254; prov.

Fick G/VG på provet. VG + på momentet. score.
puss.

253; fredag. yes. lov.

Bea fixade. Hon hade sagt något helt annat till mig men nu funkar sims i alla fall. Utan skiva. Gött. Så nu ska jag typ spela sims hela kvällen. Åka och göra högskoleprovet. Sen åka hem. Sova lite. Åka iväg på fest o vara bartender. Åka hem till D och sova där. Åka till mormor på söndag och sova där. Kolla JS. Åka och kolla på balklänning på måndag. Sen åka hem till D och stannar där länge. Hehe.

Och mitt prov gick nog rätt bra. Vågar inte ens gissa på hur det gick.

 

Okej. Ska ha expo om en stund och får förhoppningsvis gå tidigare.

Puss.


252; att bara misslyckas.

Har installerat sims 2 gånger på datorn idag. Men det funkar inte. Jag måste spela med sims 3 skivan men då funkar ju inte tilläggen. Fattar inte vad felet är. Vet att det funkade när jag hade sims 3 och drömjobb men med resten funkar det inte. :( någon som vet varför?

Någon som vet vad jag kan göra?

 

Annars så vill jag att det ska bli måndag. Hela nästa vecka ska nog bli bra. Denna helgen ska bara gå fort över och så ska nästa helg bli fint. Vill att högskoleprovet ska gå bra (det kommer det antagligen inte göra) jag vill att historiaprovet ska gå bra (större chans där) sedan på söndag ska jag mysa med D och senare på kvällen mormor. På tisdag ska allt bli jättemysigt. Hihi. Tisdag – söndag då jävlar ska allt vara skitbra. Måndag också. Men det händer rätt mycket på måndag så kommer inte slappa fören på tisdag.

 

Men nu har jag väl inget mer att dela av mig av.

Puss.


251; soon it's sunday.

Skola. Psykologi. Bör öva på historiaprovet. Men jag orkar liksom inte.

Har ett DP/DH avsnitt att se som ligger på datorn. Men inga hörlurar. Tror inte Anders skulle bli så glad om jag körde med ljud på. Så nu sitter jag och ska försöka beställa hem nya hörlurar. Eller så gör jag det när jag kommer hem.

Okej. Vad gör jag just nu?

Smsar med D, facebookar med pappa, försöker skriva ett blogginlägg, jämför två headset och försöker hitta varför de ena paret är dyrare.

Vad gör jag inte?

Pluggar historia.

 

Och jag borde plugga historia. Så ska bara skriva klart detta och sen ska jag plugga historia. Men jag kan babbla på liiiite till. Ska antagligen sova/installera sims på håltimman sen. I natt fick jag min lön också. Så jag är rik. Coolt. Så jag bör gå och köpa mammas present snart. Ska göra det nästa vecka någon dag när D ska jobba och jag ska vara ledig. Nästa vecka ska jag 1. få se DH/DP under den egentligen sändningstiden! 2. Se klart på gossip girl säsongerna förhoppningsvis. Beror på hur det blir med D's jobbande. För han vill inte titta med mig. Men har 5 timmar att se 2 säsonger. Jag bör hinna? Eller inte.

Blir nog mycket sims nästa vecka också. Och bio.

 

Men nu ska jag plugga historia. Eller körkortsteori.

Puss.


250; jag saknar...

att ha en bästa vän


motivation


249; att inte orka ändra på arbete.

Nu sitter jag och har samhällslektion. Jag har fått feedback på mitt fina irlandsarbete och måste ändra mitt språk i egna tankar. Det är jättesvårt att ändra på sitt eget språk. Ändrade. Tittade igenom. Blev nöjd. Sen visade sig att jag bara läst en halv sida av mina egna tankar så var tvungen att läsa en till.

Har installerat tre sims på datorn nu. Score. Ska få mer imorgon och i eftermiddag då jag borde plugga historia (9/10 på testet. Beeeehöver inte. Borde inte behöva...) så kommer jag nog spela sims istället. Ska nog äta pizza idag också. Jag hoppas att min lön behagar dyka upp idag också. Kan inte få betalt i godis trots allt.

