554; love you 'til death.

       
 
Jag och min brud igår. Underbar kväll.

553; glorious sunday.

Idag är det söndag. Det kanske ni inte har missat direkt. Eller jag vet inte. Det kanske ni har?
Jag vet om det i alla fall.
Jag vet också om att jag har 129 instuderingfrågor kvar att göra. Och att jag måste duscha och gå upp och göra mig i ordning. Ska iväg och fika med min kära syster senare. Som förhoppningsvis inte är bakis. haha. Det är antagligen hennes pôjk däremot. Hoho.
Det var inte direkt kul igår när han höll på. Men så mycket roligare idag när man kan retas med honom. Han kommer få leva med det.
Just nu är vatten viktigt i alla fall och lite frukost kanske.
Ska snart in till stan för fika snart i alla fall. Så nu blir det dusch.
Puss på er.

552; today is another day.

 

551; fredag. woho.

Idag är det fredag. Och för alla andra betyder det säkert att det är underbart. För mig är det ytterligare en dag jag är ledig. haha. Och ytterligare en dag jag borde plugga teori. För jag har inte gjort min teori på ett tag så ska försöka kämpa igenom och läsa lite kapitel i boken. Håll tummarna för mig?
Men snart ska jag i alla fall iväg och träffa Suss i kungsbacka. Och ta vägen förbi ÖB för att se om dom kanske fått in det jag ville ha igår. Jävla as. Haha.
Okej. Men nu ska jag göra mig i ordning.

550; e.l.f 2.0


Mitt paket från e.l.f kom idag. Detta var vad jag beställde om det finns någon som är intresserad.
Eyeliner, primer, all over cover, nagellack, make up mist och make up lock & seal.
Jag är i alla fall glad. (:

549; Soo close.

 

548; musik...

 
Min pappa flyttade på min musik till en ny disk. Så mitt itunes tömdes.
Här är min musikdisk. Allt detta ska nu föras tillbaka till itunes.
Tips på vad jag kan ha mer i den?
 
 
Jag tycker jag inte har någon musik att lyssna på.

547; the phone stacking game.

 
Jag hade förlorat så grymt fort.

546; not the one for studies.

Sitter i skolan just nu och har verkligen försökt plugga. Försökte i typ en halvtimma. Det går inte. Alls. Har 8 instuderingsfrågor kvar som jag hade planerat att göra idag. Det går inte. Och det känns fruktansvärt.
Har noterat att sen jag slutade skriva massa bös och lägga upp bilder så har folk slutat komma in på bloggen. Haha. Trodde jag var ointressant när jag skrev men tydligen inte.
Men nu ska jag åka hem.
Ska försöka få gjort något sen.

545; lite jag orkar bjuda på från rencon.


544; shopping!

Vad jag har shoppat under tiden. Här är ju lite av det om ni ville veta.

543; I'm just peeping Tom. On my own for far to long.

 
Min fina outfit för dagen. Nu mobbar min bestis mig, Hejdå.
(Som ni ser är min kamera tillbaka)

542; oh shit trött.

Är trött. Något som syns i mitt ansikte. Fruktansvärt mycket. Haha. Smink är lösningen!

Idag har jag träffat min nya vän då va. Suss. Helt underbar människa. Skit, väldigt lik mig. Helt otroligt stod hon ut att umgås med mig i 6 timmar. Sen skulle jag hem för jag ska upp till skolan imorgon. Kom på nu att jag måste läst ett kompendium på 49 sidor tills imorgon. Bra att komma på det kvällen innan då man är dötrött.

Innan jag åkte iväg på fika hos Suss, där jag faktiskt satt och drack kaffe(!!), så hade jag körlektion. Min körskolelärare sa att körningen gick riktigt bra! Kändes asbra när han sa det. Jag har dålig koll på när det går bra och inte.

Men nu måste jag läsa innan jag somnar!


541; hej kom och hjälp mig.

Ni som känner att vikt inte är ett dugg intressant att läsa om, eller utseendefixering. Ni kan sluta nu.

Sen jag började med LCHF har jag gått ner ca 14 cm runt magen. Jag har gått ner runt 8 kg.
Jag började med detta i maj, inte på eget bevåg direkt. Utan på andras förslag. Med kommentarer från andra. Men jag mådde bra av det så jag fortsatte med det fram till semestern ungefär. Sen har det varit lite hipp som happ. Är jag ute blir det annat, är jag hos andra äter jag det jag får och är jag ensam hemma äter jag det jag orkar ordna.

