637; i'm with my home.

 
Färgat om mitt hår igen :> Härligt.
yepyep.

636; Julafton liksom

Har inget kul att berätta egentligen.
Har fått ett nytt objektiv till kameran. 50mm. Fått handukar, kläder (den mest sköna och gulligaste uggletröjan), sims årstider, doftljus, smycken (mer ugglor), en fjärrlösare till kameran, bodylotion och säkert mer saker jag missat.
Imorgon drar jag till syster. Puss

(För övrigt inte dom sexigaste bilderna men ser det ut som jag bryr mig? :>)

635; dagen före julafton dåva

Hej. Nu är det snart julafton. Jag ligger hemma hos syster och väntar på att hennes familj ska åka. Haha. Positivt där. Men var uppe förut och kände mig mest ivägen i deras packande av bilen som på gått i vad jag tror är 2 timmar snart. Är inte säker.

Senare idag ska jag åka hem till mig så jag är hemma på julafton och kan fira jul med min familj. :>

Men på tisdag. Då är jag tillbaka här igen och ska vara här resten av veckan i princip. Haha. Myyyys. Här eller i Uddevalla kommer väl sista veckan av detta året spenderas. Får se om jag är välkommen i Uddevalla.

Men nu är jag faktiskt hungrig så ska se om jag kan gå upp och äta något till frukost, puss


634; julkort från Finland

Tack så mycket Maria. Och god jul och gott nytt år!


633; i proud of myself.

Ett år senare:

22 december 2011
Mage: 77 cm
Lår: v. 47 cm h. 47,5 cm

20 december 2012
Mage: 61 cm
Lår: v. 41,5 cm h. 41,5 cm

Sen skiljer det så klart lite i viktskillnad men det är ju inte lika viktigt, (hoho pun)
Så. LCHF är en riktigt bra grej för den som undrade. (:


632; ullared.

 
Varit på Ullared idag. (Insåg att bilderna är jättesuddiga)
Blev:
En uggletröja, en plåsterburk(utan plåster), sminkborstar, tomtebloss, inlägg till skorna, en spegel, lite glitter till Suss, skosnören, tandborstefodral och även lite julklappar (:

631; tredje advent.

Så är det lite mer än en vecka kvar till jul då. Jag känner mig trött, nästan utmattad. Vet inte riktigt varför det 
är såhär men det är det i alla fall. Kan inte säga så mycket mer om det. Just varit bakom min säng och rotat så har damm i halsen. Mysigt. Skulle ordna min el för att alla sladdar hade traslat ihop sig.
Ska nog gå och duscha nu och sen ska jag nog lägga mig och se på film.
puss.

630; alltså. vafan?!

 
Enligt min åsikt skulle dom ha fängelse. Eller sluten ungdomsvård. (Dom blev dömda till öppen ungdomsvård, är osäker på om det står i artikeln (klicka på bilden för att komma till den) men dom sa det i tv-inslaget)

629; yep


628; Vem behöver glädjas åt sig själv, när vi kan skratta åt andra?

Här ligger jag som ett jävla mä-hä och orkar inte ens tänka. Tror jag är trött. Vet inte. Lyssnar på lifelover och funderar på när jag ska gå upp imorgon. Och hur länge jag kan sova imorgon innan jag åker till Suss.
Lifelover är förövrigt ett väldigt fint band som sjunger på svenska som jag började lyssna på igår. Mycket fint.
 
puss.

(jag missade 12:12 12/12/12 and i don't care)

627; blev så förbannad.

 
Längst ut till vänster står en man och säljer faktum. Bra tycker jag.
Det som gör mig förbannad är kvinnan som ligger och tigger framför honom. Hoppas verkligen att det var mannen som fick in mest pengar idag. Köp hellre faktum säger jag.

626; i think i'm a bird.





625; the things I do.

