38; Körskolan och andra helgsaker.

Har precis gjort webtest på körskolans hemsida. Det gick ju.. bättre än förra gången. Fick 44 av 70. Då blir man underkänd. Inte bra. Men det går framåt och det är typ mördartråkigt. Men jag måste ju klara det för att få övningsköra med pappa. Han tycker man ska kunna trafikreglerna för att få köra bil? Men det kan ju inte ens dom som haft körkort i tjugo år typ :<

 

Jag har fått en grill. Fattar ni hur jävla cool jag är? Jag har en egen jävla grill. Egentligen har jag två. Och jag har en egen påse kol och grillbestick fattar ni hur cool jag är? Tror faktiskt ni är helt chockade. Och då måste jag säga detta då; den ligger i en väska! Och jag har kylväska i väskan till grillen. Men jävlar ni måste vara helt borta nu.

Haha.

 

Ska nog gå och sätta mig framför TV:n nu istället för att sitta i köket. För då kan man multitasking ;) och kolla tv och datorn samtidigt. Okej? Pusshej.


37; Friday i'm in love.

Fredagar är bra.

Studiebidraget har kommit idag också. Och jag fick fyrahundra från skolan. Så nu är jag nästan rik. Ska dock låna ut en del av pengarna. För jag är snäll.

Så jag ska nog köpa en grill. Så D och jag kan vara sociala imorgon.

 

 

Det misstänks att jag ska få ett G på matteprovet sen. Haha. Det känns ju faktiskt okej. Även om högre inte varit fel. Just nu har jag foto som vanligt. Lyssnar på Rally och mina kompisar som skrattar åt en kille som spelar super mario.

Ska egentligen redigera bilder på Emma från igår men redan redigerat fyra. Det får räcka för idag. Slutar ju ändå om en halvtimma.

Detta är inlägg nr 40.


36; ☼

Okej. Ska göra en bra saker lista och en dålig saker lista.

 

+

imorgon är det fredag

sen är det helg

lördagen kommer bli asbra

det är fint väder

idag åt jag b&j

spelade cod och slog mitt rekord

köpte en fin tröja och en fin jacka för hundra kronor idag

jag fick ett armband med solkräm av min mami

pengar kommer imorgon?

 

-

det är matteprov imorgon

jag är rätt trött

ska inte träffa D imorgon

jag frös lite idag.


35; Jag sparar allt du slänger, allt det fula,allt som stör, men det har blivit svårare att skydda det som är skört.

Detta är ett inlägg som dampade igår, onsdag, så här kommer det igen. Uppdaterar en gång till sen.

 

Idag är det det imponerande nog onsdag. Fortfarande inte kommit in i att vi är dag fel. Men det är okej. Bara en och en halv dag kvar i skolan nu. Härligt.

 

Idag fick jag hem mitt close-up filter och fotat lite med det. Är väldigt glad över det måste jag säga. Är helt underbart att fota med och bilderna blir jättebra! Kommer ta massa fina bilder imorgon tror jag. Ska även köpa en tröja och en jacka imorgon. För hundra kronor. Kan ju inte bli bättre. Förutom en sak. Jag har redan en vårjacka. Fast jag använder inte den. Eller min jeansjacka. Så det får bli bra. Är värt. Minns däremot inte hur min tröja såg ut. Måste leta upp den på hennes blogg.

 

Kollar på greys anatomi. Imorgon ska jag ett; gå till skolan, två; fota med emma, tre; åka hem och städa, fyra; åka och köpa tröjan och jackan, fem; åka och träna, sex; åka hem till D. Nu börjar programmet ta slut. Och jag ska snart gå och lägga mig. Tror allvarligt det är tisdag och jag ska upp tidigt imorgon. Men nope. Det är onsdag och det är torsdag imorgon. Så är'e.


34; järnspöken,

Dom gräver i parken och frosten i marken, blir ett försvar
Och vid hörnet av kyrkan där järnvägen går, har dom spärrat av

Någon ligger i gräset, med frostiga kläder, så stilla och vit
Och blåljusen blinkar, tänk vad man kan göra med en liten kniv

Och jag vet inte varför men jag återvänder alltid hit
Det var väl något vi gjorde, något vi sa här som förändrade mitt liv

Var det dig jag såg, som en skugga ur mina drömmar
Var det dig jag såg, dig jag svor att aldrig glömma
Var det dig jag såg som ett spöke från döda drömmar
Var det dig jag såg
Har jag äntligen lyckats glömma?


