354; dream far far away.

Idag är det tisdag. Jag borde sitta och skriva som fan på den debattartikel som jag ska lämna in nästa fredag. Och jag vet inte ens vad jag ska skriva om. (Skickade just sms till en studentkommitté medlem. Och jag skickade inget <3. SCORE.) Jag vet inte hur jag ska vinkla någonting. Detta är bara jättejobbigt. Och jag vill åka och träna. Men kan inte för jag ska jobba. Men imorgon. Då JÄVLAR. Då ska jag träna. Kanske kör lite träning ikväll också. Får se.

Mina hörlurar håller på att lägga av :( funderar på om jag har några hemma eller om jag måste beställa hem ett par nya, då kanske jag borde göra det typ idag eller imorgon.  

Men nu kanske jag ska skriva på min debattartikel istället. Jag hade nog tänkt skriva till något mer. (typ att vi fixat studentbal men det känns onödigt.)

puss,

353; Ingen sörjer när du dör, Ingen ska sakna det du gör,

Ingen sörjer när du dör,
Ingen ska sakna det du gör,
Ingen vill veta var du köpt din tröja
Och fast ni flyttat till ett hus som är öppet, fräscht och ljust
Så kommer inga gäster minnas var den låg
Och fast du lärt dig varje låt,
Och fast du har en härlig båt
Så finns det ingen som vill röra vid din kind


 


353; bandeau!

Är så himla sugen på en sån här till sommaren. Så himla fin bränna jag kommer få :)


352; kebab.

Idag har jag jobbat hårt. Och nu sitter jag och väntar på att kebabtalriken ska komma. Datorn jag sitter surrar askonstigt. Så nu ska jag inte sitta vid datorn mer. puss.


351; torsdag!

Idag har det varit full rulle hela dagen! Imorse åkte jag till skolan och gick på psykologilektionen. Vi fick sluta lite tidigare så jag hann med kvart över tio tåget in till stan. Väl i stan väntade jag på D och köpte lite frukt. Sen åkte vi till gymmet och tränade en timma. Efter det skaffade jag mig lite vuxenpoäng på myrorna och köpte äggkoppar! Gillar att äta ägg, men så svårt att äta dom "ur handen" hemma hos D så köpte fyra fina äggkoppar för 20 kronor! Och så köpte vi två colaglas också. Såna som fanns på McDonalds. 10 kronor gör båda! Jag gillar myrorna. :)

Sen fick jag stressa hem och skynda mig med att duscha och sen åka iväg till läkaren. Sen åkte jag in till centralen. Åt en kexchoklad påvägen och missade min ena stjärna idag. Missade tåget med 5 minuter. Gick runt på centralen och kollade in Starbucks. Var egentligen inte sugen på det så hoppade över att pröva och gick och köpte korv med cola(eftersom jag ändå inte fick någon stjärna så är det lika bra att slå på stort!)

Sen kom tåget och jag åkte till Floda och hängde med min moster. Hon fick läsa mitt reportage om henne och vi åkte och köpte ljus och mös i soffan. Sedan åt vi middag med resten av familjen och sen blev det lite mer mys med big Bang och Sheldon. Sen gjorde hon rent mitt ansikte med MK produkter och jag fick dom två i inlägget innan. Fick även den fina väskan i detta inlägget. Sen var det lite mer soffhäng och sen åkte jag hem.


Men nu ska jag sova.

puss


350; Mary kay

Har fått två nya Mary Kay produkter idag :) dom två i mitten. Så nu har jag en rengöring, en fukt för ansiktet, två foundation, sen dom två nya var en hudkräm och en uttorkade/spraydeo typ :)


349; läkarbesök!

Nu har jag varit hos läkaren. För cirkus en timma sedan hade jag tid. I alla fall. Jag har då inte kärlkramp. Jag har antagligen... INGENTING. Bara jävligt ont. Det är allt. Återigen är mina smärtor unika.

Har fått en remiss till neunågonting. Så kanske ska dit. Och så kanske jag ska få medicin. Får se.


Men nu ska jag bara njuta av resten av min dag.

puss


348; ... (a)

Känslan när man inser att man inte ska betala gymkortet om två veckor. Utan skulle betala det för två veckor sen.


347; the happiness in finding money.

HITTADE PENGAR! I min plånbok av alla ställen men ändå! Jag visste inte att dom låg där och så gjorde dom det! Helt underbart när sånt händer! Väntar fortfarande på zumba skivorna tror jag. Inte säker. Blir zumba lite senare i alla fall. :)

346; träningsonsdag.

