415; some dreams never dies.

Inte varit så jätteaktiv här på ett tag. Finns inte så mycket att skriva om egentligen. Jag har upptäckt att cykling är träningsformen som passar mig utmärkt och jag skulle vilja försöka göra det så mycket så möjligt. Ska försöka se hur mycket det går att cykla på en vecka ungefär.

Sen försöker jag köra så mycket bil jag bara kan. Ska väl försöka fixa det där körkortet snart. Till hösten kanske.. eller kanske juni eller något. Får se, beror på hur det går för mig.

 

Så försöker träna och köra bil så mycket jag kan i nuläget. Och snart är det påsklov.

Puss.


414; mysmåndag.

Har egentligen inte gjort så mycket idag men ändå känns det som jag har haft och göra hela dan. Kan bero på att jag gick upp vid 12. Sen var det lite mys i soffan och sedan vidare till gymmet. Kom hem lite senare och åt middag. Sen har jag övningskört lite. Inte så mycket gjort idag helt enkelt. Imorgon ska jag och cykla på gymmet antagligen. En stund :)

puss


413; lördagkväll pt.2

Blev att stanna hemma hos D en stund. Skulle gått ut, blev inget med det. Det började brinna i en lägenhet i huset jag var i och fick spendera en timma i utanför i strumpbyxor och utan skor. Träffade en riktigt trevlig kille som är granne med D däremot. Sen fick vi gå in i lägenheten igen, såg klart Psycho och nu är jag påväg hem till min lilla mamma. Ska sova hemma inatt så hon inte ska vara orolig.

puss


412; lördagkväll.

Får se vad som händer ikväll. Antigen slappar jag järnet eller så ska jag gå ut. Beror lite på vilka som vill följa med ut. För mig spelar det inte så stor roll vad jag hittar på. Ska bara äta mat först sen får jag se vad som händer :)
puss


411; jag vill. nu.

In ancient Roman religion, Aeternitas was the divine personification of eternity.


410; if you only know how wierd i am around my friends.

Haft en helt okej dag idag.

Började med att jag hade lite sovmorgon och jag vaknade för tidigt bara därför. Åt lite frukost och sen åkte jag iväg mot centralen. När jag var på centralen upptäckte jag att pappa smsat mig och sagt att jag skulle kört. Så istället för att ta kvart över åtta tåget fick jag ta åtta tåget till liseberg där jag mötte upp pappa och så fick jag köra till elektronen.

På elektronen så satt vi på ett konstigt möte med politiker. Efter det så gick jag Olivia, Frida och Johanna till kungsmässan och jag, Olivia och Frida åt lunch. Sen gick jag och Frida och köpte godis/läsk. Sen var vi lite sena till lektionen efteråt, men vi skulle skriva dikter så det kändes inte särskilt viktigt ändå. Och det var typ då allting spårade ur. Haha, jag och Olivia hade överskottsenergi/sockerkick. Det roligaste på hela eftermiddagen förutom all konstig musik, var när vi satt inne och pratade med Charlotte och Krille kom in och sa något och sen gick iväg igen. Han gick på sidan där det var fönster. Så både jag och Olivia följde han med blicken utan att säga något alls. Då knackade han på rutan, gick tillbaka och sa: ”Vad ni är luriga idag” och gick igen.

 

Sen fick vi inte gjort så mycket mer den dagen. När vi slutat åkte jag till gymmet, nu har jag ätit mat och funderar på att spela sims :)

 

puss.

 



409; oh happy day.

Haft en slapp dag idag med. Var på projektarbetet och hade inget internet och fick inget svar på mitt projektarbete förens på eftermiddagen. Jag och en kompis var och åt lunch på kungsmässan och sen hämtade vi upp balbiljetterna. Kommer bli pank av studenten. Kul liksom. Ehe. Ska få min sista lön på antagligen 3 månader på fredag. Vet inga extrajobb jag kan söka heller. Rooooligt.

Men imorgon ska jag i alla fall träna och sen köra bil. Får väl se vad jag kan hitta på sen. Försöka hitta ett jobb kanske....

puss


408; mums!


407; i need some motivation.