33; God, hell and everything else.

Började denna tisdag med att jag såg en video med en tjej som pratade om Lady Gagas senaste låt Judas. Det handlade mest om att Lady Gaga borde hamna i helvetet och alla som lyssnar på hennes musik kommer hamna där också.

Jag vet inte om det har med saken att göra men jag tror tjejen som pratar i videon är katolik. Mitt intryck av kristna är att det är fler katoliker som hotar med helvetet än vad protestanter gör. Dessutom så pratade hon om att hon skulle gå och bikta sig. Är hyfsat säker på att det bara är inom den katolska kyrkan man gör det. Har jag rätt?

 

Okej, till saken. Detta är den andra videon på några veckor jag sett som handlar om gud. Den andra var hon som tackade gud för att Japan drabbades av tsunamis och jordbävning. Det som slår mig är det frågan min pappa lärt mig. ”Hur kommer det sig att gud behöver hjälp med allt?”

Hur kommer det sig att gud behöver hjälp med Lady Gaga? Om han haft något emot Lady Gaga borde han väl själv sett till att hennes karriär gick åt helvete, att hon inte fått skivkontrakt eller liknande.

Det som var roligast i hennes video var att hon anklagar Lady Gaga för att vara med Illuminati, då skrattade jag. (Och jag sa visst 1500-talet i skolan, var tydligen slutet av 1700-talet.)

 

Men poängen med det här är återigen att jag inte förstår. Jag förstår inte att man tror på gud. Och jag förstår verkligen inte hur man kan tro på gud och bibeln så mycket som vissa gör. Jag känner personer som tror på gud. Till exempel Thilda i min klass. Hon tror ändå på gud på ett vettigt sätt. Personer som tror på gud på det sätter är okej. Personer som inte kan skapa sin egen uppfattning om saker och ting utanför kyrkan och det prästen säger saknar enligt mig verklighetsuppfattning. Men visst, det är ju okej om man vill det.

 

Här är videon. Enjoy?



32; love to be me.

Idag är det tisdag och jag var i skolan.

Bara det att jag har skola igen är svårt är greppa även om jag bara varit ledig i nio dagar. Det är dessutom lite svårare nu när vi hoppade över måndagen och kör direkt på tisdag istället. Men nu är det iallafall bara tjugofem dagar kvar i skolan. Sen är det bara att steka i solen en månad innan jag börjar jobba.

 

Satt och kollade med min kompis på våran frånvaro i skolan. Jag tycker jag har rätt mycket frånvaro. Men det visade sig att jag hade fel. Jag har 71 timmars frånvaro, medan hon har 257 timmars frånvaro.

 

Var inne på H&M också och kollade på en tröja jag vill ha. Blir 199 kronor fattigare. Men mycket gladare under sommaren. Massa gräsfläckar, check.

Ska snart skriva ett inlägg om gud, troende och liknande.


31; summerlovin.

Så var lovet borta igen och skolan börjar imorgon. Fast bara fyra dagar denna vecka, och på lördag blir det grillning igen. Denna gången vid delsjön. Blir nog fint.

 

I helgen har jag skjutit en jävla massa zombies och inte sovit hemma sen i torsdags. Hehe. Mysigt. Bara varit hos D. Vann som sagt den fina tävlingen också i fredags. Hoppas på att det dyker upp ett filter imorgon eller på onsdag. Kommer bli jättekul att få prova på.

I lördags firade vi påsk här hemma. Hittade en igelkott i häcken, dom är söta fast taggiga.

 

Igår städade jag och tränade jag. Och idag har jag halvt hjälpt till i trädgården. Kanske blir lite bad sen. :) Och nu ska jag ladda upp lite bilder.


30; Close up filter ♥

Jag vann close up filtret i Tidstjuvens tävling. Jag är superglad nu. Har skickat iväg ett mail och hoppas på att få filtret nästa vecka. Men nu ska jag sätta mig och kolla på film med D.

Jag har fått ännu en idiotkommentar från personen utan liv, kul. Men vafan, har man inget liv så har man inte. Men nu får ni ha det så bra. Jag ska äta godis och sväva på små lyckomoln.

Pusspuss,

29; två elefanter balanserade på en litenliten spindeltråd, det tyckte dom var så intressant så dom gick och hämtade en annan elefant.