Slutade fem i halv tolv idag! Fick sluta 3 timmar tidigare. Helt underbart. Så jag gick till H&M efter skolan och införskaffade mig en ny tröja. Var sugen på en ny för dom jag har nu är antigen jättetjocka, för små eller i tvätten (a) Men köpte en gosig tröja i alla fall.
Jag har kört lite poweryoga men sen så hackade sig klippet så då orkade jag inte vänta. (Det hackade alltså flera gånger, inte en.) ska nog köra zumba sen! Efter att pappa fixat till skivorna.

Ska köra lite yoga ikväll också. Och imorgon ska jag träna på riktigt. Känner att jag egentligen skulle åkt dit idag men hade inte mina saker med mig för jag var lat imorse. Så får bara ta det lugnt idag helt enkelt. Köra lite mer yoga sen bara.
Men nu ska jag lata mig och så. Kommer få värsta dåligt samvete men va fan. Gör det sen :) ska umgås lite med min mamma :)



puss.

345; YOGA!

Tänkte köpa en yogamatta imorgon för Olivia hittade en billig med boll från ÖB i tidningen idag. Men när jag kom hem låg en present från mina snälla föräldrar och väntade på mig. Känns skönt med uppmuntran. Men nu ska jag ta vara på mitt yogapass och sova!
(här ska då finnas bild på min yogamatta men blogg.se appen dampar. Som vanligt!)
puss


344; work it baby.

Jag längtar nästan till helgen. Jag kommer inte kunna träna, och gör jag det får det bli söndag kväll. Vilket är lite segt efter att jag ska ha jobbat 6 timmar innan dess. Och likadant på lördagen. Men jag kanske ska gå på bio på fredag i alla fall. Kanske ska lägga golv i helgen också. Och kanske ta en sväng förbi IKEA. Jag måste i alla fall träna lite också innan dess. S
ka köra yoga ikväll igen för jag har märkt att min kropp är verkligen JÄTTEstel. Speciellt i ryggen och så. Så jag måste börja varva styrka och yoga. Vilket säkerligen bara är bra för mig. Imorgon ska jag pröva zumba också. Och yoga på det efteråt! Och på torsdag ska jag ta ett tidigt pass innan jag drar till läkaren och sedan vidare till min moster för att mysa lite med middag och så. Och så får jag se om jag tränar något på söndag på gymmet. Annars blir det väl zumba/yoga hemma.

Men nu ska jag fokusera på mitt skolarbete. Vet inte riktigt vilket än bara...
puss.

343; söndag och så :)

Idag har jag varit och tränat! Så jävla skönt att fått in vanan i det :) kanske ska träna imorgon också. Sen är det zumba på onsdag. Sen får vi se hur det blir på torsdag. Eller så blir det fredag och kanske söndag kväll. Ska jobba nästa helg.

Kollar på mammor och minimodeller. Ska snart äta gott i alla fall.


puss


342; INTE bakis!

Hej. Vaknat upp och mår helt okej! Bara lite trött och seg. Sen såg jag att det snöade. Och jag ville ha godis idag. Så kanske man får baka kladdkaka istället. Men brödet är också slut. Så då kanske jag får baka scones också.

Men nu ska jag kolla på tv och sen äta frukost.


puss


341; fredag kväll.

Var ute 6 timmar på rockbaren. Drog loss med några av mina fadderbarn från skolan! Fan vilken upplevelse! Det var jävligt kul och blev kompis med två av dom :)

Men nu ska jag mysa med min pojke!


puss


340; jag vill gå hem.

Har suttit och läst den här bunten papper. Vill gå hem. Fick veta att jag får ta 15:38 bussen. Score!


339; fredaaaaaag.

Idag har jag varit hos syv och fått värsta bra beskedet :D kanske fixat praktik för min utbildning (y)

Sen efter det målade bea mina naglar. Och snart ska vi äta lunch. Och ikväll ska jag ut! Därför ommålningen av mina naglar :)


puss


338; ilandsproblem och födelsedagar och sånt.

