434; lite lugn och ro.

Har lämnat in den där novellanalysen. Nu ska jag bara chilla med en bok. :)


433; VALBORG.

Och så var det Valborg idag då. Sista dagen på vintern enligt historien. Men just nu är det nästan 20 grader på utsidan. Vilket är rätt underbart. Fast jag måste sitta på insidan en stund till och göra klart min förbannade novellanalys. Sen har jag lite annat bök med skolarbete som ska göras. Men jag har lite festis kvar i alla fall som stöd. Och ett kul spel på telefonen. Behöver något att belöna mig med ibland. Hehe.

Okej. Får väl ta och skriva klart någon gång.

Ha det fint.

 

 


432; snart då va.

25 skoldagar kvar.

37 dagar kvar till studenten.


Just nu försöker jag vara få i ordning det med var jag ska jobba under sommaren. Och komma på något bra sätt att träna på under sommaren också. Och när jag får veta vad jag ska göra till hösten. Plugga eller försöka hitta ett jobb. Vill så gärna flytta också. Men får väl se.

Först måste jag bli klar med skolan och ta studenten.


431; kan det bli helg nu?

Om 24 timmar kommer jag vara på bergakungen och kanske dö lite av förväntan. Åh. Imorgon blir det the avengers! Så fint. Och idag såg jag the solisten med Robert Downey Jr. Den var väldigt intressant, och fin.

På lördag ska jag få lite ensamtid hemma hos D. Ska köra mycket hårvård då tänkte jag. Mitt hår har blivit grymt långt! Kanske ska träna lite. Ska i alla fall köpa hem lite frukt och liknande och göra smoothie istället för läsk och popcorn till det! Och eftersom Frida är så snäll också så ska jag titta på criminal minds hela kvällen!


430; trött chey.

Var på Ullared igår. Var superkul. Däremot blir jag alltid lika förvånad över hur mycket saker jag köper. Eller hur mycket jag betalar rättare sagt. Men jaja, sånt är livet. Är ändå nöjd. Nu måste jag sticka till skolan...

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2605887/images/2012/pic_200003172.jpg" class="image">


429; tuesday morning.

Har varit vaken ungefär en timma nu. Vaknade av solen och kunde inte somna om efter det eftersom det blev så ljust inne på mitt rum. Men jag ska inte klaga, eftersom det inte vill bli varmt kan det väl lika väl vara ljust. Men jag hoppas på att det blir ljust snart.

Sitter och överför lite musik till min bärbara hårddisk just nu. Under tiden har jag hittat lite söta teman till firefox. Är rätt nöjd i nuläget men kommer säkert att irritera mig på det senare.

Nu ska jag leta musik.

 

Puss.


428; jag viiiiiiiiiiill!

Nu har jag haft körlektion. Läraren tycker faktiskt det går riktigt bra för mig och jag har nu hoppat från moment 3 till moment 6/7. Ska köra köra köra som bara den nu. Har bokat 5 till körlektioner men ska inte ha någon förens om 2 veckor. Så nu måste jag köra och plugga teori en hel del. Ska försöka börja redan idag... och försöka ta med boken i väskan så att jag kan plugga på tåget och likande.

Hoppas på körkorts pengar i studentpresent så jag kan ta körkort, bra med pengar på sommarjobb så jag kan ta och sticka iväg på någon resa under hösten.

Okej. Mål innan hösten:

Tagit körkort,

och en resa!

 

 


427; men så roligt ska vi inte ha det.

Idag har jag en hel del saker jag skulle kunna göra.

Till exempel:

 

Laga mina byxor

Äta något

Göra mitt tidningsuppslag

Läsa en bok

Körlektion

Laga mat

Träna

Plugga teori

 

Detta har jag lyckats göra hittills:

 

Tränat.

Lagat mina byxor.

 

Jag känner helt enkelt inte för att plugga något som har med skolan att göra. Och nu smsade D och sa att dom säljer 100 g marabouchoklad på netto för en femma. Nu vill jag åka till netto i stället. Men nej. Jag har bara kokt ägg. Usch.

Ska kanske läsa lite eller plugga körkortsteori. Det där tidningsuppslaget får bli imorgon på lektionen. Eller sen ….


426; jag gillar böcker.

Eftersom gymmet jag går på ligger på järntorget går jag förbi Myrorna varje gång. Och på kvällarna och helger brukar folk lämna kläder, böcker, möbler, väskor och liknande. Och jag gillar och plocka upp böcker där. Idag hittade jag 8 böcker. 7 till mig och en till mamma. Det känns så bra när man hittar så mycket man känner för att läsa. Och gratis också :) Vet redan vilken jag ska börja med!
Ska bara gå och duscha först. Sen blir det läsning för hela slanten :)
(Om någon är intresserad av någon av böckerna kan ni få dom när jag läst dom, har några andra också som jag redan läst. Säg bara till)


425; myshelg.

Igår var en riktigt myskväll med de flesta tjejerna hos Maria. Riktigt kul var det och hoppas på att vi kan göra om det snart igen. Skulle vilja göra det flera gånger innan studenten. Men alla i klassen också. Kommer bli kul.

