625; the things I do.

Vad jag gjorde i helgen;

Fredag:
Mötte syster i stan. Hon filmade mig för sitt projektarbete och jag köpte födelsedagspresent till henne och en inflyttningspresent till Suss. Mötte upp Suss så hon fick sin present. Sen åkte vi hem till mig och hämtade mina grejer och stressade till bussen.
Kom till Josse. Hade tråkigt så vi satt och flumma. Åt mat och började dricka tequila rose. Alex kom och hämtade oss och körde oss hem till sig. Vi hade tråkigt och drack lite till. Sen somnade vi. Jag försökte få dit Jocke halv två på natten men han ville inte så jag surade och sov själv.

Lördag:
Vaknade hos Alex. Runt halv ett tror jag åkte vi till systemet för Alex skulle köpa vin och vodka åt oss. Jag och Josse gick till Coop och köpte grejer att blanda med. Jocke var utanför då men vi missade varandra. Vi åkte till pizzerian och köpte pizza och åkte hem till Josse. Åt pizza och Alex drog till Göteborg. Jag och Josse börjar dricka och lyssna på musik. (klockan är då 20 i fem) (Ringde med mamma 10 i åtta och hon konstaterade att jag var rätt dragen.)
Alex kommer tillbaka ett par timmar senare och hämtar oss. (jag har då panik och svårt att förstå varför jag sätter mig i bilen) Åker mot Ucklum för att lämna en annan kille som var med i Gbg. Sitter under tiden och pratar med Pan. Josse ropar helt plötsligt att hon måste på toa. Så vi stannar så hon går ut och följer med. Lämnar telefonen i bilen, (och pan kvar i den.) Jag ramlar. Och ramlar igen. Josse garvar. Vi kissar. Jag ramlar på vägen igen. Kommer in i bilen och pratar mer med Pan.
Kommer till Alex. Pratar med Pan och dricker mer. Väntar på att Jocke m.fl ska komma. Jag och Josse står i uterummet. Ser några åka pulka tror vi. Vi drar på oss skor. (Endast skor, inte jackor eller något för vi är såpass dragna att vi inte fryser.) Det var två 13 åriga brudar. Dom åkte inte pulka. Dom hade gummibåt! Askul. Åkte ungefär 4 gånger sen gav vi upp. Snö överallt! Kommer in och snön smälter. Sen ser jag att Jocke m.fl kommer. Jag springer mot dörren får tag i handtaget och ramlar omkull samtidigt som jag knuffar upp dörren. Så Jocke och resten inte ser vem det är som öppnar.
Jag och Josse drar med oss Jocke ut. Står på utsidan. Jag står och ramlar omkull. Sen glider jag omkring och ramlar igen och dunkar huvudet i asfalten. Sen går vi in. Nästan. Jag springer nämligen in i dörrkarmen på ytterdörren.
Sen är det lite dimmigt. Vet att någonstans här gömmer Jonte och Ramus vår alkohol för vi har druckit tillräckligt. Josse berättade idag att hon gick och la sig kvart över tre och hon tror att jag gick och la mig halv fem i morse.

Söndag:
Vaknade någon gång i morse och väckte Jocke. Vet inte när. Men vi gick upp vid halv ett i alla fall. Och sen gick väldigt mycket av dagen åt att leta efter mina kläder och att ligga på soffan. Sen åkte dom och köpte mat och lämnade mig där jag var. Med Alex syster. I vardagsrummet. Som tur var satte hon på en film så det inte skulle vara så väldans awkward. Som tur är.
Sen kom dom tillbaka från affären. Så satt dom flesta åt mat och jag drack hallonsoda som Josse köpt till oss. Sen satt vi på soffan till Josses pappa/Gösta hämtade oss. Hann även leta efter mer kläder men min ena strumpa är helt väck. Haha. Hittade min tjocktröja på elementet i köket... Efter pulkaåkningen.
Som kom Gösta och hämtade oss. Och vi åkte hem och satt där och åt chips-hjärtan och godis. Drack hallonsoda. Spelade sims. Och sen skulle jag gå till bussen men blev jätteutmattad när jag skulle dra på mig alla kläder så missade den och fick ta nästa.

Nu är jag hemma...
Jag räknade ut i morse att jag pratade med Pan i 119 minuter under gårdagen. Så de så...

Blev ett långt inlägg så här får ni lite bilder. (Ian från Lostprophets på bild 2)

 

Postat av: Josephine None

Hahaha, bästa helgen på länge! <3

Svar: Definitivt. Gör om det nästa helg? <3
Nathalie

2012-12-09 @ 22:32:01
URL: http://artcage.blogg.se/

Lämna en kommentar

namn:

email: (visas ej)

har du en blogg?


Kom ihåg mig?

Kommentar:

Trackback