Idag var jag i skolan, och hade en och en halv timme psykologi då vi läste om inlärning och liknande. Och sen hade vi håltimma och då jag gick jag, mot mitt sunda förnuft, till ÖB och köpte godis. Och sen åt jag lunch, inte så gott och sen hade vi en bra ARL lektion. Sen dom två sista med Nicklas har varit så mycket bättre än dom vi hade med Karin. Efter ARL:n så gick jag och maria tillsammans mot kungsbacka station och diskuterade vårat ARL projekt. Det är så jävla lätt att bara sugas med och diskutera färger och sådant hur länge som helst.
Efter det så åkte jag till gymmet och tränade järnet i en timma. Var riktigt skönt, tränade rygg för jag kände att jag behövde göra det när jag jobbade i tisdags. Sen efter det åkte jag hem och målade klart på mitt rum, så nu är det bara en liten vägg och ovanför min dörr som ska målas. Men först ska gipsskivor upp och sådant så det tar sin lilla tid.
Efter jag hade målat så satt jag bara i soffan ett tag och slöade. Sen ringde en kompis upp mig och frågade om jag visste vad det var för dag imorgon. Då sa jag att det var den tjugonde. Det tog mig seriöst en halv minut att koppla det till att det var hans födelsedag. Kände mig så jävla långsam. Haha. Så jag ska i alla fall ut med han och några andra vänner jag känner och massor av hans kompisar jag inte känner. Men enligt en av mina kompisar finns det tydligen en kille som är skum som han trodde jag skulle känna därför. Satsar på att bli kompis med honom! :D haha.

Och innan jag skulle duscha fick jag total spunk på mina finnar. Dom är överallt och jäääääättemånga. Jag lovar, det är säkert bara jag som ser dom. Eller typ, tänker på dom. För jag stod och tittade mig i spegel förut och jag såg dom knappt själv så jag kanske överreagerar men jag vill ha bort dom så jag har gjort inte mindre än tre ansiktsbehandlingar ikväll. Förhoppningsvis är ALLA borta imorgon. Det kommer nog inte hända, men kanske. Det jag egentligen stör mig mest på angående finnarna är att dom har flyttat på sig. Fick bort dom från pannan men nu är dom vid tinningen istället. Argh..

Nu är jag nyfiken, är det någon som lagt märke till det alls och tycker det är jättemycket? Men ni behöver inte titta nu då om ni skulle se mig för jag vill bara bli av med det.

Men nu ska jag avrunda. :)
puss.

337; asta kask

Ditt liv är en lögn en illusion och du bygger ditt slott på lera
Du förlitar dig blind på en nystakad väg när de finns så många flera
De du håller för sant är nån annans lögn och ni kommer att kollidera
så vakna din jävel du måste se och till o med acceptera


Att en dag går solen ner för att aldrig komma mer
Då blir de jävligt mörkt och kallt men de blir likadant överallt

Ja en dag går solen ner för att aldrig komma mer
Då ska jag stå där stolt och le för att jag aldrig blev en av er


336; träningsinsperation och allt.

Jag fick målat lite mer en hälften av det som skulle målas på mitt rum så det är inte så mycket kvar. Och eftersom jag slutar tidigt imorgon så kommer jag definitivt hinna måla lite till efter jag har varit och tränat. Det jobbiga är att eftersom jag inte orkade duscha igår så måste jag duscha idag och imorgon efter träningen. Värsta i-landsproblemet. Fryser om mina fötter också. Så jag har ont. Jävla skit.
Jag kom på värsta smarta idén förut också så jag inte behöver köpa en yogamatta! Och jag fick ett tips om en hemsida där man kan ta yogakurser hemifrån via datorn. Så ska försöka hinna med en sån i veckan efter att jag fått ordning på rummet så jag har plats och så. Så då kanske jag kan köra två gympass och ett yogapass i veckan.

Men nu är den hemliga miljonären slut och jag ska gå och duscha en riktigt varmt dusch.
Puss.

335; jag ska måla hela världen.

Jag var duktig och ringde läkaren efter en stund ändå. Och fick veta det jag redan visste, jag kan inte ha kärlkramp eftersom jag bara är 18, men fick en tid i alla fall så ska dit nästa vecka.
Jag orkade också börja söka fakta om fallet med journalisterna och visst, det var deras fel att de hamnat i den situationen men sen så är lagarna lite konstiga också och dom vill ju bara sätta dit dom. Läste att dom egentligen skulle fått 45 års fängelse. 11 känns ju lite bättre.

