285; i will love myself. everyday. someday.



284; chilla lite

Sitter/ligger i soffan och kollar på reklam innan greys anatomy börjar igen. Efter det ska jag duscha. Sen ska jag gå och lägga mig. Funderar faktiskt på att sova med en gång ikväll. Är rätt trött. Kan vara för att solen går ner tidigt. Eller för att alla är så skoltrötta så jag med blir det. Vet inte.
Men nu ska jag kolla vidare och smsa med min prins.
puss


283; It's time to start the countdown. I'm gonna burn it down down down

Jag har sett 2 skivor av Criminal Minds redan. Hehe. Ska starta den tredje när jag lägger mig i sängen efter Lyxfällan.

Tror det blir dom svarta skorna imorgon. Får se. Ska köpa jeans på Cubus imorgon också. Vet att det är 30 % rabatt där imorgon så det kändes som en bra idé. Kanske blir en sväng in på H&M där det också är rabatt. Får se om jag får med mig någon att shoppa med också.

 

Annars funderar jag på uteställen tills på lördag också. Hittat några som kanske går. Fick inte så mycket respons av Olivia förut. Någon som har tips? (edit: visade sig att kompisen drog sig ur.)

 

Gjorde om lite bloggdesignen också. Blev nöjd med hur det blev, kommentarer? :]

 

puss.


282; torsdag.

Kollat på Criminal Minds idag och fått mitt lönebesked. Så imorgon ska jag köpa skor och jeans. Och på lördag blir det middag och sedan kanske ut en sväng. Väntar fortfarande på svar om det. Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig. Förutom mina ny inköpta skor. Hehe.

Har lite idéer i alla fall.

Jag har fruktansvärd träningvärk i mina lår. Hehe. Känns bra ändå, då vet man att man tränat ordentligt. Eller hittat nya muskler.

 

Nu ska jag försöka få tag på Olivia och se hur det blir på lördag.

Ska kolla på Criminal Minds nu.

 

Puss,

 

ps. behöver fortfarande tips om färg skorna.


281; vilken färg?




ignorera mina tjocka strumpbyxor.

280; killer instinct.

Sitter och kollar på greys anatomi just nu. Jag tror Olivia sitter och kollar på Gossip Girl. Hehe. Får väl se hur långt hon kommit imorgon. Frida – jag vet. Du ska få dom senast fredag har Olivia lovat.

Satt och kollade om dom första avsnitten på säsong ett med Olivia förut eftersom jag inte hade något att annat att göra/titta på. Hoppas någon har något år mig imorgon.

Annars blir det nog Criminal Minds?

 

Var och tränade förut. MRL och Core/styrka. Jag hade träningsvärk innan jag gick in på MRL passet så tror det kommer vara ännu värre imorgon. Plus att jag fick kramp i vaden och foten hela tiden och var tvungen att avbryta så instruktören såg väldigt konstigt på mig ibland.

 

Jag VILL att det ska vara torsdag idag. Men det är det inte. Segt. Så då måste jag stå ut med att det inte är fredag imorgon.

Ska jag gå och lägga mig eller se på tv nu då. Jag vet inte. Får se.

 

Puss.


279; onsdag. ( Jag är född i en seriekrock i en rondell en kväll med öppna spjäll.)

Igår tog mina gossip girl avsnitt slut. Det kanske märktes. Men det är 1 månad + 1 dag kvar tills jag kanske får säsong 4. Sitter och kollar låtar från macken. Har fortfarande tre avsnitt som jag inte sett på den säsongen som jag ska se på fredag.

Annars väntar jag mest på att andra ska bli klara och hoppas att Frida har med sig criminal minds idag. Men det får jag vänta med ett tag. Fast nu fick jag sms att det inte blev så. Aja. Får förhoppningsvis det imorgon. Men vet inte hur jag ska spendera dagen idag. Hoppas att det några som blir klara så jag får något att göra.

 

Puss.




Denna är nog en favorit. Definitivt.

278; MEN....

Såg just sista avsnittet av GG säsong 3. Tycker väldigt illa om jenny. Av samma anledning som thilda. Men det sista som hände. CHUCK? Omg, jag dör.

Nu ska jag stänga av datorn innan den dör.

PUSS.


277; I WANT.


Funderar på dom röda i svart. ska och kolla på det på onsdag antagligen. :]

276; äntligen fredag.

Äntligen är det fredag och min lärare kom förbi och sa att vi skulle få sluta klockan två idag vilket betyder att jag och Olivia kommer kunna simma tidigare. Gött.

Jag har bestämt mig för att jag ska åka till England efter studenten. Ska gå på download festival och se black sabbat, The prodigy och Metallica. Hoppas det kommer några mer band. Men dom tre största är i alla fall värda att se. Är riktigt pepp. Ska bli kul att åka utomlands också. Sen efter det får man sätta igång att jobba järnet.

