11; söndagmåndagsång.

Sitter i skolan och är svårt uttråkad. Har inte ätit någon mat här idag. Känner inte riktigt för det utan ska äta senare när jag har tränat och så. Jag och min klasskompis har varit i fotostudion i en timma och nu har hon dragit och jag är kvar själv för att vänta ytterligare en timma på att ett möte med matleverantörerna ska börja. Egentligen vill jag bara ta tåget till stan och åka och träna för att sedan mysa med D. Men det funkar ju inte riktigt så ibland. Får se om jag orkar träna sen om jag inte äter något. Nu är ändå maten undan plockad så har ingen möjlighet att äta något. Får kanske köpa något litet sen, om jag fått mitt studiebidrag det vill säga. Hoppas på det.

Bredvid fotostudion ligger musikstudion. Där sitter/står dom och skriker just nu. Vill egentligen ta upp min ipod och lyssna på musik men orkar inte riktigt och batteriet håller på att ta slut. Så får vänta tills jag ska ta tåget senare.

Ska även och träna sen. Hoppas jag orkar. Behöver mat. Kul att jag inte ätit något just idag liksom. Men det går iallafall en buss vid fem över halv tre. Vill verkligen hinna med den. Men nu ska jag nog gå och sätta mig någonstans med min bok nummer två på denna veckan. Fått flyt. (:

 


10; prestationsångest. och lite bra saker.

Ett långt och svårt ord. Ett ord som är lätt att sätta sig in och förstå känslan av det ordet. Jag vet flera som har prestationsångest när det kommer till skolan. Men jag har inte prestationsångest när det kommer till skolan. Tycker det mesta är lätt. Det enda jag tycker är jobbigt att prata inför klassen eller stora grupper. Hålla tal på svenskan är ju hemskt.
Prestationsångest för mig är att laga mat. Hemma. Men jag är faktiskt bra på att laga mat. Tror jag till och med jag vågar påstå att jag är riktigt bra på att laga mat för att vara nästan arton. Jag brukar ändå hitta på hyfsat "avancerade" grejer när jag är hemma hos D. Han blir lite impad ibland, tror jag nog. Men idag blev det faktiskt bra. Även om det inte blev det bästa jag gjort.

Nu har jag skrivit jättemycket om presationsångest. Så nu ska jag skriva lite postiva saker.
Idag så åkte jag till min mormor för att komma hemifrån lite grann, och för att fixa D's nya gardiner. De blev jättefina. Sen åt jag och min mormor våfflor i solen. Och kärleksmums. Och jag fick en ny jacka. Skitfin som jag vill använda typ nu.
Jag gjorde dagens goda gärning också på bussen förut då jag hjälpte en kvinna ladda hennes mobiltelefon med pengar. Kändes bra eftersom man gör sånt alldeles för sällan.

Nu ska jag ladda upp lite bilder.

9; vad söta ni är ♥

Sitter och äter pasta carbonana. Har faktiskt varit och tränat idag, duktigt av mig. Dricker hallonsoda. Gott. Har köpt mer b&j idag också som vi ska mysa med senare under DP. b&j till DP. Mycket förkortningar måste jag säga. Idag blev det strawberry cheesecake, Idag ska vi även starta upp Ds blogg.

Har fått ytterligare en kommentar idag som gjort mig riktigt glad. Och jag vill bara säga att jag mår riktigt bra idag, och imorgon ska jag vara ledig så det är riktigt härligt. Dock inte bestämt vad det ska bli till middag imorgon, får se imorgon. Jag har börjat svara lite i kommentarfältet på vissa kommentarer. Men jag kommer nog svara på en del kommentarer i inlägg. Så jag hälsar till båda Sannorna nu, hej hej. :)

Nu ska jag återvända till D.

puss på er.


8; kärlek är som en vässad kniv.

Just nu sitter jag i skolan. Har fotolektion men ingen som helst kreativitet. Försöker komma på vad jag ska fota till mitt TWO-projekt som ska vara inne om en månad. På det ena projektet har jag kommit rätt långt, det andra däremot har jag inte gjort något alls på. Så jävla duktig. Men imorgon är jag ledig så ska försöka gå ut och fota då. Annars kommer detta bara gå rakt ut i skogen. Haha, lite dit jag borde gå egentligen och fota. Men tycker skogen mest är ful just nu. Men har sett på lite andra bloggar att våren håller på att komma fram. Så kanske jag kan hitta lite vår imorgon.