08:43

 

Gillar inte av vakna tidigt, men att vakna tidigt gå runt i huset en stund och sen gå och lägga sig igen är rätt mysigt. Fast det funkar ju bara här hemma, om jag sover hos D och vaknar där vill han inte att jag går upp så då somnar jag bara om, oftast därför vi sover till typ tolv.

 

Jag har träningsvärk i min mage om ni ville veta :) Men jag är stolt över mig själv. Skrev inte om det igår när jag skrev om träningen men ändå. Jag kan ta sju kilo hantlar i varje hand, femton på stång för båda. Men om det är bänkpress klarar jag dock bara skivstången haha.

 

Jag är hungrig. Fast får vänta en stund till innan jag gör frukost, efter frukost ska jag åka hem till D tror jag. Om han inte möter mig i stan för vi ska köpa påskgodis. Mumsmums. Tror inte det blir någon träning idag, bara zombieslakt. :)

 

08:55


28; pump it up.

Var ett skönt intensivpass på gymmet idag. Härligt att röra på fläsket och vara helt slut efteråt. Blev armar, axlar och mage. Nu är jag hungrig och längtar efter en kebabtalrik. Svårt att se att det är det som blir middagen idag men det känns bra ändå. Mat är bra.

Jag har dock ont i mina händerna eftersom jag inte har några handskar på mig när jag använder vikter. Det gör ont efteråt och har blåsor.

 

Hört av mig till hon som har tävlingen. Hoppas på ett svar snart. Och på mat. Ehe.


27; What if God was one of us?

Idag är det träning som står på schemat igen. Höhö. :))))) Ska även träna imorgon och kanske lördag. Köra ett pass på måndag också kanske? Ska ju ändå träna på tisdagen så. Bara att köra på innan skolan sätter igång igen känner jag.

 

 

Vi börjar den tjugosjätte igen. Då är det fyra dagar kvar av april. Sen är det maj kvar. Det är trettioen dagar kvar i maj. Det betyder att efter lovet är det trettiofem dagar kvar till sommarlov. Underbart. :) och då kan man faktiskt träna varannan dag typ. Inte för att jag kommer göra det men jag finner önsketänkande en bra sak. Jag kan ju faktiskt träna varannan dag på sommaren. Jag kan. Men jag är säker på att jag inte kommer göra det. Haha. Kanske, var trejde. Okej. Jag ska försöka med tre gånger i veckan fram tills jag börjar jobba, efter det får jag se hur mycket jag kommer göra.

 

Ligger och lyssnar på One of us – Joan Osborne på youtube. Om du trycker här kan du också lyssna. Den är fin, skulle vilja ha den på min ipod men youtube får duga. De verkar som det finns en kul diskussion att läsa under om vad låten handlar om. Ska göra det strax.

 

Föresten, nu tänker jag bara vara astråkig och säga så här: Vet ni vems nationaldag det är idag? Emos. Heheh. Skär-torsdag. Kul va? Inte ett dugg faktiskt men nu är det sagt. :))))) Ni gillar mig. Hoho.

 

Nu ska jag spela spel på min ipod och fortsätta lyssna om och om igen på låten. :)


26; tell me tell me, whats on your mind.

Har tagit två nya hål idag i öronen strax över de jag redan har. Blev fint. Fick blå örhängen. Snyyyyyyggt. Heh.

 

Efter det satte jag mig på spårvagnen och åkte till Gamlestadstorget där jag mötte upp D och så skulle vi promenera hem till honom. Tog ungefär en timma men det var väldigt mysigt iallafall. :) Var lagom väder också om man kan säga så. Var inte för varmt men det var soligt ändå. Spelade zombiespelet också hehe, bakade kladdkaka och åt ravioli. Mums! Gjorde min goda grädde med vanilj till kladdkakan också.

 

Just nu sitter jag och funderar på när tävlingen jag är med i kommer avslutas. Och när vinnaren utses. Hoppas på att jag ska vinna. Hoppas hoppas hoppas. Haha. Jag är riktigt trött och slö idag. Men imorgon ska det tränas igen så hoppas jag orkar. Det är en jävla massa hopp som behövs idag verkar det som. Haha. Imorgon kanske jag får veta om jag vann eller inte.

 

Finns väl inget mer jag kan tala om för er just nu. byeeee.


25; Skaffa ett liv.

Antagligen är det någon som bor på Tjörn som gått in på min blogg och skrivit kommentaren

"men guuud!

Släpp loss lite lilla gumman!