 

Sitter och väntar på att få veta vad jag fick på högskoleprovet. Tycker jag borde få veta det snart. Borde egentligen skriva på min detaljerade plan för nästa veckas arbete men jag vet inte vad jag ska göra nästa vecka så det känns ju bra. Jaja, det löser sig nog.

GG, sims eller DP/DH? Det är nu frågan.

Ska få lite av min layout utskriven sen också. Mest för att få koll på hur det ser ut.

 

Kul med så många kommentarer förresten.

Puss.

 


275; onsdag och allt.

Tydligen förhållande dagen idag. Enligt folk på facebook.

Mitt eget känns ju inte så där jättetoppen så har en överraskning åt min bby i helgen. Hoppas att han kommer uppskatta det. Inte bestämt riktigt allt än men måste veta om det går först.

Annars så vet jag inte vad jag ska göra just nu. Inte alls kul. Alltså med mitt liv typ. För nu ska jag fortsätta göra min artikelgrej i Indesign. Och väntar på sms.

 

Puss.



274; vågar inte släcka lampan.

Om jag släcker lampan känner jag mig mer ensam än vad jag gör om den är tänd...


273; tisdag

Jag vill bara att det ska bli helg. Men det är bara tisdag. Det känns inte alls kul. På något sätt. Har astråkigt och vill bara kolla GG men det känns så himla onödigt att sitta och kolla på det när man är praktiken. Men sen så är jag klar med layouten hittills. Hjälper bara till på en artikel där det inte behöver göras så mycket, en artikel som inte startats än och så bara det typ...

Men nu ska vi ha lunch. Och jag ska ringa D.

 

Puss.


272; gossip girl

WAY!


NO WAY!

jag hatar henne. yesbox.

jag har verkligen fastnat för GG så det kanske är skittråkigt att kolla in på min blogg men det struntar jag i :D

271; fars dag, söndag och gossip girl.

Var på framtids och kunskaps mässan med skolan i fredags. Hittade tre skolor som jag ska söka till i vår. Blir nog bra faktiskt. Sedan åkte jag hem till D och varit där hela helgen. Och idag är det fars dag. Färgade håret igår också. Permanent denna gången så det faktiskt sitter. Och D använde upp ALLT färgschampoo på en gång. Fattar inte hur. Men han är söt ändå.

Sett klart hela säsong 2 av GG och har verkligen en crush på chuck bass. Haha, är sugen på att starta upp säsong redan nu. Funderar på det faktiskt. Tar nog ett tag innan vi ska äta och jag har inte lust att se crocodile dundee.

 

Puss.



270; FREDAG.

Har en superrolig natur lektion! Kul. Men jag har ätit frukost från pressbyrån idag för jag kunde inte gå upp imorse. Och sen kunde jag inte välja kläder så tog ännu längre tid. Så fick typ springa hemifrån. Inte ens katten fick mat. Stackars katt.

 

Stackars atom också... (naturlektion...)

 

Nu funderar jag på att gå och sminka mig. Vill lite, men känns dumt och göra det efter man kommit till skolan. Har med mig GG så kanske ska sätta mig och titta på de två sista skivorna... Nu typ. Eftersom denna lektionen inte är så himla kul. Men tror inte jag hade orkat fokusera på bara GG i så fall.

 

Chuck Bass ♥

 

Jag älskar just det ansiktsuttrycket.

Puss.


269; sims.

Sitter och laddar ner massa kläder till sims just nu så jag ska börja spela om en stund. Funderade på om jag skulle se ett avsnitt av GG men kom på att Lyxfällan börjar om 20 minuter och ska nog ner och sätta mig i soffan och kolla på det istället. Men nu ska jag fortsätta leta efter snygga/eller inte kläder till sims. Och vänta på att min bby hör av sig. Vilket han inte kommer göra. Men då får det vara så. Kanske ska jag vara storsint.. fast näe.

Nu ska jag nog starta sims!

 

Puss,


268; i love this!






267; love to be loved.

Spelat sims ett tag nu och är inte lika trött längre. Sitter och kollar på arga snickarn nu och har slutat spela sims. Mina föräldrar sitter och äter godis så tror jag ska gå och ta mig en banan. Och sen ska jag nog gå och hämta min mobil så att jag kan svara på sms när bby slutat jobba. Ska nog borsta håret också. Och tvätta mig i ansiktet ordentligt. Eller så gör jag det när jag ska gå och lägga mig.

Okej. Nu var det nog inget mer att skriva.

 

Puss.


266; jag vill gå hem.

Om 21 minuter slutar jag skolan för idag. Äntligen! Är klar med det jag skulle vara klar med. Förmiddagen gick åt till att spela sims och eftermiddagen åt att kolla bloggar, få respons och mest sitta. Försökte fixa till ikonen till sims men är rädd att sabba allt om den varnar mig för något. Så låter det vara som det är. Tråkigt.

Lyssnat på musik hela dagen eftersom jag fick mitt första par hörlurar idag. Förhoppningsvis kom dom andra två paren idag. Får se när jag kommer hem.