Jag har typ världens träningssug just nu. Hade jag åkt till gymmet hade det väl gått över och jag hade bara velat åka hem. Men ska träna imorgon och idag måste jag måla lite så det blir klart på mitt rum snart. Och jag känner att jag gjort något också. Hjälpte ioförsig till med att sätta gips och fixa hålet i golvet. Men sen har jag inte gjort så mycket mer. Så nu ska jag börja måla och sen ska vi lägga golv när jag är klar med det. Får se hur långt jag kommer efter imorgon.
Men nu slutar jag snart för det var några som skulle ha våran sal så vi får sluta lite tidigare igen. Slutar egentligen tre, sedan var det halv tre och nu 20 över två. :)

puss.

334; Kanoner och granater sätts i händer på soldater som vet vad dom vill göra med ditt liv.

Egentligen borde jag väl leta fakta om journalisterna i i etiopien. (men dom får skylla sig själva lite grann fakitskt. Så jag orkar inte.) Eller möjligtvis ringa läkaren jag ska ringa idag. Men jag orkar liksom inte just nu. Så sitter mest och stirrar in i skärmen och lyssnar på musik. Imperiet är nostalgi och kärlek. ♥
Väntar på att min design ska bli klar också. Jag har typ noll i tålamod. Men den börjar arta sig :) måste välja bilder också. Så kanske ska göra det. Typ nu. Efter jag har ringt läkaren. Som jag ska göra snaaaaaaart. Ska bara …

Det är någon som trycker på min numlock knapp. Den är alltid fel inställd när jag ska använda den. Jag fattar inte varför.

Lyssna på imperiet!
Puss.

333; möjligt GG spoiler finns i texten. (inte alls mycket faktiskt.)

Trött tjej skriver. Hade sovmorgon imorse. Det spelade ingen större roll. Är dötrött i alla fall. Kanske hinner ta en powernap på tåget sen och kanske en till hemma hos D när jag väl kommit dit. Ska iväg tidigt till jobbet idag för vi ska hämta upp en grej till duschen.
Jag hann titta på det senaste gossip girl avsnittet i alla fall. eh. Det var lite bra, lite dåligt och en stor överrasking typ. Eller lite och lite dåligt. Blair är körd i huvudet. Gillar inte att dom helt plötsligt blandade in gud.

Jag fick mitt skåp fixat idag också. Vaktmästaren fick byta ut hela låsgrejen. Så nu passar inte mitt lås i den och sitter jättekonstigt. Bara så att ni vet liksom. Har fyra timmar jobb att se fram emot idag. Kul, men imorgon ska jag vara ledig från det och istället ska jag måla om på mitt rum. Så då kanske jag blir klar med det denna veckan och kanske börja lägga det nya golvet. :)

På tal om nytt. Jag är så himla sugen på ett iphoneskal. Men då kanske någon kan ge mig det i present för jag orkar inte betala så mycket! Vill helst ha den från apple's hemsida (den längst till höger) men någon av de andra hade inte varit fel. (Länkar finns i priset.)



349 kr /    249 kr /    559 kr

332; i wanna earn a gold star.

Hej.

Idag ha jag mest lullat omkring. Sovmorgon, och en rörmokare var här. Sen åkte jag till skolan. Råkade låsa in mina nycklar. Min lärare fick klippa upp min lås, vilket resulterade i att jag nu mer har ett trasigt skåp. Sen åkte jag till stan och köpte ett nytt lås. Ett kodlås denna gång. Sen åkte jag hem till Danny, då fick en kvinna en stroke innan hon skulle på spårvagnen. Vilket var lite udda. Och hela drottningstorgets ena sida stod STILL tills ambulansen kom. Sen kom jag hem till Danny, åt rester av thaimaten och efter det åkte vi till jobbet. Där återförenades jag med en av mina favoritarbetskamrater. Äntligen är hon tillbaka. Men trots det segade sig tiden fram så otroooooligt långsamt. Antar att det var CD-skivornas fel. Sen åkte jag hem, och nu är jag hemma. Och imorgon ska jag se GG och ha projektarbete = titta på designen bea har gjort. Men nu ska jag sova typ.

puss


331; angående GG.

Såg att jag aldrig uppdaterade om detta i torsdags, kan bero på att jag inte orkat. I alla fall, började ju titta på gossip girl säsong fem i onsdags. Hade 10 avsnitt att se. Vilket är lite mer en 6 1/2 timmar. Det roliga med detta var då att jag såg alla 10 avsnitten i onsdags. Haha. Blev klar vid ett på natten.

Jag är en sucker för gossip girl <3


330; söndag.