Fest = Fest! Det betyder inte att man ska hem och se på film! Då pajar man festen!

Vilka var elaka mot dig? goossiegoobiioeboo!"


Jag förstår inte kommentaren alls. I inlägget skrev jag om när vi var i slottskogen. Jag vet inte vilka som var elaka mot mig, jag vet inte varför det står "Fest = Fest! Det betyder inte att man ska hem och se på film! Då pajar man festen!" eftersom det inte står någonstans i inlägget att det var en fest.

Men det är väl så att folk har för lite liv och går in och kommenterar konstiga kommentarer hos andra. Det roligaste är att detta inlägget skrev jag för mer än en vecka sen. Värt att gå igenom min blogg liksom?

Aja. Nu ska jag gå upp. Ska åka och ta hål i öronen om en stund, :))

24; Dom säger att jag varit elak. Alltid har jag varit rak. Dom säger det är nåt med hjärtat, men ingenting har någonsin slagit så hårda slag.

Dagen började fint. Stack iväg och tränade vid tolv. Fitness yoga. Var riktigt kul att få köra ett sånt pass igen. Kändes bra i hela kroppen efteråt. Men senare, runt halv två började saker och ting gå neråt för mig. Och dom har ännu inte slutat gå ner. Undrar om de kommer sluta eller om det slutar med en stor smäll och det tar slut på så sätt, på ett annat sätt.

 

 

 

23; blubb.

Blev en del fotande idag. Först promenerade jag till tandläkaren och fotade hela vägen dit. Tog ca 40 minuter. Sen fick jag vänta hos tandläkaren en stund, läste tidningar och roade mig. Sen var jag hos tandläkaren ca 10 minuter. Värt.

Sen åkte jag hem till D och vi satt inne i ungefär en halvtimma innan vi drog ut på promenad. Gick runt i en skog i närheten. Vi trodde vi skulle gå vilse men det var spår så vi klarade oss faktiskt. Det blev riktigt bra bilder och tog kort på fjärilar.

Nu ligger jag framför tvn och kollar på nyheterna, eller rättare sagt reklam mellan nyheterna. Dumt? Asdumt tycker jag. Men jag har fått ett påskägg. Hoho. Men mitt internet laggar. Kul.


22; i'm alive.

bea! thilda! Kolla denna länken! Tror ni kommer uppskatta det.

Idag är de strålande solsken och jag ska till tandläkaren. Ska promenera dit så jag ska fota till mitt two-projekt. Helgen har varit bra, har ätit ute, gymmat, spelat cod och sovit en del. Jag och D var även och kollade på nya filmer på Movieline och vi köpte fyra stycken. En som jag ville ha :) Illusionisten, även filmerna Hannibal och Röd Drake. Såg när lammen tystnar i fredags. Eller nästan, jag somnade efter halva filmen så D stängde av och spelade cod medan jag sov. Stackarn.

Igår grillade vi här hemma. Revben, mums.

Men nu har jag ätit klar så ska ner och duscha. Luktar lunt, faktiskt rätt mysig lukt men inget man går ut i kanske. Haha, sen blir det shorts och converse i det mysiga vädret.

 

Puss på er hoppas ni har lika mycket sol som jag.


21; Happy B-day.

Eftersom Bea och Frida undrade. Detta var den kommentaren jag fick på mina HDR-bilder: "Vad hade hänt med den svartvita bilden? Det var som dubletter av trädtopparna. Fotat utan stativ? Hade det varit möjligt att fota kvällsbilden utan att få så mycket brus i det mörka? Det är en väldigt vacker känsla i bilden med strået av gräs!!"
Känns som om hon är schitzo. Hon säger att jag gör fel hela tiden.

Idag är jag ledig. Bra tycker jag. :) Det som var drygt däremot är att min klf har gett mig frånvaro på klf-tiden. Haha, fattar fan inte varför lixom? Vi har ju aldrig närvaro där ändå.
Just nu sitter jag och väntar på att D ska komma hit så vi kan åka till IKEA och köpa hans present. Sen ska jag baka till honom och vi kommer antagligen spela cod innan vi möter hans föräldrar. Ska försöka få honom att gå en promenad med mig.
Jag var väldigt besviken på mina träningsresultat denna månaden så imorgon ska jag satsa på två timmar minst på gymmet. Nu jävlar ska det bli ändring på måtten.


