387; teckning och sånt.


386; tv och sånt.

Nu ska jag få tv in på mitt rum. Eller ja, inte nu. Men ska få en i alla fall. Så jag kan kolla på klipp och serier och filmer och sådant på mitt rum på en stor TV. Bara så att ni vet.
Men nu ska jag kolla på svtplay, rita, kanske fota och sen spela sims :)
puss.

385; Love is kind.

Idag blir det GI-mat till middag. Fiskburgare dessutom. Mums! Just nu däremot är jag mest uttråkad. Ingenting vettigt för mig. Ska installera lite sims och spela det tror jag. Utan crack och sådant denna gången så att det fungerar på riktigt. Och sen ska jag väl spela det. Egentligen skulle jag behöva röra lite på mig så kanske tränar lite senare.

Klippte mitt hår förut också. Blev ungefär en centimeter som åkte bort så förhoppningsvis så sliter sig håret inte lika mycket mer. Ska bli bättre på att använda mina oljor och sådant också. Så kanske det håller sig lite bättre.

Nu ska jag försöka få igång sims. Annars kanske jag tar och fotar lite.

Puss.

384; onsdag..

Nu är det praktik igen och jag har haft lite saker att göra idag men har mest blivit att sitta och pilla designen med Olivia. Och så spelar vi bara spel och sånt. Behöver idéer till en framsida, måste komma på ett namn och lite annat pill. Sitter och spelar spel med mina klasskompisar istället. Börjar bli trött på detta. APU:n alltså.
Och så är den en vecka till nästa vecka...

puss.

383; måndag.

Idag är det första dagen på praktiken. Inte för att det märks. Jag har inget speciellt att göra. Det jag möjligtvis ska ordna denna vecka är ett fotografi. Det kanske blir allt jag gör på två veckor. Don't know. Superb. Ska i alla fall sitta här till två i alla fall. Får väl se när vi drar.
Jag har i alla fall inget att göra.

Puss.

382; this is funny.

Tryck bara här.

381; gör mig lite ledsen.


Tryck på bilden för att komma till inlägget jag printscreenat.

380; fint.



379; if i don't make it i'll see you tomorrow.

Har suttit och gjort min bucketlist jättelång idag. Är superkul att hålla på med den och eftersom jag inte behöver skriva något så är det enkelt att uppdatera. Istället för här. Så jag struntar i det tills vidare. Det jag ville säga var:

1. Måndag och tisdag har gått långsamt men ändå snabbt.

2. Jag har ätit två semlor idag :)


378; bucketlist.

Jag är typ sämst på att hålla koll på vad jag vill göra med mitt liv. Har en liten lista men tänkte bli bättre att hålla koll på det så har skaffat mig en bucketlist blogg nu. Den ligger i länkarna. Ska försöka uppdatera rätt duktigt med vad jag vill göra. Sitter på we♥it på bilder för min bucketlist. Ska försöka hitta sådant som jag vill göra.

Och så har jag gjort om lite på designen. :)
puss.

377; fin helg.

Detta lovet har jag mest jobbat och försökt träna så mycket som det bara gått. Sen har jag få varit på ullared. Hittade ett fint linne och lite andra saker. En riktigt fin skinnjacka hittade jag också som kommer passa riktigt bra till min pälsväst. Så nu måste det bara bli lite varmare så jag kan ha det på mig.
Men blir nig det på fredag oavsett. Ska nog ändå bli sol och 6 + på fredag så hoppas på det.

Var ute och körde ikväll också. Körde i fredags också. Och ska köra på onsdag också. Försöka få ett körkort snart. Får väl se när det blir av. Måste plugga teori också.
Så ska nog göra det nu medan jag kollar på burlesque.
puss.

376; fredag.

Idag har jag suttit på facebook och tagit bort massa onödiga människor som jag inte behöver vara vän med längre. Kändes bra. Inte för att jag är inne på fb särskilt mycket. Men kändes ändå bra att kunna ta bort lite onödigt.
Jag har typ världens fotosug idag men vet inte vad jag vill fota. Men sen blir det ullared. ♥ men det var nog det jag hade att skriva.
Puss.

375; Om du kommer ner i min värld, kommer du aldrig härifrån.

Idag var jag och tränade en stund. Blev rätt slöträning. Men var ändå och tränade. Sen åkte jag hem till D och lagade mat. Kollade på film. Unfaithful. Chloe. Amanda Seyfried var med. Hur gullig som helst som vanligt men hon spelade en lite psykoroll. Men kunde ändå inte låta bli att tycka synd om henne.
Sen har jag kanske spenderat rätt mycket tid på 9gag och twitter idag också. Skulle gärna vilja ha tips på roliga spel till telefonen. :)

och imorgon åker jag till Ullared. Så är det :) och efter det till min underbara pojkvän igen. Nästa vecka bli en ny tråkvecka så måste gräva ner mig med lite film och D för att glömma det :)

puss,



374; är bara tvungen.



