155; spreading your wings.

Sitter och kollar på TV med D just nu. Har låtit bli att äta godis idag och ätit frukt istället. Köpte billig vattenmelon förut som jag ska ha med mig till jobbet så jag inte ska äta för mycket kakor. Men att komma i form går riktigt bra faktiskt. Dont really know what the fuzz is about? Nä, men så ska man inte säga för då går jag säkert upp allt igen tills imorgon. Men har för mig att ju tidigare man försöker bli av med det överflödiga desto lättare är det.

 

Just nu så kollar jag bloggar, varit inne på gratisbio.se och spelar spel på iphonen och datorn. Hehe. D ska spela fear 3 nu. Funderar på att äta nyponsoppa. Är lite sugen men det känns onödigt bara för att jag är sugen på det. Överflödigt liksom.

 

Hoppas ni har haft en bra dag. Imorgon ska jag och träna! Och på tisdag tror jag att jag ska gå till busshållplatsen om det blir jobb.

Puss.


154; övning leder till... lopp?

Hejhej. Idag har jag spelat lite wii. Känner att det är lagom träning idag då jag har dödat mina ben totalt. Men det känns ändå bra. Ehe, men nu väntar bara duschen.

Har flyttat på en kompis bil. Jag skulle kunna bli en sån som parkerar bilar på fester. Hehe. Och jag har inte ens körkort egentligen ;)

 

Olivia smsa just och frågade om vi inte skulle anmäla oss till något lopp som jag hon o Bea kan springa. Hade varit kul om vi hade kunnat göra det faktiskt. :) hoppas på att Bea också är på så är det bara att köra! Säger till om det blir av, det kanske är fler som vill haka på?

 

Nu; duschen!

Puss.


153; I believe in Karma what you give is what you get returned.

Förlåt för reklamen men mer poäng på så sätt. Men det är faktiskt en rätt bra sida. Och hoppas på att få biobiljetter snart.

 

Men till annat nu då. Jag var och tränade i ungefär en timma förut. Så det börjar arta sig. Även om mina ben är döda idag efter rundan igår. Så orkar inte gå idag utan ska ut imorgon istället.

Bea, vill du gå/springa tillsammans någon gång? Typ innan filmkvällen på fredag eller nåt?

Just nu är jag döhungrig men tänkte ta det lugnt med maten så jag inte äter för mycket.

 

Nu när jag inte jobbat på kexen på två veckor har jag förlorat vilken dag det är igen. Haha. Så har svårt att inse att det är lördag idag. Har även bestämt mig för att ha större självkontroll på kexen också . Har ätit alldeles för mycket onyttigt. Så ska hålla mig undan från kakorna och ha med mig frukt och så.

 

Puss!


152; duktig idag med.

Även idag är det träning som gäller. Fast på gymmet denna gången. Ska börja röra mig strax. Sen blir det grillning ikväll med ett par vänner till föräldrarna här hemma. Ska bli mysig.

Sen ska jag fixa med bankkonton och överföra pengar och liknande. :)

 

Så även idag ska jag vara duktig. Och på fredag när det är filmkväll så har jag o bea kommit överens om att morötter o popcorn är bra snacks. :D känns väldigt bra faktiskt.

 

Har beställt gossip girl säsong 1-3 nu. Nöjd. Blev strax under sexhundra för alla tre. Känns riktigt bra faktiskt. :)

men nu ska jag göra mig i ordning för att åka. Puss!


151; hurtig!

Nu har jag varit fruktansvärt duktig. Gick 2,7 km på 26 minuter. Woho. Är inte lika duktig som Bea om springer. Men jag körde intervallträning i alla fall och sprang 30 sekunder var 5:te minut. Jag har insett att jag måste börja röra på mig ännu mer. Har blivit väldigt slö. Och just nu är jag inte nöjd med min fysik om man säger så.

Men nu ska jag titta på film. Puss.


150; rubrik saknas.

Hej alla fina.

Idag har jag åkt motorcykel, ätit glass på villa del parc o ätit räkmacka i vattentornet. Sen åkte vi lite mer motorcykel och nu är jag hemma. Funderade på att bada men det blåste så mycket så jag väntar en stund med det.

Och det kliar i mitt öga. Jag dör? Nej men det är lite jobbigt just nu. Tror jag ska pilla på min telefon uppe vid min andra dator om en stund. Får se. Jag bor för övrigt nästan i min telefon. Hehe. Instagram och tiny tower fyller mina dagar. D bara klagar på mig. Haha.

 

Nu slutade det klia btw. eh. Hade något jag ville skriva men det försvann? Jaha. Detta var fint. Pussss.


149; en del plockar vingar från änglar som dom mött. Andra plockar sina, från insekter som dött.