Vad jag gjorde i helgen;

Fredag:
Mötte syster i stan. Hon filmade mig för sitt projektarbete och jag köpte födelsedagspresent till henne och en inflyttningspresent till Suss. Mötte upp Suss så hon fick sin present. Sen åkte vi hem till mig och hämtade mina grejer och stressade till bussen.
Kom till Josse. Hade tråkigt så vi satt och flumma. Åt mat och började dricka tequila rose. Alex kom och hämtade oss och körde oss hem till sig. Vi hade tråkigt och drack lite till. Sen somnade vi. Jag försökte få dit Jocke halv två på natten men han ville inte så jag surade och sov själv.

Lördag:
Vaknade hos Alex. Runt halv ett tror jag åkte vi till systemet för Alex skulle köpa vin och vodka åt oss. Jag och Josse gick till Coop och köpte grejer att blanda med. Jocke var utanför då men vi missade varandra. Vi åkte till pizzerian och köpte pizza och åkte hem till Josse. Åt pizza och Alex drog till Göteborg. Jag och Josse börjar dricka och lyssna på musik. (klockan är då 20 i fem) (Ringde med mamma 10 i åtta och hon konstaterade att jag var rätt dragen.)
Alex kommer tillbaka ett par timmar senare och hämtar oss. (jag har då panik och svårt att förstå varför jag sätter mig i bilen) Åker mot Ucklum för att lämna en annan kille som var med i Gbg. Sitter under tiden och pratar med Pan. Josse ropar helt plötsligt att hon måste på toa. Så vi stannar så hon går ut och följer med. Lämnar telefonen i bilen, (och pan kvar i den.) Jag ramlar. Och ramlar igen. Josse garvar. Vi kissar. Jag ramlar på vägen igen. Kommer in i bilen och pratar mer med Pan.
Kommer till Alex. Pratar med Pan och dricker mer. Väntar på att Jocke m.fl ska komma. Jag och Josse står i uterummet. Ser några åka pulka tror vi. Vi drar på oss skor. (Endast skor, inte jackor eller något för vi är såpass dragna att vi inte fryser.) Det var två 13 åriga brudar. Dom åkte inte pulka. Dom hade gummibåt! Askul. Åkte ungefär 4 gånger sen gav vi upp. Snö överallt! Kommer in och snön smälter. Sen ser jag att Jocke m.fl kommer. Jag springer mot dörren får tag i handtaget och ramlar omkull samtidigt som jag knuffar upp dörren. Så Jocke och resten inte ser vem det är som öppnar.
Jag och Josse drar med oss Jocke ut. Står på utsidan. Jag står och ramlar omkull. Sen glider jag omkring och ramlar igen och dunkar huvudet i asfalten. Sen går vi in. Nästan. Jag springer nämligen in i dörrkarmen på ytterdörren.
Sen är det lite dimmigt. Vet att någonstans här gömmer Jonte och Ramus vår alkohol för vi har druckit tillräckligt. Josse berättade idag att hon gick och la sig kvart över tre och hon tror att jag gick och la mig halv fem i morse.

Söndag:
Vaknade någon gång i morse och väckte Jocke. Vet inte när. Men vi gick upp vid halv ett i alla fall. Och sen gick väldigt mycket av dagen åt att leta efter mina kläder och att ligga på soffan. Sen åkte dom och köpte mat och lämnade mig där jag var. Med Alex syster. I vardagsrummet. Som tur var satte hon på en film så det inte skulle vara så väldans awkward. Som tur är.
Sen kom dom tillbaka från affären. Så satt dom flesta åt mat och jag drack hallonsoda som Josse köpt till oss. Sen satt vi på soffan till Josses pappa/Gösta hämtade oss. Hann även leta efter mer kläder men min ena strumpa är helt väck. Haha. Hittade min tjocktröja på elementet i köket... Efter pulkaåkningen.
Som kom Gösta och hämtade oss. Och vi åkte hem och satt där och åt chips-hjärtan och godis. Drack hallonsoda. Spelade sims. Och sen skulle jag gå till bussen men blev jätteutmattad när jag skulle dra på mig alla kläder så missade den och fick ta nästa.