I alla fall. Jag var tjock då. Jag är nästan smal nu. Eller. Jag är smal nu. Jag vill bli smalare. Egentligen bara lite till. Fast. Nej. Mycket till.
Vissa dagar är jag nöjd. Andra dagar är jag tjock igen. Vet om logiskt att jag inte är tjock längre. Jag är smal. Men det finns något som säger att jag kan bli smalare. Bara lite till.
Det är fel. Jag vet. Väldigt. I mitt huvud.
 
Men jag kan inte hjälpa det. Vägde mig idag. För att jag skulle övertyga syster om att hon hade fel. Att det hon vill väga, som hon vägde innan sommaren är för lite. Att hon är perfekt som hon är. Allt blev helt fel pågrund av det. Jag tänker inte skriva vilka vikter det rör sig om. Det kan ni få leta reda på själv om ni känner för det.
Men i alla fall. Hon vill gå ner till vad hon vägde innan sommarlovet. Jag tycker hon är vacker som hon är. Sen vägde jag mig. Och blev glad. Och jag väger då ca 4 kg mindre än vad syster vägde innan sommaren.
Vilket är fel. För att jag är bra som jag är. Hon är perfekt som hon är.
 
Min självkänsla är... jag vet inte vad. Konstig helt enkelt. För jag trivs med mig själv. Trots att mitt BMI gränsar på undervikt. Men det är mycket som hänger på min vikt, mitt utseende och min klädstorlek. Trots att det inte borde göra det.

Okej. Nu har jag skrivit av mig. Tack för mig.

540; e.l.f

La just en liten beställning från e.l.f. På saker som antagligen är onödiga. Och jag inte behöver. Eller jo. Lite av det är faktiskt viktigt då jag orkat sminka mig de senaste dagarna så jag vill vara sminkad istället för hur jag orkar sminka mig. För när jag orkar sminka mig blir det mest för att jag inte ska se ut som en död fisk.
Så, med lite nya roliga produkter kanske det blir lite mer smink och färg på mig.

539; loading,

Lite så här känner jag.
Men imorgon ska jag träffa en ny vän antagligen. Och på fredag är det utgång med syster och lite annat folk. (Och kanske träffa min nya vän?) Där emellan är det skola. Och kanske träffa bestis.
Sociala poäng: +1 +5 +1 typ... haha.
 
ps. min kamera kommer förhoppningsvis imorgon.
ska försöka få det lite roligare på bloggen då.

538; the one i need for love.


537; damn, i wish i was a lesbian.

Idag har varit en bra dag. Sov till halv tio och åt pyttipanna till frukost. Träffade älskade Josefine vid kvart över tolv på centralen. Först sprang vi runt i stan och jag ville in på H&M eftersom jag fått rabatt där igen. Så vi började där.
Blev 12 örhängen, ett linne och ett nytt skal till telefonen där ifrån. Efter det gick vi till espresso house, sen stod vi och mös lite och snackade skit utanför centralen. Efter det blev det en sväng in på först gina där vi shoppade lite billigt strunt, sen in på monki utan att köpa något och efter det... LAGERHAUS. Både min och Josse's favoritaffär. Men vi höll fan i pengarna och köpte bara ljus och ljushållare. Istället för allt i hela butiken. Speciellt allt med ugglor på. Förkärlek.
Efter lagerhaus blev det besök i barndomen. Åkte till kärra för att gå runt där. Dum idé egentligen då det regnade som bara fan. Men det var lite mysigt.
Efteråt åkte vi till IKEA och gick runt där i jakt efter ett paraply. Men det blev inget. Istället blev det kaffe & glass.
Sen blev det in till stan igen och jag köpte schampo. Sen var det dags att åka hem.
Nästa helg hoppas vi på utgång. Hehe.
 
Känt ungen i snart 15 år. Typ. Det finns olika åsikter om det.
Men det är kärlek ändå.

536; i wish it will go away.

Imorgon ska mitt sociala liv få plus poäng. När jag orkat träffa någon den senaste tiden har det varit bestis. Vi har suttit på soffan och glott på film. I princip.
Men imorgon blir det förhoppningsvis fika med en annan bästa vän. Så då gäller det bara att försöka planera upp min lördag med något. Men jag får se vad som händer. Förhoppningsvis finns det någon där ute som vill träffa mig...

535; take me away.


534; tell me that you love me.

Imorgon är jag ledig. Mina klasskompisar föreslog studietid. Men det som dom ska försöka göra imorgon gjorde jag idag istället. Så jag får spendera morgondagen med att se på sagan om ringen med bestis. Och äta kakor och chips. Om det finns några chips kvar.
Om det är något chips kvar i våran påse med luft.
puss på er alla.

