet inte vad som är viktigast.

Och vi åker inte till sthlm. Tyvärr.

592; woho!

Yes. Klarade ett till repetionstest. Bara en till kvar. Känns lite bättre inför sthlm nu i alla fall. Så. Om jag bara lyckas med en till från idag till fredag så är allt gött.
Så. Funderar på vad som är bäst, att göra ett till idag eller så kör jag imorgon.
Får se lite hur jag ska göra. Känner att det kanske är bäst om jag gör det nu. Men vet att körskolan inte vill att man klarar mer än ett test per dag så ska nog fortsätta imorgon istället.
Och sätta mig och spela sims istället. hehe.

(min stockholmsresa verkar vara rätt så instabil i nu läget för övrigt...)

591; 100 dagar.

Hej. Idag har jag varit singel i 100 dagar. (det är antagligen något slags rekord.)
Och jag har varit i skolan.
Och jag har varit trött heeeeeela dagen.
Och så blev jag lurad förut. Skulle bli bjuden på jensen, men så blev det inte så.
Så kommer bli bjuden på jensen imorgon istället. ^^ 

Jag borde plugga mycket mer körkortsteori men det går inte bra så jag orkar inte. Det går rent av åt helvete. Men snart åker jag till stockholm. Och fick godkänt på min omtenta. Jag borde typ börja packa inför stockholm. Borde. Typ. Snart. Har sån jävla beslutsångest. Vet inte vad jag ska ta med mig. Eller hur stor jävla väska jag ska ha med mig typ. Haha.
Stockholm, två kvällar. Ca 10 timmar i en bil (?) Har ingen koll på hur lång tid det tar att köra fram och tillbaka.
 

Åh. Vad jag är trött. Men imorgon, då får jag lite andra grejer att packa ner. Haha.
Nu ska jag nog spela sims. Eller försöka skriva något.

590; how can i change?

Funderar på att göra om bloggen.
Men vet inte riktigt hur jag vill ha det.

Vill ha stort för bilder. En stor header.
Eller som jag har det nu. Men vill nog ha en bredar blogg. Men vet inte hur det ska bli snyggt. :(

589; letar inspiration. hittar det inte.

 

588; det finns ingen karta över detta land.

Nu är klockan snart halv ett. Och jag är redan klar för idag känner jag.
Jag ser ingen större anledning att jag ska anstänga mig idag. Får plugga lite teori. Och fylla på med nagellack. Annars. Nada.

Vaknade fem över halv sex imorse, gick upp. Åt frukost. Tog bussen klockan sex till körskolan och var där och hade körlektion halv sju. Sen när jag  var klar åkte jag hem till min mormor och åt en till frukost och mös med henne. Sen tog jag bussen till skolan och hade introduktion fram till klockan elva och nu är jag hemma igen. Känns som jag redan gjort så mycket idag så jag borde få vara klar nu.

Får se vad jag ska hitta på som en avslappande grej då. Hejsvejs.

587; everything wonderful.

I fredags kom Suss och bestis och hälsade på mig. Och bestis åkte inte hem förens idag. Haft en jättemysig helg. Hoppas nästa helg också blir en toppenhelg. Imorgon kommer inte bli en kul dag dock. Ska gå upp kvart i sex och ha körlektion. Och sen börjar min nya kurs. Och på eftermiddagen får jag väl se som väntar.
SOA kanske (:

Men nu ska jag spela sims. Tur att man kan vara framgångsrik någonstans.

586; idag får jag besök.

Idag är det fredag. Men jag tycker det är lördag. Men det gör inget direkt.
För jag får besök och vi ska baka. Uppenbarligen ska  vi baka en del också. Har muffins som jag bakade häromdagen, och sen ska vi baka paj och tydligen också tryffel. Jag tror jag inte tänker lägga mig i bakandet av tryffel. Det känns alldeles för avancerat. Men failar det kan man ju alltid dela ut det till barnen som kommer och säger bus eller godis. Om det kommer några barn. Vet inte om det gör det. Haha. Men mamma har rotat fram lite påskgodis också.... alltså. Vi har kvar påskgodis. Herregud.
Men jag smakade på det... Och insåg varför det fanns kvar.

La i en ansiktmask förut, oavsett hur mycket jag sätter upp håret lyckas jag alltid få gojs i håret. Det är som en grej som måste hända. Men jag tror att den hjälpte i alla fall. Det känns bättre. (:

Nu ska jag hämta posten.

585; hola, boys and girls.

Inatt hade jag lite svårt att somna för jag var arg. Vet inte ens om jag löste det imorse men är inte arg längre. I alla fall, såg första avsnittet av säsong 4 av SOA. Har bara två säsonger kvar nu typ. Får se vad som händer och när nästa säsong kommer ut. Och, vad jag ska titta på annars. Får se om jag hittar någon bra serie, någon kanske har något tips annars?

Jag har inte orkat ta kort på mina naglar än. Det är lite regnbågstema på dom liksom. Så tipsa gärna om serier, så ska jag spela sims istället och kolla på ellen.