 

Nu ska jag återgå till att jobba effektivt med skolarbetet.../fixa sims och spela på min mobil.

Puss.248; vill att det ska vara söndag.

Jag dör.

Har svenska. Ska skriva på mitt reportage. Måste hitta fakta. Men jag kan inte hitta någon fakta. Vad ska jag göra? Måste fota också...

Imorse mailade stadsförvaltningen. För det är cirka 10 gatulampor som inte funkar där jag bor. Det resulterar i att det var becksvart när jag skulle gå till bussen. Och att bilarna i princip inte såg vart dom körde. Kunde bara tänka på våldstäcksgata. Kul.

Jag har inte fått min lön idag. Hoppas fortfarande att den kommer idag annars ska den komma imorgon. Måste köpa choklad idag också. Så ska hoppa av i mölndal, gå och köpa choklad och hitta något att äta. Får se vad det blir. Vill inte äta pizza. Vill äta nyttigt men det är ju dösvårt.

Okej. Slutar klaga nu,

 

puss.


247; sims!

Just nu håller Bea att överföra sims till min externa så jag kan spela sims sedan förhoppningsvis. Och jag hoppas Frida kan dela med sig av djurliv. *se riktigt snäll ut* Ska sitta imorgon och spela sims hemma hos D när han ska plugga på sin tenta.

Jag har för övrigt projektarbete just nu och ska skriva på min bakgrund som jag inte vet vad jag ska skriva om på. Så, jag kan inte skriva något med den. Så jag ska nog försöka plugga historia också så jag inte failar totalt på provet. Men sen fick jag ju 9 rätt igår. Så det kanske går bra i alla fall.

 

Och på svenskan ska vi få fika. Och jag ska försöka skriva lite på min reportaget. Blir rätt mycket gjort idag förhoppningsvis. 6 minuter kvar på sims! Och i helgen ska jag jobba. Vara cool bartender typ. Fall ni undrade.

Så kanske jag ska fota lite också. Var ju längesen jag gjorde det. Så det kanske kan bli KUL. Var längesen det var kul. Okej. Nu är sims överfört så nu ska jag pröva då.

puss.

edit:
det funkade inte.


246; to cute for me.

Måndag.

Fick skjuts hem av min söta mormor så hann hem jättetidigt efter jobbet. Så nu hinner jag sitta här en stund och blogga lite. Och jag kan säga att denna dagen var hyfsat bra. Fick veta lite saker av en vän så det var inte sådär jättekul. Men annars så har jag haft en väldigt gosig pojkvän. Fick ett väldigt positivt lönebesked. 2000 kronor mer innan skatt än vad jag trodde jag skulle få :)

Så nu sitter jag här då.

Har rensat i min bokhylla också. Och min nagel gick sönder totalt förut. Men jag räddade det mesta av det. Så nu ska jag bara lacka den så den håller ihop typ.

Och så var det nog inget mer....

 

 

puss.


245; en vecka kvar.

Vi kör lite nedräkning nu då. (Räknar inte med idag då. )

4 dagar kvar innan fredag och början på höstlovet.

5 dagar kvar till högskoleprovet. Dör.

7 dagar kvar till det där som händer på måndag.

(Här är jag inte säker på vilka dagar som räknas.)

60 dagar kvar till julafton

225 dagar kvar till studenten.

 

Nu måste jag kolla upp högskoleprov och plugga körkortsteori.


244; söndag.

Söndag. Mjukisbyxordagen.

Helgen har var riktigt mysigt. Lagade god mat. Kollade på film och har ätit riktigt mycket godis. Gjorde min träningsmätning idag också för att se mina framsteg. Det var inte sådär jättekul. Fast jag kanske har svällt efter allt godis.

Det är 8 dagar till due date. Hehehehe.