533; back home again.

Varit hemma hos än vän de två senaste dagarna. Har varit skönt. Kommit bort från det mesta. Och även från mig själv. Vilket är härligt. Julles är min fristad där jag slipper tänka på saker och bara ligga i soffan och äta godis. Saknat att få göra sådana saker. Alla borde få göra sådant ibland.
Fast. Det kanske alla redan gör. Eller så är jag ensam om att behöva känna så?
Nu vill jag se på film.

532; not much is going on.

Hej. Det händer inte så mycket och jag gör inte så mycket. Sett klart gossip girl 5. Avslutningen var besvikelse. Men uppenbarligen släpper dom ytterligare en säsong. I helgen var jag i Leksand. Och det var antagligen min värsta helg någonsin. Jag passar inte att vara runt 200 personer samtidigt som befinner sig på ställe. Något jag märkte rätt fort. Men det kommer icke ske igen.
Tåg däremot är min grej. Förutom att jag blev av med min kamera på tåget. Inte lika roligt. Men att åka tåg är helt klart det roligaste jag vet. Måste åka mer tåg.
Ska faktiskt åka lite tåg imorgon antagligen. Men nu ska jag plugga lite teori.

531; det är mycket enklare att vara ensam när man är själv än när det är 200 personer runt omkring.


530; sometimes i wish i could do all the thing i'm supose to do.

Hej. Har 49 sidor i ett kompendium att lösa tills på onsdag. Plus två böcker. Har läst 7 sidor. Och känner att gossip girl är så mycket mer intressant än 42 mer sidor om fonetikens grunder. Men, tänkte om jag läser till sidan 15 i alla fall så hinner jag se ett avsnitt innan bestis kommer hit och det är dags för oss att sova. Ska ta bussen hemifrån kvart i sex imorgon bitti. Haha......

529; just a small town girl.

Just nu ligger jag på min kompis soffa och microsover. Helt värdelöst egentligen. Väntar på att det är dags för mig att åka hem. Om cirkus en halvtimma.
Jag har förövrigt varit duktig och typ sprungit i bunketorp. Så det så. :)


528; intressantare än vad man kan tro.


527; hälften klarat idag.

Nu har jag varit i skolan. Det känns lite konstigt faktiskt. Men ändå helt okej. Köpt böckerna jag behöver för kursen också. Så jag har ju kommit undan med en del redan. Snart ska jag åka till jobbet. Och eftersom jag börjar tidigt hoppas jag verkligen att jag får vara i bunkern. Men vi får helt enkelt se. Jag kan till och med uppdatera er om det.
Ska egentligen sitta och läsa min kurs bok nu hade jag tänkt. Men... shit happens.

526; första dagen på denna hösten.

Idag är första dagen på hösten. Introduktion i skolan och sedan första dagen tillbaka till jobbet. Det kommer antagligen gå undan hela denna veckan. Och på fredag morgon blir det tåget till Leksand. Det är mycket nu. Hahah.
Sitter och lyssnar på Raubtier för lite stöd, men ska möta upp en vän i alla fall som jag ska gå i skolan med.


525; väldigt fast.

Sen i natt då jag uppdaterade har jag sett 3 av 5 DVD av Gossip Girl säsong 5. Orkar inte mer på en dag. Allt drama förstör hjärnan. Haha. Men snart är jag klar. Och har ännu inte sett de avsnitten som är helt nya för mig. Dom jag inte hann se innan streamingsidorna la ner våras.
Och imorgon ska jag till skolan. Och till jobbet. Och träffa bestis. "Tvingar" honom att äta lunch med mig.
Ska försöka sova ut lite innan imorgon. Även om jag kommer ha sovmorgon nu i jämförelse när jag gick upp när jag gick på LBS. Haha. Så imorgon är jag lite nervös för första dagen i skolan. Håller tummarna att jag träffar lite trevligt folk i skolan imorgon och får jobba på det bra stället på jobbet :)
Det märker vi imorgon!

524; fortfarande tröttaste cheyen.

Sitter och tittar på gossip girl. Snart är jag klar med säsong fyra så jag kan börja med säsong fem. Har sett halva säsong fem redan men har inte sett slutet på den. Men kanske har gjort det efter helgen. Vi får se. Är ensam hemma inatt så kanske blir att jag sitter uppe hela natten för att se på gossip girl.
Puss på er alla där ute.

523; tröttaste cheyen.

Och jag är inte i närheten av hemma. Dock är nycklarna med denna gång!