Snart är det fan student. Jag är så jävla pepp. Om skolan bara komma på det och sluta ge oss så mycket uppgifter. Hade varit enklare att hitta på saker med klassen då. :)

Nu ska jag slöa resten av helgen :)


424; och så var det torsdag.

Idag har jag varit och köpt en ny telefon. En liten iPhone 4. och så har jag bytt så jag har Tele2 nu istället för 3. Och imorgon ska jag förhoppningsvis iväg och sälja min ”gamla” telefon. Helt sjukt med en så ljus och högupplöst skärm... haha.
Och imorgon blir det lite tjejträff hos Maria. Ska bli riktigt kul! Ska bli gott med tacos också. Vet bara inte vad jag ska ha på mig. Haha, ångest. Men men.

Men nu ska jag fortsätta bara surfa runt på internet.

 

Puss.


423; onsdag och allt.

Onsdag med allt som tillkommer. Vann valfritt ur kaffemaskinen i alla fall. Och håller lite koll på rättegången som pågår. Inte så mycket som händer. Ska inte träna idag utan det blir imorgon istället. Däremot har jag fått se min samhällslärares prank på en annan lärare. Var rätt kul i alla fall.

Men nu ska jag väl läsa vidare om extreminister typ.


422; MOTIVATE ME.

Haft en helt okej dag. Natur + historia lektioner idag. Slutade 20 i ett. Men ändå kändes det som jag satt i skolan i typ åtta timmar.

Sen var jag duktig och åkte och tränade. Kändes riktigt bra. Jag är fortfarande inte jättemotiverad till att träna och typ "wiiiiiii jag ska träna." Men jag tycker om att gå och träna. Det är helt okej. Jag trivs med det. Men skulle fortfarande vilja vara så motiverad så jag blir tjohoooooo när jag ska träna.

Sen har jag kört bil också. Öva öva öva. Och sen åt jag kebab till middag... Man kan ju inte träna bort för mycket.......


puss


421; today is the day.

Eftersom jag är en fet latmask så har jag inte orkat gå och träna denna veckan trots att jag har haft nästan all tid i världen på mig att faktiskt göra det. Och så sitter jag här och mår dåligt över att jag inte orkar träna. Jag förstår inte på mig själv vissa dagar. Men mitt självförtroende är passande nog långt ner i botten idag. Men idag blir dagen jag gör något åt det. Tänker sticka ut och springa nu. Och senare ska jag till gymmet. Då kanske jag mår lite bättre. Kul

 

puss.



420; i have to keep it in mind.


419; nothing to do here.

Skrev klart min projektrapport i lördags. Så den är inlämnad så då slipper jag tänka på den mer. Vet inte ens om den är bra men den är i alla fall inlämnad. Så slipper jag tänka på det.

Men måste däremot träna lite mer. Haha. Är så himla lat. Iförsig orkade jag träna i fredags fast inte så mycket som jag skulle och idag orkade jag inte alls. Så himla trött och vädret var väl inget som gjorde saken bättre. Men imorgon ska jag banne mig träna.

Måste bara leta upp lite inspiration som gör att jag vill träna. Förutom att jag MÅSTE. Jupp.

 

Puss.


418; andra är inte lika bra...

Sitter här och försöker fixa till någon slags projektrapport. Har kommit en bit nu men ska skriva diskussion som nästa och har ingen aning om vad jag ska skriva där. Inte så himla kul måste jag få säga. Vill bara gå och lägga mig och sova nu. Har ont i axlarna av att sitta i den här förbannade datorstolen. Och vet inte hur jag ska lägga in bilagor i rapporten heller. Och jag fryser om mina händer. Och nu ska jag återgå till mindre viktigare saker. Som att smsa. Och försöka fixa körskolan....

 

puss.


417; vissa dagar är bra dagar.

Målet för denna veckan är då att cykla 10 timmar, målet för båda veckorna är att cykla 30 mil. Vilket inte kommer ske på 10 timmar. Men i alla fall. Det kommer kännas riktigt bra när jag väl cyklat 30 mil. Imorgon är det minst 90 minuter till som ska cyklas i alla fall. På onsdag blir det nog ingen cykel alls. Lite stress där. Och på torsdag blir det nog 90 minuter till. Fredag är det mellan 3-4 timmar som gäller :)

 

Annars så ska jag snart ta en körlektion. Typ nästa vecka innan jag ska på riskutbildningen. Om jag kommer in på bokningsidan någon gång det vill säga. Bläääääääääääääääääääääääääää.....

 

puss.


416; i love my workouts!

Nu vecka, nya träningspass. Tränade sammanlagt 4 timmar denna veckan. Ska försöka klara 5-6 timmar denna veckan som kommer nu. Fredagen är min triumfdag antagligen. Och imorgon och tisdag kommer nog vara bra dagar också. Har inte vågat kolla mina resultat av min träning på ett tag för det känns som det gått svindåligt. Men nu känner jag att jag faktiskt vill :)