456; bal om fyra timmar

Så här ser jag ut just nu :)


455; lördagsgodis

Mitt slags lördagsgodis. Vattenmelon och jordgubbar <3


454; oh! sunny day.

Har shoppat som en galning denna helgen. Hehe, två klänningar och ett par shorts. Och en sjal för mina brända axlar. hehe. Fixat tid för naglar och liknande till balen också :)


453; SOL! Och annat bra.

Min fina bränna jag har lyckats fixa bara idag. Helt jävla sjukt. Bränt axlarna där emot för jag trodde inte jag skulle få så mycket färg så smörjde in mig för sent. En annan bra sak idag är att jag fått min semesterersättning så imorgon ska jag shoppa! Ska köpa nya shorts! Längtar. :) två par blir det nog, hehe. Och så kanske jag ska spraya mig inför balen också. Kan behövas att jämna ut brännan lite :)


452; åh. Snart är det slut.

Nästa vecka har jag två dagar i skolan. Betygen sätts imorgon. Hoppas på 7 MVG men får se hur det blir med det. Det är strålande väder och jag har just ätit kebab med mina fina vänner. Sitter på tåget hem nu och är snart i gbg.

När jag kommer hem väntas antigen; 1. Promenad i det fina vädret. 2. Bara sola på altanen. 3. Sitta inne och kolla på criminal minds.

Tror jag ska klara allt. Börjar nog med en promenad. Förhoppningsvis. :)


451; åh. ge mig.

Någon som vill ge mig någon av dessa?450; åh. Körkortsteori.

Här sitter jag. På min mormors jobb av alla ställen och ska plugga körkortsteori. Det går INTE bra, okej?

Vet inte vad jag ska läsa om så det kommer väl sluta med att jag läser hela fucking boken. Eller inte. Och så är det så kul väder, jag måste öva på dragläget, har ont i magen och det är 1 1/2 timma kvar tills min mormor slutar. Värd dag.

Nu... Ska jag försöka plugga. Om ingen annan vill göra det åt mig?


449; och så glömde jag.

Ska se 30h!3 och Lostprophets till hösten. I London. Med antingen min finaste vän + en konsertkompis. Eller dessa två plus D & Emil.


448; 30h!3 & Lostprophets

Mitt lördagsgodis inlägg var lite sent upp och kom upp idag. Men det är gott i alla fall. Har lite kvar. Ska köpa en till med bara mörk choklad. Håller mycket längre än den med mint.

Idag har jag mått lite konstigt. Antagligen beror det på uttorkning. Inte druckit ordentligt. Får passa mig när det gäller sånt.

Men nu ska jag se på film! :)


447; lördagsgodis


446; skoja bara!

Haha. Tror det kanske dröjer ett tag med körkortet trots allt. Har försökt plugga teori. Det går fan inge bra alls. Det gick inte heller bra på testerna jag gjorde.

Någon som har tips på hur man kan plugga teorin så den fastnar? :)


445; körkort snart?

Glad chey påväg hem.

Är på 8onde av 16 delmoment med körningen nu. Nästa lektion blir antagligen att boka in halkan. Bokat in körlektionen för hela juni typ. Måste sätta igång med att plugga teori nu. Hehe. Typ så fort jag kommer hem! Men det gör inget. För jag är glad!


puss!


444; jag kan sy gardiner.

Hur sytt dom svarta gardinerna som hänger bakom dom vita. Behövde mörkläggningsgardiner.


443; cry baby.

Lyssnar på soundtracket till Cry Baby. Och kan inte bestämma mig vad jag tycker om filmen. Den är verkligen superlöljig. Men det är något med den, speciellt låtarna som gör att jag smälter lite.
442; tisdag, vad vill du?

Än så länge idag har jag bara haft projektarbete. Två och en halv timma av otroligt låååångsamt projektarbete. Försökt skriva på mitt uppslag om Breivik men det går inte bra alls på den fronten. Fick ner två meningar. Det ska vara inne imorgon. Jag saknar hela artikeln. Det går inte. Kul.

Men jag har fått lite pengar idag i alla fall. Det är bra. Eftersom jag börjar närma mig fattig. Med mina mått mätt då eftersom jag och andra har olika definitioner på fattig.

Idag kanske jag orkar mig ut på en promenad i alla fall eftersom gårdagen bestod av Big Ban, CSI, Betnér och glass så blev det ingen promenad då. Så idag kanske. Kanske. Om den här dagen blir bättre än vad den varit hittills?

Nu ska jag typ gå och äta.


441; oh, my sheldon.

Jag borde egentligen städa mitt rum, göra mina skolarbeten, eller kanske ta en promenad.
Men vafan. Jag kollar hellre på Big Bang Theory. :D


440; ohoy, måndag.

Okej. Jag slutade skolan för ca 5 timmar sedan. Sedan åkte jag och tränade, efter det åkte jag och handlade, övningskörde, åkte hem, övningskörde, lämnade paket, körde hem, hjälpte min bror skriva sitt första CV, hjälpte honom att skicka iväg det med ett trevligt mail, hjälpte pappa försöka beställa ett telefonabonnemang, och nu... ska jag överväga att börja med mitt tidningsuppslag. Eller möjligtvis studentinbjudan! Hehe.

Något i alla fall. Hoppas på uppslaget eller kanske, en studentinbjudan....


439; YES!


438; fridaaaaaaaaay.

Idag är det fredag. Superlång dag i skolan + ingen bra mat att äta till lunch var ju inte direkt det bästa. Men nu har jag unnat mig lite gott. Hade jordnötter sen innan, men har köpt cashewnötter, filmjölk, lite frysta bär, ölkorv och ost. Köpte även cola light så jag får någon läsk medan D mumsar choklad och läsk. Får äta nötter, korv och ost som mys i helgen men det blir nog bra. Ska göra mat nu. Är skithungrig!

puss


437; någon skillnad kanske?

Köpt nya solglasögon idag. Har även kommit fram till att jag ska börja på LCHF-dieten och fortsätta med det i en månad och se hur det gå. Förhoppningsvis blir jag av med mitt sockersug. Ska ta mått idag. Dagen innan studenten, då ska jag ta mått igen. Ska bli intressant. Heja mig?

Tips på bra mellanmål?

Okej. Inget mer att skriva nu då.


436; lite sol på bleka mig.

Tar vara på solen men klasskompisar.


435; soliga onsdag.

34 dagar kvar till studenten.
22 skoldagar kvar.

Jag bara längtar som fan till den 5 juni. Just nu håller jag på att bli knäpp på grund av det här förbannande tidningsuppslaget. Och att vi har expo om två veckor. Men det ska väl ordna sig. Har ungefär en sida kvar att göra i ordning till tidningsuppslaget och en artikel att skriva. Har tid i eftermiddag också så det är väl ingen brådska med det. Sen när jag kommer hem ska jag se om det inte går att få i ordningen poolen så jag kanske kan bada imorgon eller så. Eller på måndag. Hade varit mysigt att gå hem från skolan och bara lägga sig i poolen. Inte fel det direkt.

 

Och eftersom jag vann musikquziet på lektionen får jag en cola ur cafet. Och jag som bestämt mig att lägga av med socker. Synd. Jag saknar definitivt självkontroll. Men jag kan erkänna det i alla fall. Och det måste ju vara något? :)