Men nu ska jag kolla på projekt runway och vänta på att D ska kolla hit. Kanske hörs senare. Kanske hörs på söndag. We will see.


20; someday, somehow.

Jag lyckades klämma mina fingrar i dörren när jag kom hem. Så jävla bra alltså. Duktigt lixom.
Håller på att kolla recept på äpplepaj. Hittade ett bra, kollar även på jobbjägaren och massa bloggar. Inte uppdaterat mig på hela dagen typ, hade ju nationella imorse och sen var jag med D och kom inte hem fören vid åtta.


Tror på VG i nationella i alla fall. Känns faktiskt riktigt bra, men dom rättar dom proven så udda så jag är aldrig riktigt säker.

Vet inte vad jag ska skriva egentligen. Kan tala om att jag är ledig imorgon. Mohahahhaha. Jag ska bara fixa min matte när min far kommer hem fall jag fattar vad som står i boken. Men imorgon ska jag baka, åka till ikea och köpa present till D som fyller år, träffa hans föräldrar och gå ut och äta. Kommer bli jättebra.

Det dunkar i mitt finger.

Jag är trött, men imorgon ska jag ha en härlig sovmorgon. Fick betyg på mina HDR bilder förut. G. Lite besviken men mest på grund av hennes kommentar på det. Ledsen i ögat.


19; jag ska sjunga dig ljuva sånger.

Idag är det inte onsdag. Försöker installera msn på min dator just nu och hoppas på att det kommer funka. Är med i en tävling just nu där jag kan vinna ett close-up filter. Hoppas på att jag vinner det.

Imorgon har jag nationella prov i svenska och hoppas på att det kommer gå bra. Ska försöka plugga lite matte sen förhoppningsvis. Om jag kan få talen från bea bara. Jag är smart och glömmer min mattebok i skolan. Duktig chey lixom.

Missade desperate housewives igår. Ska försöka se det på söndag. Just nu kollar jag på two and a half men. Är trött och har dumt nog bitit av min nagel, men jag har i alla fall städat. Imorgon ska jag försöka träna ordentligt. Beror på hur trött jag är efter fem timmars prov. Haha. Men försöka duger för mig.

Det tog mig en kvart att skriva så här lite. Men bara hälften av msn installationen har gått. Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh. Vad kan jag skriva mer? Jag borde göra mackor typ nu för det är reklam. Och jag ska få en cola av mamma när hon kommer hem som jag kan ha när imorgon.

Note to myself: Gör mackor.


18; Lockdown, meltdown.

Lång dag idag. Mycket hets, men det slutade ändå bra.

Hjälpt pappa att städa ur garaget också, det var rätt kul faktiskt. Fotade förut också för mitt skolprojekt men blev inte riktigt nöjd dock. Vill ha mer variation på blommorna men det finns inte så mycket att välja på, men snart är det påsk och då borde ju iallafall påskliljorna dyka upp. Kanske blir fint.

Funderar på att vara med i en tävling där man kan vinna ett close-up filter. Det är ändå rätt värt måste jag ju säga. Hade varit kul att ha ett. Men vet inte om jag har någon bra bild som passar. Ska kolla igenom bilderna i skolan imorgon som jag tog idag och kanske en jag tog på snödropparna häromdagen. Är ju rätt värt.

På fredag blir det firande för min D som fyller tjugofyra. Han, jag och hans föräldrar ska gå o äta. Men innan det ska vi till ikea och jag ska köpa hans present. Ehe.


17; Do you wanna be my esterbunny?

Sitter och tittar på TV. Har inte varit inne på min bloglovin sen i fredags och inte varit inne på bloggen sen i onsdags. Aktiv chey. Hade 105 nya inlägg när jag loggade in på datorn. Men då hade jag redan gått igenom sju bloggar på ipoden. Så om ni vill kan jag ju tala om vad jag gjort sedan i onsdags.

I torsdags skulle jag egentligen tränat men jag hade ont i halsen så D sa att jag inte fick träna. Så vi fikade med kladdkaka, chailatte och cola på espresso house i vasastan och myste istället. Sen så åkte vi hem till mig och jag städade med D's hjälp. Efter det kom min mormors sambo och hämtade mig och min bror. Och på torsdagkväll sov vi där.I fredags var jag i skolan och lullade runt. Vi försökte få tag på modeller till ett projekt. Men det gick inte alls bra, får se om det dyker upp några imorgon. Får se hur det blir. Annars vet jag inte vad vi ska hitta på. Modellerna börjar ta slut, och även kompisar som vill ta sig till kba. Efter skolan åkte jag hem till D. Vi lagade god mat och myste. Alltid lika lyckad fredag kväll.