Idag har jag varit så cool att jag har bokat och betlat för riskettan. Så ska gå den på påsklovet så jag får det gjort. Då känner jag att jag är ett steg närmare ett körkort. Har också övningskört lite grann. Både till och från körskolan och sen åt jag lite mat här hemma och efter det åkte jag ut till Mölnlycke för att hämta upp min faster och sen körde jag till Mölndal och fikade där trots att jag egentligen inte skulle äta något onyttigt idag. Så jävla lyckat.

Men men, jag var i alla fall på gymmet idag. Och kanske ska röra på mig imorgon också. Ta en tur ut och fota eller något. Kanske springa lite eller köra en PW.

Imorgon ska det i alla fall inte bli något godis. Kanske får baka något med havregryn eller så. Ska ta lite yoghurt med lite frukt. :)

 

puss.


406; i wish i could do more.

Sitter och tittar på TV just nu. Egentligen inget intressant alls. Annars har jag bara tråkigt. Vill ha mer helg och mer pengar.. (: men det har jag inte. Vill bara hitta något. Imorgon ska jag i alla fall iväg och gymma. Gillar verkligen att träna med kettleballs just nu så kanske blir lite sånt imorgon. Och så ska jag förbi apoteket också, om jag hittar ett ”riktigt” apotek. Sen kanske jag ska ut och köra lite bil också, får se.
Ska kanske ut och ota lite grann också. Men just nu har jag supertråkigt, om ni ville veta. Sitter på facebook, hur tråkigt som helst.
Puss.


405; i reached one of my goals!

I höstas köpte jag ett spetslinne och två magtröjor. Jag älskar att jag köper kläder jag ser förjävlig ut i. Men det funkar faktiskt. För provade en magtröja och spetslinnet idag. Och jag ser faktiskt bra ut i dom. SCORE!

Annars idag är jag superuttråkad. Varit uppe i tre timmar. Vill ut. Såg musikvideon till hangover förut och blev jättesugen på att parta. Plus att jag kollar på Jersey shore. Får väl se vad jag ska hitta på idag. Funderar på att antigen åka till stan en sväng eller möjligtvis gymmet. Får se.

puss


404; jag vill ha pengar!

Någon som vill sponsra mig? :)


403; move my ass.

Imorgon ska jag och träna igen. Blev ingen jätteansträngande träning idag, men gick i alla fall en promenad.
Hoppas att det mesta av min träningsvärk försvinner tills imorgon då jag ska till gymmet igen. Får se vad jag hittar på. Kanske bara cykel, eller lite cykel + armar. Ska försöka ta mig upp på springtur/promenad på fredag också. Så blir det lite mer ordning än förra helgen då jag inte tränade alls. Och så att jag kan äta lite godis. Faktiskt bara ätit godis 1 av 3 dagar :) till skillnad där jag åt godis 5/7 dagar. Så ser det lite bättre ut. Satsar på 3 godisfria dagar. Får se hur det blir. Hur mycket träningsvärk jag har :)


puss


402; others are great, but you can be greater.


401; got me this far.

Sitter och har textkommunikation eftersom det är onsdag eftermiddag. Har en uppgift som går ut på att recensera att album av coldplay. Som jag kommer kunna göra sen när mitt Itunes uppdaterat, och när min telefon har uppdaterats. Just nu måste jag sitta och överföra massa grejer till mitt Itunes för att sen säkerhetskopiera och det tar seriöst 100 år. Har skivan. Kan inte lyssna. Väääärt.

Bara hälften kvar nu. Score.

 

Sen när Charlotte kommer tillbaka ska jag skriva ur mig ur Matte C gruppen. Orkar inte mer. Är ändå aldrig där så känns inte så jättevärt att gå kvar när jag ändå inte kommer få ett betyg. :)

Nu ska jag försöka göra klart med itunes och telefonen och allt.

 

Puss.

 

edit: mitt matteproblem är ur världen. sort of.


400; balklänning.

Min balklänning. Om ni undrade.


399; ingen bra idé.

Åt just massa ost. Eller just och just. Tryckt i mig en del ost under kvällen. Det var ingen bra idé. Jag ångrar det grovt just nu. Stanna hemma och bara träna imorgon? Låter som en bra idé. Inte för att jag kan.
puss


398; segismåndag.