Jag har haft en fin ledig dag idag. Varit på ikea med D (han sitter och säger att jag ska skriva min vackra pojkvän här istället för D) o sen var vi hemma hos honom en stund och satte ihop hyllorna som D köpte. Det blev riktigt bra faktiskt och nu har han massor av plats att köpa och ställa in nya filmer på.

 

Blev väckt idag av jobbet också. Fast valde att säga nej. Kände att jag behövde en ledig dag. Har ska jobba imorgon istället och sen vara hemma när mina föräldrar kommer hem på kvällen. Tre veckors ensamhet lider mot sitt slut. Inte för att jag har varit helt ensam direkt. Men ändå.

 

Ska göra en ny header snart också. Har en fin idé så ska göra det. Ska bara komma ihåg min andra idé också...

men snart ska jag hoppa i säng. Ska bara kolla klart Criminal Minds.


148; trött.

Hej alla fina.

Idag har jag jobbat och varit duktig. Jag är lite motiverad av lönen som kommer imorgon och mer motiverad av augustilönen. :D ska registrera mitt visa kort så jag kan använda. Coolt va, att jag har ett visa kort o så.

 

Men nu ska jag äta lite för jag är hungrig. Hur kul är det att läsa såna här inlägg?


147; söndag en gång till?

Jag hade fel. Skulle inte få lön idag. Ska få lön 27 eller 28.

Men får i alla fall lön och det är nästan viktigast. Däremot ser jag mer fram emot augustilönen. Liiite mer jobb under juli än juni. Hehe.

Skönt att få från två ställen också :)

 

hm. sen var det tydligen slut på något intressant att berätta. Ska vara tjock o äta godis idag med. Pusssssss.


146; nästan lön?

Om trettiotre minuter så är det lön. Förhoppningsvis. Vet inte ännu, annars måste jag ringa till jobbet och fråga vad som hände. Kanske kan få lite mer jobb.

 

Jag hade tänkt att detta inlägget skulle vigas till osäkerhet när det kommer till utseende och shopping. Jag har fått längre hår under sommaren, något jag hade hoppats på att uppnå. Och det lyckades jag med. Vill dock att det växer ännu mer så kanske jag tycker att jag ser bättre ut. För jag har än en gång gått in i en viss osäkerhet när det kommer till utseende. Vilket leder mig till att jag vill shoppa massa fina kläder jag kan ha så jag känner mig bättre. Superlöjligt tycker jag egentligen. Men det får mig att känna mig fin, ett tag. Sen går det över.

Och då måste jag köpa mer kläder.

 

Vill gå ut snart också. Mest för att se om det är så kul som det verkar. Men först måste jag har pengar. Och om tretton minuter kanske jag fått pengar. Kanske inte? Vet inte när pengar förs över. Någon annan som vet det?


145; söndagar är bra.


144; hårvård.

Behöver hjälp men lite hårinpackningar.
Någon som har tips på en bra?
Både som man kan köpa eller göra själv :)

143; how sweet it is to be loved by you.


Idag funderar jag på att städa. Är inte säker än. Får se annars kanske jag väljer att städa imorgon. Ska klippa gräset snart också. Kanske imorgon. Och då borde jag städa idag. Men får se vad jag gör. Ska äta godis for sure.

Blir nog rätt mycket tv också eftersom jag är så jefla lat. Ska kanske bada lite sen i den varma poolen. Kanske sola om det inte så kallt.

Jag är så himla seg.

 

Mitt internet har damp för övrigt. Och jag har tänkt lite på norge. Många skriver om det. Men jag väljer att inte göra det. Allt jag vill säga är väl; Det är sjukt det som hände, att någon kunde göra en sån sak. Men jag är även glad att dom fick tag på killen som gjorde det. Och så lämnar jag det där.

 

 


142; regn.




141; jag smälter.

Hej alla fina.

Idag har jag både badat och solat lite, men jag är alldeles för rastlös för att ligga i solen länge. Men mest spelar jag alfapet med bea på telefonen. Höhö.

Jag upptäckte dock en tråkig sak idag. En av våra dörrar i uterummet har fått en spricka i sig. Jag dör typ. :((((((((((((

måste få tag på pappa. Blä.

 

And what else? Jag köpte godis förut. För 100 kronor. Haha. Mums! Ska mysa med D lite senare, men först väntar jag på att det ska bli lite svalare. För jag håller på att dö. Typ svettas bort. Har redan badat en gång. Jag är trött i huvudet. Funderar på att göra en ny header. Hade två bra ideér igår. Men kommer bara ihåg den ena och den tänkte jag göra till hösten.


140; äckligt snyggt.


139; jag har ingen bra rubrik.

Tänkte uppdatera er om vad jag har gjort idag.

 

  • Jag sov länge.

  • Jag missade ett jobberbjudande

  • Jag har gjort min blogg jättesnygg, men inte fått någon respons. :(

  • Jag var ute och gick. Jag gick 2.6 km. På en halvtimma. Ibland är det kul att träna trots allt.