 

Just nu lyssnar jag på mitt fina kärleksband Raubiter. Älskar deras texter, vet inte varför egentligen men tycker dom är tillräckligt fina för att det ska sticka till lite i hjärtat när man lyssnar på dom. Typ som kent fast inte alls samma genre. Enligt den bästa sidan Wikipedia är dom "ett svenskt industrimetalband". Vet inte riktigt vad man ska klassa dom som.


Blev faktiskt lite glad när jag loggade in och hade en ny kommentar och var uppe i femton unika besökare. Så jävla cool är jag alltså. Ehe. Nu ska jag ägna mig åt mindre viktiga saker.


7; jag plockar i diskmaskinen, och mamma plockar ur den.

Lång dag i skolan idag. Jag är svinigt trött, och ändå var vi bara i skolan till klockan sex. Vi hade after school. Gjorde tacos och spelade kort. Det var kul men vet inte om det var så himla värt däremot, vi var typ bara elva personer. Fast vet inte om man ska räkna två, eftersom dom bara satt för sig själva hela tiden. Men de får ju göra vad det vill.

Denna vecka är det inte så mycket. Det är skönt. Imorgon är det en redovisning sen inte så mycket viktigt. Onsdag är vi lediga på och torsdag börjar vi sent och jag slutar lite efter två för jag ska på möte med matleverantörerna. Så jävla cool är jag. Och sen är det då fredag. Bra. Och sen så är det nästa vecka som kommer bli asnice. Hehe.

Jag har även fotat lite idag och blev klar med D's filmblogg. Så nu får vi se hur det går med dem. Men nu ska jag glo vidare på Chuck och lägga upp bilder på bloggen. (:


6; my lovers only word.

Söndag igen.

När jag vaknade så var klockan tjugo över tio. Men eftersom man skulle dra fram klockan en timma så var klockan tjugo över elva. Efter någon timma satte jag mig och min älskade D på spårvagnen för att åka till IKEA. Där köpte vi gardiner eftersom jag blir knäpp på hur mycket ljus det kommer in på morgonen så jag inte kan somna om. Men nu är det löst.

Igår var jag på kalas hos min moster. Alla i min släkt som ännu fyllt år har fått converse i present men ändå fanns det inga i min storlek till mig när mormor var i Thailand, och låt mig poängtera att min mamma, min moster och mina kusiner har samma storlek på skor. Konstigt att det inte fanns till mig fast till dom...

Efter kalaset så fick jag skjuts hem till D igen av min mormor. Och när jag kom hem så spelade vi COD – black ops och dödade nazizombies. Askul, fast vi bara kommer till lvl sex.

Idag skapade jag en blogg till D men den har inte riktigt funkat som den ska för han får inte mailen från blogg.se. Lite jobbigt faktiskt. Men när den funkar senare så ska jag fixa den och det kommer finnas en länk vid sidan här. Hoho.

 

Imorgon är det skola igen, nästa vecka ska jag ta hål i öronen och umgås med min mormor. Kommer bli kul. Men nu är jag trött. Så ska gå och lägga mig och läsa klart alla bloggarna på bloglovin'. Inte mycket tankar men så är det. Funderar på att lägga upp min mållista här. Får se.


5; cute as hell.

Har varit i skolan idag. Ingen suprise där liksom. Alla vardagar i veckan sitter jag där. Hade först svenskaprov. Vet inte hur det gick än, ska kolla upp det under tiden som jag skriver det här så kan jag skriva det i längst ner i inlägget.

