475; lite mer presenter.

 
 
 
 
 
 
30 euro, 2 par shorts, 2 par jeans, en elvisp, en mixer,
en ostkupa + osthyvel, en termosmugg + presentkort på lagerhaus.
 
 
 
 
 
 

474; min blogg är inte förstörd längre.

Den ser faktiskt bra ut igen! Är bara lite småputs jag ska ändra på typ. Men är glad att den inte är jättekonstig längre. Kanske ska fota en ny header så småning om men just nu är jag väldigt nöjd faktiskt. Så tack för all hjälp Bea. Nu ska jag fortsätta spela sims :D

473; birthday.

 
Födelsedagspresenter från idag:
 
Och lite studentpresenter jag fick men inte lagt ut än:
 
Ska göra glass sen också med min nya glassmaskin.
 
 
 

472; min blogg är förstörd.

Okej? Och jag vet inte hur jag ska fixa det så jag orkar inte göra något åt det nu.

471; soon to be nineteen.

Imorgon börjar mitt sista tonårs-år. Sen blir man väl vuxen eller något. Har spelat sims hela dagen typ. Och ska fortsätta med alldeles strax. Tyckte att jag började bli frisk förut. Så min pappa bad mig gå ut med återvinningen för att motbevisa mig. Det är mindre än 100 meter fram och tillbaka. Jag hann gå halva vägen tillbaka innan jag började andas så tungt så det kändes som jag sprungit 5 km eller något. Alltså, inte så frisk trots allt.
Ska ringa min chef lite senare. Blir hemma hela denna veckan. Och var tvungen att omboka min massage till nästa vecka. Men nu ska jag spela sims :)

470; hemma idag.

Blev inget jobb för mig idag. Är för sjuk :( kul att jag fyller år om 2 dagar och kommer säkert vara dunderförkyld då med. Hoppas det ska gå över.
Bytte design igen, gillade inte den andra. Men skulle vilja göra en sån fin design med stor header och rätt luftig. Men jag kan inte sånt. Jobbigt läge. Nu ska jag spela sims och äta rostat bröd.

469; oh, fun.

Har dragit på mig en jädra förkylning. Så jävla kul va. Druckit typ 1000 liter te typ. Kul kul kul. Ännu roligare att skriva om det. Har beställt glass av mamma också. DET KLIAR I MIN HALS. (Skulle vilja klia mig i halsen med en gaffel, men det går inte.) Men det är bara 13 arbetsdagar kvar. Och har sökt jobb på ICA. Så förhoppningsvis får jag jobb där. Får väl se.
Ska försöka sova snart. Måste vila upp mig så jag blir frisk. Men först glass.

468; varför varför varför?

Sitter och funderar på vad jag vill läsa om jag vill läsa något på universitetet. Något jag kanske skulle kommit på i våras. Försöker hitta psykologikurser att läsa men det finns inga att söka. Är jag dum eller vad?
Aja. Blir att ta körkort och skaffa jobb. What to do?
14 dagar kvar nu. :D

467; soon, real soon.

Nu har jag jobbat 2 veckor. Imorgon börjar vecka 3 av 5. Och på fredag fyller jag 19. 15 arbetsdagar till och sen åker jag till Makedonien. Längtar till helgen. Nu ska jag sova. Godnatt.

466; och imorgon är det lillfredag.

Har egentligen inget vettigt att skriva här. Tänkte bara berätta att jag också fått den nya blogg.se designen nu. Frida, du kanske får den snart också då. Vet inte om jag tycker den är bättre eller inte. Det är väl bara att vänja sig. Bra däremot att man kan se sina mobilblogginlägg på senaste inlägg i alla fall.
Imorgon är det lillfredag eftersom det är sista arbetsdagen denna veckan. Och nu ska jag spela sims!

465; so close, but still so far away.