 

Och just nu kollar jag på skins på mtv. Eller reklam på mtv är ju faktiskt mer sant. Mina skal kom inte idag, fick bara skärmskydd. Så hoppas att skalen kommer imorgon! :) helst innan det är dags att jobba men det händer nog inte så får se när jag kommer hem istället. Spelar alfapet på iphone också. Hittade just hur man kunde spela på svenska. :D Någon som tycker det är kul så säg till så kan vi spela? Snälla.


138; jag lyckades!

HAHA.

Jag lyckades. Jag är bäst och så är det bara.

Kommentarer på hur det blev? :)


137; torsdag. kreativ rubrik.

Gjorde lite fler ändringar i designen idag också. Tycker nog det blev riktigt bra. Nu är det bara en sak jag vill ändra på men vet inte riktigt hur man gör det.

Hur ändrar man vilken färg länkarna ”kommentarer” ”permalink” etc under inlägget? :)

Det kanske någon har koll på? Någon som vill dela detta i så fall?

 

Annars så lyckades jag sova bort ett jobberbjudande idag. Riktigt duktigt måste jag ju säga. Haha. Ska ha med mig mobilen på rummet från och med nu så jag inte missar sånt. Men nu får jag lite paus innan jag ska jobba igen imorgon. Kanske lika bra det eftersom jag är supertrött idag. Men det ska nog en promenad ordna. Ska snart gå ut en sväng.

 

Det blev inget med fotojobb. Tyvärr. Kanske en annan gång dock. Men kanske min post har kommit. Då ska jag fota. Men om inte. Då får ni vänta.


136; be nice.

Jag fick ingen hjälp alls med designen. Det var ju väldigt synd faktiskt för jag tror det hade blivit snyggt. Men har ni några tips är det inte försent ;)

Idag har jag varit duktig och jobbat lite till. Så det blir lite mer pengar i augusti. Längtar verkligen efter den lönen. Men får nöja mig med det lilla som ramlar in denna månaden så länge. Imorgon är jag ledig och jag vet att D vill gå på gym. Tror också att andra ville gå ut imorgon. Så får se vad det blir.

Först ska jag sova. Sen får vi se. Men innan dess ska jag o D antagligen sitta uppe till två eller nåt i natt o se på tv/film.

 

Mina skal kom inte idag heller. Men det var typ tidigast idag dom skulle komma. Men nu tittar jag på racerfilm på sexan. Så det så.


135; designhjälp!

Jag skulle vilja få hjälp med koder hur man får till att det blir centrerat under inlägget som på den övre bilden.
Eller möjligtvis över inlägget som på den undre bilden. Lutar nog mer åt hur det ser ut på den övre bilden. Någon som kan hjälpa mig?
(Trycker ni på bilderna kommer ni till bloggarna.)




134; en fluga



133; jag är bra.

Kom på att jag kanske kan söka jobb med bilderna jag visade på bloggen igår. Så det ska jag nog göra faktiskt. Ska även skriva ut och låta det bli en del av min portfolio.

Så när jag faktiskt plocka fram kameran så blir det riktigt bra grejer trots allt. Det är ju rätt häftigt. Jag kanske har talang ändå. Ska nog skriva ut bilderna efter detta. Så nu kan jag sätta upp produktfotografering på vad jag kan göra. Det känns bra.

 

Idag var jag på thaimassage. Det var otroligt skönt och kroppen är väldigt avslappnad nu. Synd att det fina vädret försvann igen. Och regnet kom tillbaka. Fast har lite filmer som vill bli tittade på. Kanske blir lite fotande. Om jag hittar inspirationen till det.

 

Jag hade 14 besökare igår. Fint att ni har kommit tillbaka. Det gör mig glad och får får mig att vilja blogga lite mer också. Liiite mer kommentarer hade varit jättefint. Och typ, om det är mer bilder, mer tips som ni vill läsa om eller om allt är bra som det är? Hade varit fint att få veta lite mer vad ni vill se.


132; jag älskar honom.

Vart på bio med min älskling idag. Såg Bad teacher. Recensionen kommer upp på D's filmblogg fall ni vill ha min åsikt.

Imorgon ska jag gå på massage. Men just nu kollar jag på idiotprogram på MTV.

Har skrivit in mig på trädgårns lista nu så man får sms med gratis inträde, om man känner för att gå dit. Någon som vet någon mer sådant uteställe? Tipsa gärna.

 

Men nu ska D få blogga. Puss!


131; kameran lever. inspirationen är död.

Mina örhängen jag fick i födelsedagspresent av en vän till familjen.





130; iphoneskal.




Beställt. Fast kasettbandet är blått. :)

129; pancakes


128; lovely day.