Igår satte jag i örhängen i mina smått igenväxa hål. Haha. Det gjorde svinont på det ena hålet. För det hade växt igen mest. I de understa hålen har jag förstört redan innan så de kan aldrig växa igen. Och idag var jag på H&M för att kolla efter örhängen och blev sex par rikare. Är riktigt nöjd. Och ikväll ska jag ringa och kolla om en tjej jag känner kan ta nya hål. Vill ha två till. Hoppas på att det kan bli av snart. Typ helst idag eller imorgon. Men blir nog tidigast nästa vecka. Men kanske typ till påsk? Köpte även en kaninring. Bilder finns på den andra bloggen. Tryck där borta i länkar ->

Jag har också upptäckt att alla mina elva läsare från den förra bloggen har flyttat över hit. Jag har fortfarande bara koll på vilka typ fem, sex stycken är. Men det är kul att veta att någon har intresse i mina tankar.

Det som pågår i mitt huvud nu är; jag är hungrig. Ska jag äta mellanmål? Eller fråga mamma om vi ska börja göra mat. Kom just nu på att jag skulle skriva här att min pappa är i Norge just nu. Han ska åka skidor. Hoppas verkligen att det kommer gå bra så han inte ramlar och slår sig. :( Men det gör han nog inte.

Och till svenskaprovet då; hon har ännu inte rättat mitt. Tror det gick åt helvete eftersom hon inte skrivit ut det än. Men trodde det gick bra. Kanske imorgon. Men nu ska jag ladda upp bilderna på dagens köp.


4; love you like a hurricane.

Idag har varit en rätt intressant dag. Vi hade fotostudion och tog en omgång bilder för synden vrede. Var rätt intressant och roligt. Det var svårt för mig och den andra modellen att hålla oss seriösa. Jag var ett misshandelsoffer. Jag och den andra killen som spelade min man/misshandlare hade grymt svårt att hålla oss seriösa.

Han sa hela tiden till mig att tänka på fluffiga katter när jag skulle se ledsen ut vilket lede till att jag började skratta varje gång han sa det. Och han se det en del gånger. Och när han sa det började jag tänka på grisarna i Saw filmen när dom åker igenom en bandsåg, hade väldigt svårt att se seriös eller ledsen ut då. Utan skrattade mest. Det var en rätt kaotiskt fotosession men det blev riktigt bra resultat som skall redigeras imorgon.

Jag hade blivit sminkad med en grymt realistisk blåtira. Och jag tyckte det var en kul idé att gå runt med den blåtiran resten av dagen mest för att se vad jag skulle få för reaktioner från lärarna. Alla gick på det i stort sätt. Inte fotoläraren eftersom hon visste vad vi gjorde. Och min estetiska lärare trodde på det först men när han kom närmare såg han att det var sminkat. Gick förbi min mentor när han hade lektion och han såg helt förtvivlad ut. Haha. Hemskt men kul.
Dock fick jag inte chansen att förklara det för honom. Får visa att den är borta imorgon.

Gjorde en mållista igår. Fick ihop 28 mål på fyra olika ämnen. Personligt, skola/karriär, boende och ett till som jag inte minns just nu. Jag har grymt bra minne alltså.

Sitter och kollar på Greys anatomi just nu. Och har bestämt mig för hur jag ska svara på kommentarer. Beroende på vad det är skriver jag antigen svar under kommentaren i samma inlägg eller så svarar jag det i ett annat inlägg.

Och för att börja med det nu:
Thilda, tycker verkligen att du ska satsa på att våga skriva mer, och poesi verkar helt underbart.

 

 


3; Silence i'm your girl.

Så, nu har jag äntligen fått till allting och även skapat en underblogg till denna där mina bilder kommer hamna. Vill ha de separerade från varandra. Är stolt över hur mycket jag lyckats göra själv med kodandet. Känns bra.

Idag i skolan så hade vi föreläsningar. Egentligen var det bara en som var bra, och hon pratade om event utbildning. Och det är inte jag särskilt intresserad av faktiskt. Men däremot kom hon med en del bra tips. Jag kom fram till att jag ska sätta mig och göra en mållista. Känns som en bra sak och ha så man vet vad man ska satsa på. Vet däremot inte om jag kommer upp i femtio mål så som hennes klass hade fått i uppgift att skriva. Men kanske tio, femton iallafall.

