641; fredagskaoset i min hjärna

Gick nyss upp. Vaknade för en timma sen men jag kunde inte ta mig upp ur sängen. Det är så mysigt att ha det så på "morgonen". Min dygnsrytm är lite ändrad de senaste. Var i Uddevalla tisdag-torsdag. Spenderade större delarna av dagarna inomhus, men det roliga var när jag hängde med ut på rökpauser för det var endast då jag hade uppfattning av var klockan var.
Går upp på "morgonon" (någon gång mellan ett och halv tre typ), äter frukost eller följer med ut på rökpaus - då är det ungdomar på skolan som snart ska sluta och bilar kör omkring.
Några timmar senare ut en gång till, lite längre promenad kanske - ser nästan inga människor, är en del bilar ute.
Går några timmar till, klockan kanske är runt sju åtta på kvällen (eller typ klockan två i min hjärna.) - Ser inga människor ute. Ser att det lyser i fönster och kanske kommer någon granne från någon bil eller så.
Någon timma senare till - Det är släckt i alla fönster, förutom på skolan. Där är det tydligen tänt.
Kanske blir en lite längre promenad med min vän och hans mamma, klockan är kanske runt halv två - Här är det tomt på folk. Släckt överallt och allt är bara dött. Någon bil passerar, någon polisbil.
Sista rökpausen för "dagen", klockan är mellan halv fem och halv sex på morgonen - Det är folk ute! Personer som går till jobbet.
Känslan jag får när jag ser folk gå till jobbet och jag vet att jag ska gå och lägga mig och sova en stund är.. underbar. Jag har svårt för folk.. om ni missat det.

Det som förstörde min tidsuppfattning lite mer var att min väns mor sa fel klockslag när hon ville att vi skulle gå upp på morgonen. Igår slängde hon ur sig att klockan var närmare kvart i tre, sa hejdå och gick ut genom dörren. Jag orkarde inte flytta på mig direkt men efter en kvart orkade jag masa mig upp.. klockan var då halv två.


640; lämna mig ifred.

Att försöka hitta det där leendet hos mig
Skulle bara vara lönlöst nu
Dessa ögon har förlorat sin gnista
Vill stjäla någons husbil
Dra iväg på en dammig grusväg
Med en iskall öl i handen
Mot Ingenmansland under klarblå Himmel
Stanna upp i en okänd byhåla
På ett sjaskigt gatukök
Få käft på magen med en flottbomb
Stanna en vecka, sen dra till nästa ställe
Skicka ett SMS när jag ska orka bry mig
 
 

639; lite filmer sådär

Lite filmer jag sett på det senaste som jag kan rekommendera:
We need to talk about Kevin
Prozac Nation
The perks of being a wallflower
Another Happy Day
American Psycho
Ruby Sparks

Och idag ska jag se trainspotting. Men har hört att den är bra.

638; what I have been up to.

 
Vad jag har gjort sen jag uppdaterade er sist:
Var på fest hos syster och drack absint och blev fullfullfull. Däckade och vaknade och fortsatte dricka lite till. Var med syster i en vecka till och vi firade bland annat nyår ihop där jag inte blev jättefull men hade fortfarande lite svårt att greppa saker psykiskt. Sen tog vi det lugnt och jag var tvungen att åka hem.
Har sett perks of being a wallflower 4 gånger den senaste veckan, i onsdags var jag hos världens finaste och bästa vän i Uddevalla. Hade det bäst trots min sinnesslöhet och spenderade nästan ett dygn där. Sen åkte jag hem. Började lyssna på bandet apati, som tillsammans med lifelover är lite det enda jag lyssnar på nu. Var hemma och försökte plugga igår, eller jag skulle gjort. Om jag inte varit så utmattad och bara satt och grät hela dagen. Hade ingen kontroll. Såg perks of being a wallflower igen. Såg Another Happy Day, igen.
Idag kom mina föräldrar hem. Jag gömde mig i min gaderob och grät lite till. Min pappa kom och hämtade mig, jag pratade med båda och jag fick åka till östra med mamma. Spenderade lite mer än två timmar på psykakuten. Har en möjlig diagnos. Fick inte pluggat idag heller.
 
Så imorgon ska jag försöka plugga. På måndag är det tenta.
Och efter måndag ska jag göra lite skoluppgifter och någon dag åka/fly till Uddevalla igen.

Ville bara dokumentera lite.