Idag är det onsdag och jobb väntar än en gång. Jag ska försöka att komma ihåg att inte åka iväg två timmar innan jag faktiskt börjar. Funderar på vad jag ska äta idag. Jag är redan hungrig så ska väl göra frukost först. Och senare mat.

Jag måste börja fota mer seriöst känns det som. Jag har typ slutat helt och hållet förutom instagram på telefonen. Det känns som det är väldigt seriöst. Eller inte. Men det är kul.

 

Nu börjar första avsnittet av sjunde himlen. Känner att jag fastnat i ett speciellt tvtittande. Vet precis vad som kommer på vilken kanal på morgonen. Känns bra. Det också.

Nu ska jag göra frukost.


127; iphoneskal

Letade  efter skal till min telefon. Hittade dessa på en hemsida. Kändes lite väl saftigt. Eller vad tycker ni?
Någon som vet en bra sida för iphone skal? :)
Eller möjligt vis som ska till ullared?

126; tick-tack.

Idag har det verkligen varit sommar. Jag har passat på att sola, bada och bara slappat i skuggan/vid tv:n. Har även hunnit med att tvätta lite. Men orkade inte dammsuga idag heller. Imorgon kanske jag orkar göra något åt det.

Sitter och väntar på att D ska komma hit så vi kan äta pizzan jag gjorde för några timmar sedan. Kände inte för att för att göra den nu. Ville ha kall pizza idag när det är så himla varmt ute. Det är jobbigt att äta varm mat när det är varmt ute.

Hoppas ni har haft en bra dag. Och jag vill be alla hålla tummarna åt thilda på fredag :))))


125; jag behöver inspiration.

 

Jag vill faktiskt skriva i bloggen, även om jag är dålig på det. Jag vet inte vad jag ska skriva om. Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har legat i sängen inte för länge, ätit en lagom sen frukost. Sen har jag mest varit inne för att det är så himla varmt. Jag är så himla slö. Men har klippt gräset i alla fall

Sitter och pratar med pappa. På msn. Så det så. Och spelar facebook spel. Och leter efter bilder på våran server. Så det så. Hej på er.


124; ledighet.

Idag har jag min lediga vardag. Ska vara ledig under helgen också men det känns ändå bra att vara ledig just idag. Synd bara att det ser ut att bli så dåligt väder. Men kanske blir fint väder i helgen. Idag ska jag klippa gräset. Synd bara att jag är så väldans trött. Men jag kanske klarar det ändå.

 

Får se vad jag ska hitta på annars idag. Bara vara antagligen. Äta frukost. Om min kära pojkvän vill vakna någon gång. Känner inte för att väcka honom riktigt än. Men ni får ha det så bra.


123; torsdag.

Känner att jag inte har något nytt att berätta. Idag är det jobbet som gäller. Imorgon är jag ledig och D lika så. Så imorgon ska jag tvätta och klippa gräset och lite sånt. Sen ska vi bara mysa. Och äta middag TILLSAMMANS. Härligt att vi jobbat olika skift hela veckan.

Ska få veta senare hur jag jobbar nästa vecka. Hoppas på mycket. Det är kul att var där jag varit dom senaste dagarna. Längtar inte riktigt lika mycket för de som är idag. Men, pengar kommer vräka in i slutet på augusti.

 

Mitt telefonbatteri har blivit bättre. Det tar inte slut med en gång längre. Det är bra. Kollar på runway project denna veckan också. Så så är det. Hoppas ni har en bra dag. Och det är kul att ni orkar fortsätta läsa.


122; jag har inte mycket till liv.

Jag har inte så mycket liv just nu och det är därför uppdaterar jag inte. Jag har liksom inget att skriva. Håller på att mera fixa jobb. Det blir första dagen imorgon, och så ska jag träffa min mormor imorgon också.

Någon som vet hur man laddar upp bilder via iphonen på blogg.se? Har skaffat instagram för det som missat det också.


121; TGIF.

Idag har jag jobbat min andra dag och fått veta att jag ska få jobba en dag till. Mamma blev asförbannad. Och nu har jag fått jobb på annat håll istället i två veckor. Så det ska nog lösa sig i alla fall med pengar och icke bortkastad tid. Intressant att vara anställd på två ställen samtidigt. :)

 

Men imorgon kommer det hit lite tjejer som ska fira lite. Och denna gången ska jag försöka plocka fram allting som vi ska äta. Haha.

Idag kom D hem från Danmark. Han har varit där sen igår... jättelänge det vill säga. Så kanske ska träffa honom imorgon, kanske söndag annars. Annars blir det på tisdag och onsdag :)

 

jag gillar min iphone för övrigt och laddat ner massa kul appar bland annat instagram. Så det har jag nu. Sen är det mest spel och sånt. Nu har jag inget mer att tillägga. Förutom. TGIF. Hehe.