295; skor till mig.

Sitter i skolan och chillar järnet. Det mest aktiva jag gör just nu är att vänta på att jag ska få mail av några som skickar undersökningar till mig. För jag kommer inte in och se hur mycket jag gjort så jag kan få presentkort och shit.

Det mest produktiva jag gjort idag var att räkna matte. Klarade dom två sidorna jag skulle räknat denna veckan så nu ska jag räkna två till tills nästa vecka. Gött. Kanske borde öka tempot eftersom kapitel ett ska vara klart till jul. Men det är mycket text och sånt också så det går nog bra. Yes.

 

Jag har hittat ett par till dr martens jag är sugen på att köpa. Så det kanske blir ett par till tills imorgon. Hehe. Är så jävla sugen på ett par svarta men svarta är så himla dyra. Fattar inte. Men rosa då kanske. Får se.

 

Tycker jag kan få svar på mitt mail snart.

 

Puss.




Postat av: Bea

Hur mycket kostar ett par såna dr martens (eller vad de kallas)? om man inte köper på tradera typ. (:

2011-12-06 @ 13:47:06
URL: http://emightesss.blogg.se/
Postat av: EMMAS!- julkalender i bloggen

Var gärna med i dagens lucka om du inte redan är de :D länk: http://eemma.se/2011/december/julkalender-lucka-nr-6.html#comment

2011-12-06 @ 15:07:15
URL: http://eemma.se
Postat av: Sofia - JULKALENDER! EN TÄVLING VARJE DAG FRAM TILL JULAFTON!

Nu är årets julkalender igång! Bakom varje lucka befinner sig en eller flera vinster så kika in varje dag för nya tävlingar :D kram!

/ http://smnmode.blogg.se


Lämna en kommentar

namn:

email: (visas ej)

har du en blogg?


Kom ihåg mig?

Kommentar:

Trackback