Igår åkte vi till slottskogen och var där och spelade kubb och grillade. Det blev en del dricka för vissa. Men det var bara en sån blev jobbig. Fast, han var mest jobbig mot sin flickvän. Så det var inte så farligt. Däremot var det två av killarna som sög all energi ur en. Haha, var trött redan vid sju. Och då åkte vi hem och kollade på filmen BTK.

Idag har jag bara slöat. Jag och D spelade zombiedelen av COD ett tag idag och såg social network. Var kul.

Men nu ska jag fortsätta kolla på TV och äta efterrätt.


16; fuckyoulife.

Helgen. Den såg bra ut igår. Nu vet jag inte längre. Kommer få vara själv på fredagen förutom en liten stund då jag ska träna och sen vara med Olivia.

Har till och med stängt av min mobil för att jag är på så dålig humör inför helgen. Och jag stänger aldrig av min mobil om jag inte ska åka flygplan typ.

Håller på att installera sims nu. Sims 3. Sims är bra. Jävligt bra. Ska underhålla mig själv med det fram tills det är dags att äta mat. Det ska nog få mig på bättre humör. Och få tankarna på annat håll inför helgen. Jag borde ha någon nödplan. Eller det har jag redan ioförsig. Två faktiskt. Fast inte riktigt en helt färdig för fredagen men två bra för lördagen. Involverar täcken båda två. Beror bara helt och hållet på vart man är. D kommer bli asförbannad på mig det vet jag redan nu. Men skitsamma, jag flyyyyyyr. Jag pallar inte. Helvete heller. Känner avskyn för denna helgen komma redan nu. Jag kommer dö.

Fan sims var det ju, jag skulle inte tänka på skiten ju. Dumdumdumdum. Det tar aslång tid att installera. Och jag vill installera fler. :( ska ta med datorn på fredag, så kan jag spela sims iallafall. Fuck you world jag tänker spela sims.


15; What to do?

Idag har varit en helt okej dag. Jag hade muntligt nationellt prov i engelska. Är helt säker på att jag fick minst VG+. Nice shit. Blev även klar med mitt reportage i engelskan och lämnade in det. *Duktig chey* Så nu har jag tre kurser klara i princip. Jag ska bara skriva en bookreport i engelskan. Skulle gjort det när jag kom hem, egentligen. Men jag har flängt runt på lite bokantikvariat och inte haft tid. Får ta och göra det på fredag istället.

Vet i alla fall vilken bok jag ska skriva om nu :)

Hade även utvecklingssamtal idag och kände mig fruktansvärt duktig. Däremot blev jag lite orolig när Krille frågade om jag ville prata med en psykolog för det känner jag verkligen inte för. Men han tog det bra och sa att det gick bra att prata med honom istället om jag hellre ville. Får se, berättade om det som hände igår på bussen till att börja med. Får se hur det är.

Det jag tyckte var rätt otroligt var att jag lyckats hålla den fasad jag alltid försökt visa upp. Stark, att jag alltid mår bra. Han sa att han blivit riktigt chockad när jag bröt ihop för två veckor sen. Jag var bara stolt när han sa det, även om jag inser att det är rätt sjukt. Murar antar jag.

Men nu ska jag fortsätta kolla TV. Jag tror jag skriver tråkigt här. Får inte så mycket respons. Kanske saknar man bilderna. Kanske ska börja lägga upp mina bilder här också. Kommer jag få respons på detta?


14; livrädd & skräckslagen.

Min dag har faktiskt varit bra, fram till ungefär för en halvtimma sen.
Jag bor i en av stadsdelar i Göteborg där det finns mycket våld. Som tur är så bor jag på den trygga sidan där det inte händer så mycket. Jag har aldrig sett så mycket våld mer än det som är på TV. De säger att vi ungdomar blir avtrubbade av allt våld vi ser på TV. Men det som hände för ca en halvtimma gör mig fortfarande skakis.

Det som hände var att när jag gick på bussen på hjalmar brantingsplatsen började en man i 45 års åldern käfta med en yngre kille. Hur som helst så slutade det med att tre hållplatser efter att de två börjar slåss som in i helvete. Jag blev livrädd och trodde jag skulle åka på stryk, även jag. Den jag tycker mest synd om är den äldre kvinna som satt fast mellan dessa två män och sätet samtidigt som dom slogs. Jag har aldrig sätt någon slåss så grovt på nära håll innan. Jag är fortfarande skakis.