Nu är jag hemma...
Jag räknade ut i morse att jag pratade med Pan i 119 minuter under gårdagen. Så de så...

Blev ett långt inlägg så här får ni lite bilder. (Ian från Lostprophets på bild 2)

 

624; låtar jag gillar just nu

Min fantasi - Anton & Affe
Man e väl kändis - dubbeltrubbel
Protect me from what I want - Placebo
Slackerbitch - Placebo

Helt klart värt er tid.
Men vet ju inte vad ni tycker sen.

623; lördagseftermiddag med vin.

Idag har vi köpt vin. Det är faktiskt gott. Haha.
Har även vodka ståendes. Hehe, men det kommer bli kul säkert. Hehe. Jättekul och har lovat en kompis att ringa honom när jag blivit full. Nu ska jag tigga skjuts. Puss.

622; min födelsedagsbrud


Min bästa syster i hela världen fyller 19 idag. (Tillsammans med sin tvillingbror, hoho) Det firar vi just nu med vin och sims. Och senare kanske vi till Alex. We shall see.
Annars ska jag bara tillbringa hela helgen här. Och bara hänga, med min lilla dator.
Och igår hjälpte jag Suss att flytta för att jag är en sån grym vän. Och i onsdags var vi ute och firade att hon skulle flytta. Om ni ville ha en uppdate om vad jag gjort liksom...

621; men dö då drömjävel!


 
 
Så här känner jag idag.

620; believe me when I'm telling you that I'm tiered.

Jag orkar inte riktigt tänka. Spelat Sims nästan hela dagen så jag skulle slippa tänka. För jag orkar inte. Hade körlektion. Och jag blir cp-trött på det. Orkar inte. Så nu är det en seriös övervägning av att byta körskola endast för uppkörningen. Inte för jag ens har råd med det här. Eller typ julklappar. Eller att det typ kommer ta 100 år innan jag kan betala tillbaka mina föräldrar vad jag lånat av dom. Jag är trött. På allt. Känner inte direkt för att gå upp och gå till skolan imorgon. Nej tack. Men måste göra det ändå.

Vill veta mitt tentaresultat också. Men mest av allt i hela världen vill jag att det ska bli fredag. Och att det ska fortsätta vara fredag i 100 år. Eller 1000...

Jag är trött. Okej? Är det okej att vara trött? Vill inte gå och lägga mig för då måste jag gå upp. Behöver kaffe imorgon när jag vaknar. Behöver kunna sova en natt (ca sex timmar) utan att bli störd, väckt, sova så lätt att jag inte vet om jag sover eller faktiskt stirrar upp i taket. Jag är trött.


(sedär... Det blev ju ett inlägg med massa text i alla fall.. )


619; because it's who I am.

 
Jag är smått förälskad i bilden som syster tog i lördags typ.
Och bara därför. Så passar denna så vackert in..
 
Och jag har planer på att faktiskt skriva något här också och inte bara ha masa bilder.
Ska bara komma på vad jag ska skriva.
 
 

618; mitt eget lilla vinterland

 

617; how to prepare for days like this.

 
T-shirt - vet inte, hittade den i gaderoben. Tjocktröja 1 - H&M
Tjocktröja 2 - H&M Tjocktröja 3 - Shock Jacka - Ullared
Väst - Ullared Jeans - Cubus Leggins - H&M
Strumpor - mamma har stickat Halsduk - Ullared

616; in any way, you are the best part of me

Blir en del bilder nu va. Men jag hade tråkigt och drog till världens bästa personigår. Och efter en stund åkte vi och tittade på film hos en annan grabb. Och efter det åkte vi hem och drack kaffe mitt i natten och bara flummade oss med massa skit. Och idag var vi och fotade. Så det så...

615; and that is why i love you.

 

614; en liten gif.

 
Efter mycket om och men blev det faktiskt helt okej.

613; bilder från en annan fest.

Lite bilder syster tog under Alex födelsedagsfest.