 

Och mer då. Egentligen inget. Såg en riktigt äcklig film i fredags. Svinäcklig. Mhm. Och på lördag ska jag göra högskoleprovet :S scary shit. Men ska nog klara vad det. Onsdagen på lovet kommer nog bli läskigare. Haha. Okej. Nu då. Inget mer tror jag.

 

Puss.


243; freeeeedag.

Nu sitter jag i skolan och har naturkunskap. Inte sådär jättekul. Skriver om skogen och annat ointressanta saker som jag aldrig kommer ha någon nytta av. Och så sitter jag o tittar på Bea som ser JÄTTEförvirrad ut ibland. Haha. Jag mobbas inte!

Jag ska faktiskt på faddermöte sen också så då kan jag inte mobbas. Så nej. Jag mobbas inte. Sen ska jag på studentkommitée möte också.

 

Annars så har jag hittat 3 konserter jag vill se. En den 2 november – letar fortfarande folk att gå med. Det är ännu inte säkert om han jag hittade hänger med. Så om någon vill se Deathstars säg till :D Sedan är det den 10 november. Då är det pain och raubiter. Här har jag sällskap i alla fall. Gött. Och sen är det någon utav dagarna 14-16 mars som jag vill gå på Thåström. Men saknar sällskap. Kanske blir så att jag får gå själv. Kanske hittar en ny kompis där som inte kör över mina största musikkärlekar.

 

Men nu ska jag återgå till ingenting. Och titta på Bea.

Puss.


242; spännande.

Har just tittat på ett väldigt hackigt DP avsnitt. Men det var bra ändå. Och det hände mycket spännande saker. Jag vill nu bara sova en stund och sen att det blir fredag eftermiddag så jag kan åka hem till D.

Godnatt.

 

It kind of broke my heart when i saw this picture.
Vad ska jag göra sen då? :(241; love to be with you.

Nu är det torsdag kväll helt plötsligt. Jag funderar på att kolla på mitt senaste DP avsnitt. Men då måste jag gå och duscha först och det vill jag inte göra. Vill dock att det ska bli fredag. För då får jag åka hem till bby och mysa med honom mer än 70 timmar i sträck. Ska bara titta på film, gå lite mysiga promenader och äta godis.

 

Just nu går det inte framåt med mina traderaauktion. En ligger på en krona och en har stannat på lite över 250. Men det är två veckor kvar så ska nog dra in lite. Har fått en hel låda med saker som jag ska sälja av min pappa. Tjänar bra pengar på det hoppas jag.

Snart ska jag väl lägga upp resten av grejerna men behöver pappas hjälp eftersom jag inte vad det är jag säljer eller vad det kostar att frakta.

 

Men jag vill ha moln på mina naglar men det är svårt. Så jag vill kolla på DP. Men då måste jag duscha. Men nu ska jag försöka planera för Olivias firande.

Puss.


240; torsdag.

Nu sitter jag och har psykologi. Efter denna lektionen så har vi en lång håltimma och jag hoppas på att Bea kan måla mina naglar. Bea, vill du måla mina naglar? :) MSN eller en kommentar blir bra. Hehe.

Sedan ska jag träna idag. Och jag borde uppdatera min och olivas träningsblogg också. Men jag vill inte eftersom jag inte har något vettigt att skriva om. Så så är det.

Sitter och tuggar tuggummi och har blivit hungrig. Det är inte bra. Har pepsi också som jag inte drack igår.

 

Imorgon ska jag isolera mig hemma hos D. Jag tror jag inte ska uppdatera på hela helgen. Kommer tillbaka på måndag. Men får se helt enkelt. Vi ska i alla fall köpa mat och godis och slippa gå på resten av helgen. Men nu börjar min lektion.
Puss.


239; höstdepp.

Är verkligen helt förstörd av hösten. Det regnar, det är mörk, det är kallt. Har bara mina mjukisbyxor som mysbyxor så när jag inte är i skolan går jag runt i dom för jag orkar inte annat. Jag är ledsen, osäker, grinig, gnällig, lättstött, trött. Minsta lilla och jag blir jätteledsen. Innan D började jobbade idag svarade han aldrig "jag börjar nu. Jag älskar dig. Puss" så jag gick seriöst runt i flera timmar och var ledsen. Och det är inte ens jobbigt på riktigt. Jag orkar inte mer höst. Och det har bara börjat.