Idag har jag inte gjort så mycket känns det som men jag har provat och hämtat min balklänning, klackat om mina skor och varit hos min mormor. Och varit i skolan. Men sånt är bara oviktigt.

puss


397; måndagmorgon segar förbi.


396; mysig fredag.

Slutade tidigare idag än vanligt. Så jag åkte och köpte lite än så länge hemliga saker. Bara Olivia vet :)

Imorgon ska jag fixa ännu mer så det blir bra. Hade väl inte så mycket mer att skriva. Kanske ska baka kladdkaka.

puss


395; angående KYNO 2012

Jag vet inte riktigt. Men värt att läsa.

394; skitonsdag.

Efter skolan fick jag ett riktigt irriterande samtal och jag höll på att sprängas i småbitar över hela tåget. Små, små, små bitar. Det löste sig inte men jag är inte lika irriterad nu som jag var förut i alla fall.
Sen var jag i lite affärer och kollade efter solglasögon men hittade inga som jag ville ha. Vill så gärna till ullared :( men min mormor åkte dit utan mig idag..
Usch.


I fredags. vs. Idag.



puss.

393; KONY 2012

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.

 

Köpte mig ett coolt armband. Hoppas det kommer snabbt.

 


392; kan det inte vara sommar nu?

Idag kom jag på en asbra sak. För ett tag sen fick jag ett sommarjobbförslag. Ett sommarjobb sen ger grymt bra betalt, och jag har tillåtelse att använda min telefon, läsa böcker, lyssna på musik, se på film etc. kommer få jobba med min bästa kompis dessutom också. Så vi hoppas att jag kan komma på intervju eller skicka in CV till det i alla fall.
Ska få svar om detta lite senare idag.

Resten av min dag är jag inte lika pepp på. Blir nog att dra tidigt idag. Är så jävla sugen på att köpa nya solglasögon men vet inte vart jag ska köpa dom bra. Och om jag borde. Hehe. Eftersom, jag typ spenderar alldeles för mycket pengar. Men hade varit fint. Ska bara hitta några jag vill ha.

Åh. vill bara ha sommar nu på en gång. Student, fest, jobb, konserter och allmänt bra.
Puss.


391; borde träna mera.

Känner att jag borde träna lite mer. Egentligen. Fast planerat 4 ggr på gym denna veckan. Det är bra. Hoppas på jobb nästa vecka så då kanske jag kan träna 2 ggr på gym och 2 ggr hemma. Grejen är att jag orkar inte träna så mycket yoga hemma längre för jag har seriöst ledsnat. Behöver kul träningsövningar att göra hemma.


Idag började DP/DH igen. Egentligen hade jag kunnat se klart hela säsongen tidigare men vill inte. Och på tal om det, kunde jag inte se GG förut.


puss


Borde vara en bild här. Men har ingen bra.


390; orkar inte.

Sitter i skolan på min fina praktik och har praktiskt (hehe,) taget damp på vårat uppdrag eller vad man ska säga. Vi har just nu typ 8-10 sidor mer än vad vi ska ha med. Och det fick jag veta om idag. Det ska in på fredag. Gud så roligt. Så nu måste vi sitta och ta bort bra grejer som vi har lagt ner tid på att göra för att fylla ut ett snyggt magasin och nu kommer det (enligt min åsikt) bli asfult och tråkigt och bara jobbigt.
Kul.

Nu; Gossip girl.
Puss.

389; måndagsträning

Idag har jag varit och tränat. Känns som det är torsdag bar därför. Men det är inget jobb denna veckan så då har jag lite mer tid åt att träna, så blir minst tre pass denna veckan. Men hoppas på att det ska bli några fler än det. Måste ju satsa på beach 2012. och även om jag faktiskt tränat så känns det inte så. Kanske är för att alla andra tränar 8-9 gånger i veckan typ. Men nu kanske jag också kan träna lite bättre. Kommer dock vara fattigare. Men då.. kan jag inte köpa lika mycket godis :)

Någon som har bra motivationstips eller bra träningstips man kan göra hemma? :)

puss.

388; åsikter...