Jobb dag 2 av 4 denna veckan. Så skönt att det bara är två dagar kvar. Och idag fick jag hörselkåpor på jobbet också. Det var väldigt isolerande. Fan va skönt det var. Och sen så har jag funderat på vad jag ska hitta på efter semestern (det är mindre än en månad kvar tills jag sitter på flyget). Med jobb och sådant. Typ bara det jag tänker på numer. Semester och vad jag ska göra efteråt. Pappa föreslog att jag ska åka till Thailand och jobba som volontär där på ett barnhem. Hade varit tufft, men vet inte om jag hade klarat det.

För övrigt känns det som alla har fått nya blogg.se utan jag. Är det så?


464; första jobbdagen denna veckan avklarad.

Skulle bloggat imorse, men den jävla appen är ju helt knäpp. Så bloggar lite nu.
Har jobbat första dagen denna veckan, nu är det bara 3 dagar kvar. Och det är bara 18 jobbdagar kvar denna sommar typ. Eller, ska försöka hitta något jobb i augusti. Får väl se hur det går med det. Har inte bestämt mig för jobb jag skulle vilja ha men är lite sugen på jobb i en mataffär. Får väl se hur det går. Helst ett deltidsjobb bara. Annars har jag ett annat jobb i sikte. Men vet inte om det går att få. Ska även söka jobb på adecco och lernia tror jag. Men först ska jag jobba mina 18 dagar sen gå på semester. Måste jag ens skriva att jag LÄNGTAR?! :D
Nu ska jag titta på lite film, sen sova. Länge! :)


463; inte orkat blogga riktigt.

Har inte orkat blogga. Det beror mest på att jag inte har något direkt intressant att skriva om. Helgen har varit mysig men jag har ätit massa saker jag inte borde ätit. Så mitt sockersug är tillbaka igen. Inte direkt det bästa. Får helt enkelt skärpa mig. Imorgon ska jag gå upp halv sex. Som alla dagar denna vecka utan fredag-söndag för då är jag ledig. :)))) hehe. Och fredag efter det fyller jag 19. Inte för att det kommer hända något särskilt då. Jag ska jobba. Typ det. Kul liv. Men nu ska jag sova en liten stund innan det är dags för mig att gå upp igen. :)


462; åh. Sova.

Sitter på bussen hem och längtar verkligen. Är helt slut efter dagens arbete. Dock gick idag mycket mycket mycket (kan fortsätta precis hur länge som helst) bättre än igår. Har till och med ordnat så jag får skjuts till jobbet på morgonen. Så kan gå upp halv sex istället för kvart i fem. Det är väldigt härligt måste jag säga. Funderar på att hoppa av bussen lite tidigare och ta en promenad hem. Kanske behöver lite frisk luft. När jag kommer hem ska jag bada och duscha. Och sen försöka åka iväg och handla. :)


461; oh, summer. Can't you just be över?

Skrev visst fel igår. Såg Batman Begins och Dark Knight. Dark Knight Rises är tredje filmen som har premiär i sommar. I slutet på juli.

Det enda som jag ser fram emot denna sommaren kommer vara varenda helg och 13 juli. Det är 5 veckor kvar. Men jag längtar något förbannat mycket alltså. Så är det. Nu ska jag sova så jag orkar gå upp imorgon.


460; är det bara jag...

Är det bara jag som älskar när dom säger till Julia Roberts rollkaraktär i Ocean's twelve att hon ser ut som Julia Roberts?

Har sett Batman filmerna The Dark Knight och Dark Knight Rises så jag kan se den tredje och sista när den har premiär. :)


459; studentpresenter + sovmorgon.

Två av mina studentpresenter. Fick även ett armband, halsband och en ring. Och pengar.

Har sovmorgon till halv sex imorgon! :) och jag har en present åt mamma!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2605887/images/2012/pic_205722210.jpg" class="image">


458; herregud.

Har inte ps på datorn än.


457; studenten - sorg och glädje.

Nu har jag tagit studenten. Inget mer LBS. Det är både skönt och krossar mitt hjärta. Inget mer plugg, men jag slits från den enda bra klass jag någonsin gått i. Den enda där alla är underbara. Ni är mitt hjärta MPK09. Jag glömmer er aldrig!