Varit en väldigt trött vecka denna veckan. Bara gått i skolan i tre dagar men känner mig ändå jättetrött. Och har nästan inte gjort något i skolan heller. Känner bara att det är jobbigt med att vi byter ut lärare och så. Känns dumt att göra det sista terminen. Tänker inte låta en ny vikarie sänka mitt betyg.


Min träning går i alla fall framåt :D måste bara sluta äta så mycket godis. Annars går det bara +- 0 typ. Snart ska jag dessutom äta kebab. Haha. Ska kanske följa med och pröva zumba snart också. Får se vad mamma säger.


Men nu ska jag titta på TV och spela på telefonenen :)
puss


329; sista minuten.

Första gången på väldigt länge jag är klar med något i sista minuten. Kollade min hemtenta innan jag skulle lämna in den och insåg att jag inte hade gjort klart den. Assmart! Men är klar och den är inlämnad. Jag antar att vi hade till skoldagen började på oss och inte 00:00 för då är jag körd i alla fall.

Jag har sett klart gossip girl 4 nu och jag dördördör. Men olivia är en ängel och imorgon börjar jag titta på säsong 5.

 

godnatt alla.

Puss.


328; myser med hemmagjord joucie.


327; gossip girl is back.

Börjar kolla på säsong fyra nu. Olivia gissar att jag är klar på onsdag :)



326; dont wanna be lazy.

Orkade åka till gymmet idag. Men det berodde nog mest på att jag fick iväg Danny mindre än en timma efter han väl gått upp. Annars hade jag inte orkat. Körde crosstrainer till 100 kcal sen blev jag helt slut. Så kör benträning nu. Tycker det är enklast.


Sen ska vi köpa godis :D hoppas ni får en bra lördag kväll.


puss!


325; fit for fight.

Bestämt mig för att måla rummet vitt. Har redan en säng som är vit, mitt nattduksbord är vitt, mina gaderobsdörrar är vita, min fönsterkarm ska också vara vit egentligen. Så jag kör på vitt. Blir riktigt snyggt till mitt nya golv dessutom.

Jag har fastnat i komma i form svängen. Men inte riktigt fastnat i att gå till gymmet. Vet inte riktigt hur det hänger ihop men letar väldigt mycket efter bars att äta som mellanmål och efter träningen för att hålla igång matsmältningen och ämnesomsättningen. Får se hur jag löser det. Men imorgon ska jag i alla fall gå till gymmet. Trivdes rätt bra på crosstrainern härromdagen så kanske ska köra ett pass till på den. Har haft svårt för den innan, men det kanske ändras. Jag brände kalorier jävligt fort på den så det kändes bra i alla fall. :)

 

och för fredagsmys idag blev det inget godis, chips eller popcorn. Istället blev det morötter med dipp. Lagom mycket. Orkade inte ens äta upp alla jag köpte. Härligt.

 

Men nu ska jag titta på film. Och kolla upp lite bars. Hehe.

 

Puss.


324; vitt eller grönt?



Håller på att göra om mitt rum och kanske ska måla om. Ska jag köra på vitt rum eller grönt? HJÄLP!

323; when nothing goes right, go left.

Kanske inte världens bästa stund just nu. Kom just på att min hemtenta inte är klar än. Måste få klart den rätt snart så ska nog sätta mig med den imorgon eller i övermorgon. Får se. Det är i alla fall inte så mycket kvar på den.

Däremot har det varit en väldigt bra dag. Träffade en av mina före detta bästa vänner. Men han är fortfarande en väldigt fin väl. Har också gjort en träningskalender för inspiration.

 

Imorgon ska jag bowla och möjligtvis ta en sväng förbi apoteket. Får se. Kanske stan också, vem vet. Sen är det nog hem till min älskling igen.

 

Puss.


322; 2012



I år hoppas jag på ett superår. Inga problem alls.
Sommaren ska gå åt till att jobba så jag blir rik.
Andra saker jag ser fram emot:

STUDENTEN
(156 dagar kvar)

DOWNLOAD FESTIVAL
(158 dagar kvar)



JAG FYLLER 19
(180 dagar kvar)




Sen har jag inte så många nyårslöften, jag har bara en lista med grejer jag ska klara av. Och sen ska jag klara av mina fitnessmål. Satsar på magmuskler!

321; nyår.

Gott nytt år! Men ni har en fin nyårsafton! ha ett bäst 2012.


PUSS