Något som faktiskt inspirerade mig när jag kom hem och gjorde mig glad var att jag hade fått en kommentar från en tjej vars blogg jag följer. Hon hade gått in och skrivit en kommentar hos mig. Inte svarat på något jag skrivit hos henne utan kommenterat mitt inlägg. Blev aspepp på att fortsätta med just den här bloggen och underbloggen så det gjorde jag. Blev klar på kanske en halvtimma. Jag imponerade faktiskt på mig själv.

Tror jag ska sätta mig med min mållista nu. Ska göra en fin en. Tror jag fastnat lite för att göra saker överdrivet fina. Men det känns ändå bra. Tror det är våren som gör att det blir så. Och lite senare ska jag ladda upp de första bilderna på bildbloggen. Spännande. Haha. Får se hur många som kommer fortstätta läsa bloggen nu när den flyttat. Vet ändå vilka det var som läste den andra. Fast detta är en ny, som kommer funka på ett nytt sätt.

Ciao!


•-•-•

Försöker och försöker att få ihop det här. När jag tror jag lyckats lite grann dör typ alltihopa och jag får bryt och orkar inte mer. Jag är duktig och kan fixa allt

Vill bara att min fina lilla header ska synas. Att texten ska se bra ut. Att det inte ska finnas någon sök ruta eller kategorilänk eftersom båda två är meningslösa. Kom just på att det finns en sök ruta i inlägget, typ. Jag fattar vad jag menar och det är bara jag som läser just nu ändå. Ska ta bort den.

 

Tankar. Inte tänkt så mycket alls idag. Eller jo, det har jag. Mycket på personen jag vill vara. Inspirerande och våga. Skulle egentligen vilja visa detta för mina vänner också. Bara säga att jag byter blogg nu. Till denna. Men så blir det inte. För jag är inte sån. Är feg.
Min kompis som hjälp mig med detta är den enda som vet om den. Och min älskling D också. Fast D vet bara att den finns. Han vet inte vad den heter för jag har inte riktigt bestämt mig när han ska få titta på den. När den är klar tror jag. Feg? Ja, rätt mycket.

 

Funderat mycket på den där lilla stugan, eller den stora. Vill nog ha en stor. Många av de jag känner/känt vill flytta till stora städer utomlands. Trots all kyla och det sociala handikappet som finns i Sverige så trivs jag här. Det är här jag vill bo. Mina föräldrar tycker jag både resa runt i världen och se saker innan jag bosätter mig i Sverige genom att köpa en egen lägenhet. Jag vet inte om jag vill. Jag längtar efter Danmark och Tyskland. Dit vill jag åka. Det är fina ställen.

 

Bila runt Tyskland. Det vill jag göra. Och det kan man ju göra även om man bosätter sig här i Sverige. Sverige är faktiskt fint. Stora skogar och sjöar. Även storstadspuls. Även om Paris och New York är ställen jag vill se så är faktiskt Sverige det land som jag vill stanna i.

Resa är bra. Men Sverige vill jag stanna i.


•-•-•

17 år. Drömmer om att bo i en stuga vid en sjö. Vem gör det?
Jag vill ha ett vitrinskåp för kopparna som jag samlat på sen jag föddes. Vill ha en gräsmatta som jag inte kommer sköta om. Vill ha ett träd med en gunga i. En bildäcksgung. Jag vill ha en hammock som kan stå på min altan. Mot sjön. Ute i skogen. Vill kunna leva ett stilla och ångestfritt liv där. Bara vara hela dagarna, läsa böcker i hammocken, lyssna på musik, foto analogt. Våga vara någon jag känner att jag inte kan vara. Ska måla insidan vit. Av renhet.
Kunna andas ren kärlek med flera mil till närmast storstad. Dricka te ur mina porslinskoppar. Ha sommar varje dag, varje månad. Skriva vågade texter som denna som jag egentligen inte vågar publicera på internet så som denna. Eftersom jag är rädd vad mina vänner ska tycka. Och därför skäms jag. Och skriver här.
Utan att veta vem eller om någon kommer läsa det. Jag vill inspirera människor, så som jag blir inspirerad av andra. Men kan jag det, det vet jag inte. Jag tror inte det. Tror inte ens det finns någon som vill läsa detta. Detta är bara dumma drömmar och ångesttankar.

Men jag vill ha det huset. Vill vara en fri människa som kan ta steget till att göra vad som faller mig in.