522; hemklickat på tradera.


521; fördelen med att vara jag.

Pappa hämtade denna åt mig förut idag. Den har legat och väntat på mig sen i måndags. Det fina är att den släpps på onsdag. Och då kommer jag redan sett den :D


520; fest kanske.

Imorgon ska jag dra fram lilla lilla sociala del jag har kvar i min kropp. Jag vet att den finns där inne. Ska gå på liseberg först, och sen åka till kungsbacka och gå på fest. En trevlig skara människor. Kommer mysa som bara den. Och jag vet inte om jag kommer hem, eller vart jag ska. Vet bara att jag kommer ha det trevligt. PUSS.

519; jänkebilar <3

518; börjar skolan.

Nästa vecka börjar jag skolan. Något som börjar få mig att bli nervös på riktigt. Och jag tror att jag kommer bli knäpp. Hjälp.

517; to be free.

 
 
Den har inte läkt klart än, men lite finare bilder på den än den i torsdags. :)
 
 
 
 

516; Fuck yeah.


515; nödvändigt.

Hehehe. Nästan 18 gig på telefonen är nu bara musik :D
Och den första bilden på den andra tatueringen ;)


514; 3 från Maggio.

 
Orkade inte ordna fler än så. Ska göra det ikväll.

513; inked.

Igår kom min bestis hem till mig och vi såg the hunger games. Så nu har jag sett den. Hehe. 100 år efter alla andra. :)

Idag har jag varit med Olivia när hon skulle tatuera sig. Blev även en till mig. Hehe. Har även varit på Veronica Maggio som var superbra! Tyvärr tyckte jag det gick lite långsamt men det hade sin förklaring. Och dom spelade inte Havanna mamma. Men det var bra ändå. :) hade jättebra sällskap dessutom. Och efter lite tjat fick jag sitta på en killes axlar så det blev bra bilder :) hehe.

Nu ska jag hem och sova. Imorgon blir det arbetsförmedlingen och Ullared :)


512; drömmar.

Jag hatar verkligen mina drömmar. Innerligt. Nästan alla drömmar jag har är jag glad att jag vaknar ur. Jag har aldrig mardrömmar där jag är jagad av mördare eller att jag dör. Har knappt mardrömmar alls. Jag har bara drömmar som förstör i mitt huvud. Och vissa av dom är svåra att inse att dom inte är sanna. Inatt till exempel drömde jag att jag skulle sluta på LBS för att läsa sista terminen på rytmus. När jag vaknade hade jag jättesvårt att förstå varför, eller varför jag sov på köksstolarna medan mina vänner satt på utsidan och pratade hela natten.
Jag ska ju inte till skolan mer, inte gymnasiet i alla fall och varför satt dessa personer på min altan och pratade hela natten? Och min kompis från Ödeshög hade skickat ett mail på facebook och skrivit att hon kommer hit för att se Tomas Ledin på Lisebergs station trots att hon inte fick.

Jag hatar verkligen mina drömmer. Någon som inte drömmer alls som vill byta?


511; what my life has come to.


510; del av min lön.

En del av min lön från igår :)


509; inget intressant att skriva.

Har inte så mycket att skriva om. Inte så mycket som händer liksom. I fredags var jag ute med några tjejer från MPK09 och hade det riktigt trevligt. Igår jobbade jag på åbro rocken. Riktigt kul, men inte så mycket folk som var väntat. Men men, så blev det.
Imorgon funderar jag på att sova riktigt länge, sedan ska ta jag en låååååång promenad. Och sen får jag väl se vad jag ska hitta på. Det händer liksom inte så mycket.

508; Tror du jag kan ropa efter nån av förstånd

Som kan se vad jag gör och förstå vad jag menar?

Någon som vill göra något på söndag typ?


507; My crush.


506; live, laugh, love.

Har varit singel i två veckor idag. Och det gör faktiskt ingenting. Börjat se om gossip girl. Har körlektion stup i kvarten. Har börjat gå ut och ha det trevligt. Super mig full och träffar killar. Och nya vänner. Och på fredag ska jag gå ut.
Det för övrigt ingen som känner en Chuck Bass som man kan dela med sig av?
 
Och.. för att visa min kärlek till GG:
 
Blair: haven't you heard? i'm the crazy bitch here.
 

505; there will be blood.

 
En liten början på en fotoserie är det väl tänkt. Får se hur det blir med resten :)

504; idag blir det blod.

Ska in till buttericks om ett tag. Ska köpa fejkblod. Senare ska jag till en kompis och när det blir tillräckligt mörkt ska vi fota lite. Ska bli intressant och se om det blir bra. Lägger upp bilderna om det blir bra. :)

503; jobb.

Sökt 14 jobb idag. Vet inte om jag har chans på något. Möjligtvis ett. Kanske. Om jag har tur. Någon som har någon idé vart jag kan söka jobb?

502; I'M BATMAN!

Sett batman idag. Åh. Höll på att börja gråta i slutet. Men... Herregud. Anne Hathaway, jävlar vad sexig hon var.
 
 
Fast... Christan Bale är ju inte fel heller.
 
Och så är det med det. Jag har varit på Liseberg idag med. Och nu har jag åkt allting. Min bestis tvingade in mig upp i Atmosfear trots att jag var helt säker på att jag skulle dö och att skylten för darrigt hjärta stämde in på mig. Är säker på att jag höll på att få en hjärtattack. Och som en äkta vän stod min bestis bara och garvade sönder åt mig. Han gjorde samma sak när vi åkte höjdskräcken. Men... det är väl så man visar att man är bästa vänner. Man garvar sönder när den andra tror att den ska dö. Åkte lisebergshjulet också. Så, score. Åkt allt. Jag har även blivit inknuffad i en lyktstolpe.... 5 poäng som kan gissa vem som gjorde det.
 

Imorgon ska jag hem till min syster. Och på söndag ska jag till min älskade Julle. Så är det med det.
 
Puss

501; titta nu log han, titta nu dog han.

Tre bilder från kållered station igår när jag väntade på en kompis.
 
Idag har jag också varit med inte mindre än 2 kompisar från anneberg. Ätit pizza och myst. Även planerat en myskväll till på söndag med en av dom. Imorgon ska jag på sticky med Olivia. På fredag blir det bio med en drös med vänner. På lördag blir det antigen fest eller släktkalas, förhoppningsvis fest. Vi får se.