Detta kommer inte gå så bra.


238; JÄVLA BRAVO.

10 liters jakten. Samla 10 liter få biobiljett. Svar om fyra veckor.
Gått minst sju veckor. Får ingen jävla biobiljett för hoppsan dom tog slut.
Bojkottar bravo tills jag får kompensation.

237; min vägg.

lovade att jag skulle visa på hur min vägg ser ut i nuläget.

236; sitter i skolan och chillar lite.

Sitter i skolan och har samhäll. Känns nödvändigt att sitta här då jag redan är klar med uppgiften. 2 timmar och 45 minuter kvar. Jag var klar innan jag kom hit. Yes!

Sedan har jag textkommunikation. Jag ska stanna på hela. Så bra tänkte jag vara. Eller ja, i alla fall till halv tre om vi får sluta tidigare. Eller jobba hemma om man får jobba på egen vald plats typ.

Igår målade jag mina naglar ljustblå typ för att jag skulle bli lite piggare på livet. Är så jävla trött nu när det är höst och så.

Funderade på om jag skulle träna lite idag. Men eftersom jag ska träna imorgon struntar jag i det. Nästa vecka kanske jag kan träna onsdag fredag. Beror på om bby vill träna med mig då.

Nu ska jag återgå till Youtube.

Puss.


235; snodde från bea.


234; hitta lusten att fota.

Sitter i skolan och väntar på mitt utvecklingssamtal. Börjar om 4 minuter. Har kollat igenom mina bilder från förra året och blev väldigt sugen på att börja fota panorama bilder. Ska bara komma ihåg hur man la ihop dom så de blev en panorama bild. Men har för mig man behövde lite program och då måste någon skriva på det. Det är det svåra. Ska se om jag gör det.

:)


233; love me.

I was a heavy heart to carry
My beloved was weighed down
My arms around his neck
My fingers laced to crown

I was a heavy heart to carry
My feet dragged across the ground
And he took me to the river
Where he slowly let me drown


232;


231; love to be with you.

Nu är jag hemma från kalas och från min fina pojke.

Sitter i min soffa och överför musik till min iphone eftersom allt försvann häromdagen. Och Frida, du hade rätt. Tråkigt nog kan man bara ha en iphone anslutet till ett itunes biblotek. Men nu är det i alla fall skoldatorns bibliotek den är ansluten till så har suttit och fört över musik från den ena datorn till den andra. Och nu ska allt snart ligga på min telefon igen.

 

Min pappa har rivit min vägg idag. Och under höstlovet ska han lägga in nytt golv på mitt rum. Så då får inte jag vara hemma. Stackars mig... Men jag kommer troligen få en typ av walk in closet i slutet. Score.

 

Nu ska jag fortsätta slappa. Puss.


230; Slappisdagen.

Hej.

Idag är det söndag. Då jag uppenbarligen drömmer mardrömmar. Kul. Och äter godis och tittar på mtv. Filmen igår var riktigt bra. Peter vincent var mycket snyggare i remaken än han var i orginalet. Hehe. Men jag fick ju höra också att man inte kan säga att remaken är bättre än orginalet. Stötte på en kompis utanför bion också som jag inte sett på ett tag.

Fick veta att mina föräldrar rivit en vägg på mitt rum också. Ni kan ju få se en bild på det senare för jag tror inte det ser klokt ut just nu, haha.

 

Ska på kalas sen också. Trevligt..

puss.


229; godisdagen.

Hello.

Idag är det mysiga lördag och jag hänger hemma hos D. Hur mysigt som helst. Om en stund eller så ska vi iväg till coop och köpa kattmat och lite annat. Sen ska vi till 4-gott o köpa godis och ikväll ska vi på bio. Ska se remaken på fright night. Såg originalet igår.