När jag gick av bussen bultade mitt hjärta som in i helvete. Både när jag gick av när de slogs och när jag skulle gå hem. Ångest var det jag kände. Eller att snart skulle jag få ångest. Men det gick som tur över. Mår bättre nu.
Jag har egentligen aldrig varit med om något sånt här innan. Har bara en del vänner som blivit nerslagna och hotade men aldrig varit med när det hänt, tur det ändå.


Okej. Nu ska jag skriva lite positiva saker.
Det var jättefint väder idag förut på dagen så jag och D åt upp den sista b&j ute i solen. Det var riktigt mysigt. Tog även några bilder till mitt naturprojekt. Blev nöjd. Men kameran dog innan jag fått tag alla bilderna jag ville. Men projektet tar tinybabysteps framåt. På torsdag kanske det kan bli fler.
Fast det roligaste med idag var att jag försökte övertala en tjej, Anna, att försöka satsa på en kille hon gillar i trean på sin skola. Hoppas verkligen hon försöker för jag tror hon klarar det.
Nu ska jag bara ta det lugnt. Mitt hjärta har fortfarande inte slutat skena. Detta inlägg tog typ en halvtimma att skriva. Haha. Så, tänk på det när ni läser tidsanviserna.



13; so much time, so little to do.

Och så var ännu en helg till enda och ytterligare en mördande måndagsmorgon här. Men denna veckan kommer nog gå rätt fort ändå. Ska mysa med D i helgen och försöker komma på mat som inte är för krävande att laga. Hoppas på att jag har ork att träna på fredag, annars får jag träna på lördag i alla fall.

Är fruktansvärt trött. Och har svårt att förstå varför. Har sovit rätt mycket i helgen, vaknade till och med av mig själv i morse en halvtimma för tidigt. Och igår vaknade jag inte förens klockan var kvart över ett. Hade egentligen planerat att vara hemma två och hjälpa till med förberedelserna för min brors kalas men så blev det inte. Jag och D kom dit samtidigt som resten av gästerna. Så himla lyckat, och jag var supertrött hela dagen eftersom jag sovit alldeles för länge.

 

Händer inget speciellt denna veckan egentligen men känns ändå som att det kommer gå fort. Just nu är jag väldigt sugen på glassen som står i D's frys. Har typ ett halvt kilo godis hemma hos honom också! Måste dock köpa digistivekex *note to myself*


12; i love me.

Inlägg som aldrig kom upp igår för min dator la av:
Det gick jättebra på det mötet jag hade idag. Dom lyssnade på vad jag sa och ska kolla upp om det går att ersätta viss mat med annan som skulle uppskattas mer och de ska krydda på våran mat otroligt mycket. Så imorgon ska jag gå till elevrådet, om dom har möte. Annars ska jag springa runt i alla klasserna och prata med alla.
Jag är fruktansvärt stolt över mig som faktiskt lyckats komma en bit med det hela. Ska lyckats med detta. Och då kommer jag vara stoltare över mig själv.

Idag är faktiskt självkänslan på topp. Även om jag hade en grymt jobbig huvudvärk efter att ha ätit för lite. Men annars bara bra. Fick umgås några timmar med D också. Blev mycket mat och lite TV och efter det.

Trött inlägg från idag:

Idag är jag trött. Riktigt förbannat trött. Vill egentligen gå hem och sova. Men nej. Först ska jag vara i skolan till tjugo över tre. Minst. Antagligen mycket längre. Typ, till fyra.

Ska redigera HDR bilder. Men jag har inga att redigera. Dom jag tagit är borta, och det var inte många. Men det var iallafall bilder. Får ta nya imorgon, får se om det kan bli några bra på kalaset på söndag kanske.

Jag kanske ska sätta mig och redigera bilderna som vi tog i studion igår så jag får något gjort. Eller så kanske jag bara sitter kvar här och är trött. Svårt att bestämma mig faktiskt. Ska nog kolla igenom dom iallafall och se om jag kan hitta några bra. Hade velat läsa min bok just nu, börjat på min andra sen i tisdags. Denna heter Glöm att ni har en dotter och är riktigt bra.

Men nu ska jag titta igenom alla hundratre bilderna.