Då ska jag bara viiiiiila och sedan duscha för att jag dör på min tatuering just nu. Eller mest på helosansalvan...

 

Men nu ska jag spela mer tempel run tills jag får sluta.

Puss.


265; onödig onsdag.

Onsdag. Har ingenting att göra och har sex timmar skola av att inte göra någonting. Sitter på msn och pratar med Bea nu men ska nog starta igång mitt sims strax eftersom det inte verkar som vikarien är så nyfiken längre. Men först ska jag sätta mig och skriva ett mail. Coolt.

Efter skolan idag är jag fri från jobb så jag ska gå och köpa D's julklapp tänkte jag. Så jag hoppas jag hittar något fint. Mindre kul att göra det själv bara. Men efter det ska jag åka hem och kolla DP/DH och GG. Bara ta det lugnt hela dagen typ.

 

Jag är verkligen jättetrött. Skulle vilja sova nu istället för att sitta i skolan. Spela sims kan jag göra hemma liksom.

Puss.


264; jag vill sova.

Hejsan hoppsan. Idag är min hals med fuckad än igår. Imorgon kanske jag måste stanna hemma... men idag är jag i alla fall i skolan. Varför undrar jag dock. Har inget att göra, men kanske kan sticka tidigare från svenskan. (y) och i så fall ska jag nog åka hem till d och ligga i soffan där. Och sova.

Nu känner jag motiverad till att göra det. Hoppas det går!

Nu ska jag ”jobba matte”

 

puss.

 


263; du får ingen mat, nej, du får ingen mat, nej, du får ingen mat för du ska..

Sitter i min säng med datorn på magen. Har ont i mina ben för att det är kallt.

Men det är ändå lite mysigt. Varm choklad hade passat fint. Och kanske min bby. Eller ett avsnitt av GG. Men då måste jag ha hörlurar. Och dom har inte kommit än. Hoppas på imorgon.

Annars är jag trött så ska inte spela något sims ikväll utan lägga undan datorn efter detta.

 

Idag har inte varit en bra dag i mitt huvud. Utanför har varit helt okej. Men jag har massa tankar i huvudet som är fel. Men jag erkänner dom ändå som rätt. Kan dock inte leva efter tankarna. Det är bra. Eller dåligt. Beror på vad man vill få ut utav det. För mig är det bra på ett sätt. Men mitt sunda förnuft får mig att inse att det inte alls är bra. Kul.

 

Men nu ska jag försöka pressa ut lite söta ord ur min pojkvän. Känner att jag vill ha en app som kan smsa söta sms till en då och då. Självförtroendeboost typ.

 

Puss.




262; måndag (y)

Min hals gör typ uppror och jag vill bara hem och sova. Hej!


261; i'm bored. time to sleep. or maybe not.

True story.


260; söndag.

Sitter hemma i våran nya soffa efter att idag har möblerat om dannys lägenhet med nya soffor. Och sedan låg jag i soffan och dog lite eftersom d's pappa var där halv tio imorse med sofforna och sen var jag inne i stan och köpte lite mer julklappar. Två till och en fars dag present.

Och sen var jag duktig och betalade min traderafaktura när jag kom hem och nu sitter jag här. Och nu har jag rensat ut hela min garderob. Ska få en ny walkin closet. Ska få nytt golv och lite sånt också. Men nu ska jag spela sims.

Puss.


259; höstlov.

Höstlovet har verkligen gått fort, men samtidigt känns det som jag inte varit i skolan på evigheter. Och jag har inte gjort så mycket. Alls. Har tatuerat mig, bowlat och gått på bio. Inte alls mycket som man skulle kunna göra. Men jag vill egentligen inte göra så mycket. Denna helgen ska jag köpa ett nytt skrivbord och fixa nya soffor till dannys lägenhet. Ska flytta soffor imorgon.

Snart kommer min pappa och hämtar mig så vi kan åka till Bea. Sedan ska jag nog till stan med bby. :)

men nu ska jag nog lämna tillbaka internet.

Puss,


258; tattoo




257; Crush!


how cute?

256; tisdag o lov.

Hejsan. Igår vad det dagen T. Och idag är jag lite öm idag. Men imorgon ska ni få se. Min mormor ska få se den först. Det var svettigt! Haha. Varit svettig hela natten också.

Idag ska D jobba och jag ska köpa glass och halstabletter. Sen ska jag spela sims och kolla på GG och DH/DP.

Och nu ska jag boka bio till imorgon. That what that.

Puss.


255; tisdag o lov.

Hejsan. Igår vad det dagen T. Och idag är jag lite öm idag. Men imorgon ska ni få se. Min mormor ska få se den först. Det var svettigt! Haha. Varit svettig hela natten också.

Idag ska D jobba och jag ska köpa glass och halstabletter. Sen ska jag spela sims och kolla på GG och DH/DP.

Och nu ska jag boka bio till imorgon. That what that.

Puss.