Annars händer det inte så mycket. Ska träna imorgon. Och då har jag varit och tränat tre gånger denna veckan.

Jag har ingen musik på min telefon. Blä. Måste fixa imorgon. Då ska jag lägga in musik på min dator också. Juppjupp. Inget mer att tillägga nu.

 

Hoppas ni har en bra lördag.

Puss.


228; iphone.

Tänkte sätta mig lite snabbt och installera nya programvaran till iphonen. Men det tog mig 45 minuter att bara får till iTunes. Ska försöka i skolan imorgon istället. Hoppas man bara får installera iTunes.


227; i like it like this.226; what i want.


225; candyyyy.

Jag orkar seriöst inte skriva här längre. Utan tycker det är lite roligare med bilder. Funderar på att göra en ny kategori med bara bilder. Blir nog så.
Hoppas ni tycker om bilderna lika mycket som jag. :)


224; när allt löser sig.


223; 15 obesvarade samtal...

 

 


222; we heart it.

 

 


221; tisdag.

Hejsan. Hade sovmorgon idag. Jobbat idag. Och fått VHS filmer. Slutade tidigare och hann hem efter skolan för att lämna datorn. Åkte till jobbet. Åkt buss. Tjurat. Blivit sams. Men något saknas. Mår fortfarande konstigt. Och det är mitt eget fel.

Är det okej att vara svartsjuk?

Visar det att man bryr sig jättemycket eller att man bara är klängig och jobbig?

Svar mottages gärna.


220; i did it.

Följde mitt schema rätt bra idag. Var bara middagen som inte jag lyckades planera in rätt. Åt mycket tidigare. Men annars lyckades jag med allt. Förutom att jag inte sov något. Så ska snart sova. Men kanske hinner med lite körkortsteori innan dess. Typ direkt efter detta inlägget. :)

Imorgon ska jag till skolan, sen åka till D medan han är i skolan. Sen kommer han hem vid halv sju kanske. O då ska jag nog ha lagat middag. Får väl se.

Beror på vad han vill äta.

 

Men nu ska jag plugga lite teori sen sova.

Puss.


219; planering för imorgon :)

06:40 vakna.
08:30- ca 14:00 vara i skolan.
Ca 15:15 vara på gymmet och träna.
17:00 ligga hemma o kolla på DP/sova.
Ca 18-19:00 äta middag.
19-22:00 titta på tv/sova.
22:00 gå och lägga mig i sängen och sova.

Bra plan!
Och ja Frida, det var samhäll. Men sa ju också att du inte skulle titta! :)


218; FRIDA TITTA INTE. jag har fastnat...


217; tidigt på kanelbullens dag.

Klockan är 07:55. Deppigt.
Men. Kanelbullar!


216; sömnen.

Nu borde jag egentligen sova. För jag har varit uppe länge och är trött. Och jag ska vara uppe länge imorgon också. Och jag ska upp tidigt. Lite sömn. Men det är väl därför jag börjat sova 12 timmar på helgerna.

Men ville bara skriva lite. Och imorgon är det kanelbullens dag så man får se vad som händer. Synd att vissa är sjuka...

SOVA!
puss


215; och söndagsfyllorna på Skebohov. Kommer du ihåg och Lena pling plong var bara sjutton år.


jag älskar dig.

214; söndagar. då man uppdaterar.

Hejsan.

Har inte skrivit sen i onsdags och det beror på att jag inte orkar. Varit med i debatt, haft studiedag, tränat lite, fått veta att jag ska köpa en soffa i november. Även bokat upp mig på jobb. Försökt få tag på ordlistan jag ska kunna nästa fredag. Det går nog sämst. Så om någon av journalisterna har den kanske jag kan få kopiera den imorgon?

Det hade varit snällt.

 

Annars har jag och D vunnit team ladder på mortal kombat med alla gubbarna. Coolt va? Annars är jag mest uttråkad just nu och vet inte vad jag ska skriva om. Vi hade en väldigt mysig födelsedagsmiddag åt Bea i fredags.

 

Nu har jag inget mer.

Puss.