373; onsdag.

Jag har visst inte orkat uppdatera här på en stund. Men sen har jag inte så mycket att uppdatera om heller. Jag har firat alla ♥ dag med att jobba, träna och äta kladdkaka. Jag gillar verkligen att träna nu mera. Ska träna imorgon också. Och så kanske jag orkar ska jag gå på beach 2012 på fredag. Och så blir det gym på söndag också. Ska se om jag orkar köra lite yoga idag.

Föresten. Jag köpte thåströms nya igår. Trots att den kom ut idag.
Puss.

372; två år

Idag har jag haft prov. De gick nog bra. Sedan fotade jag på expon. Blev någorlunda nöjd. Kunde inte redigera bilderna bara. Lite synd.

Efter skolan åkte jag och tränade armar, kondition och MRL. Efter det gick jag och min älskling och firade vår 2 årsdag genom att äta på vårt favoritställe Tintin. :) sen åkte vi hem och nu sitter jag här och tittar på när D spelar tv-spel. Funderar på att hämta digistiv!

puss


371; konstiga inlägg/konstig app...

Inlägget under la jag upp för någon minut sen, men ville egentligen lägga upp det för några timmar sen men då funkade det inte. Stör mig på att inlägg med bilder typ har damp i appen..


Annat idag har varit att plugga till provet. Känns bra. Men det kommer säkerligen förstöras imorgon! YES! Har däremot en cola som jag ska få dricka efter provet som belöning :) Imorgon ska jag försöka klara av att gå på beach 2012 passet. Och efter det ska jag och min älskling gå ut och äta på vårt favoritställe för att fira att vi varit ihop i 730 dagar/2 år.

Slut på saker att skriva! :)

puss


370; fruktsallad och söt katt


369; I don't give a damn about my bad reputation

Nu har jag kommit hem och sitter i min soffa efter vi har ätit middag. Kändes riktigt skönt att träna. Blev trött av att träna men det kändes riktigt bra. Ville fortsätta efteråt men ändå inte. Får blir ett träna imorgon hemma. Skulle så gärna vilja att min debattartikel redan skulle vara klar. Men NÄ, det är den inte. Och jag vet inte vad jag ska skriva mer om. Måste argumentera mera. Men... jag vet inte vad jag ska skriva för argument. Och sen så borde jag plugga till provet.

Men nu ska jag se på film. Och kanske plugga samtidigt. Senare blir det lite annan träning.

Puss.

368; jag orkar inte...

Sitter och försöker skriva på min debattartikel trots att det är svårt. Vet inte vad jag ska skriva. Tänkte gå och köpa cola sen när cafét öppnar. Men upptäckte nu att min tia ligger i mina andra byxor :( kanske är lika bra trots allt. Men jag är trött :(
ska i alla fall träna senare! Det är bra.

Puss

368; klagomål och knaskatt.


367; slappistisdag.

Idag var jag i skolan. Jobbade på hyfsat bra på projektarbetet tror jag. Jag minns inte riktigt. Sen så hade vi svenska och jag kollade på gossip girl och fick lite skrivet på min debattartikel trots allt. Och.. sen åkte jag med min älskling och hämtade våran katt hos veterinären. Hämtade upp Dolly, som var rätt lugnt tills jag skulle bära henne 100 meter själv för då släppte narkosen och hon ställde sig upp kattburen så allt bara svajade. Har en bild på henne hur hon ligger under sängen också.
Hon ser lite knäpp ut.

Och nu har jag försökt skriva på min debattartikel lite till. Men jag kommer fan ingen vart. Kommit så här långt:



nu går jag och tränar.
Puss.

366; duktig chey.

Jag har gjort klart min naturpresentation i prezi. Så jävla grym är jag. Klarade det innan klockan sex men då åt jag. Blev klar innan hela kvällen var slut i alla fall. Så har tid att antigen fortsätta plugga på min debattartikel (HAHAHAHHA) eller spela sims :D Plugga inför provet är också ett alternativ. Men det kan jag ta innan jag går och lägger mig.
Mitt golv är snett om någon undrar så hela jag + skrivbord + stol lutar åt höger. Helt sjukt!

Resten av denna kväll blir nog:
Spela sims.
Yoga
Plugga för provet
Fota bilder till design.

Inte bestämt ordning dock.

Puss.

365; lite nytt!



Mitt nya skal som kom idag. Det ligger på min nya matta som jag fick av min mormor idag.

Två doftljus jag köpte på Lagerhouse. Idag.

En burk jag hittade på IKEA som jag kan ha mina                                  Två krokar jag hittade här hemma. Jättebra för smycken.
ljus i som jag köpte på IKEA. Idag.
(Köpte även storleken mindre till mina digistivkex,
men den skickade jag med D eftersom dom är hos
honom. 5kr/styck. )

Hittade två fina ljuslyktor på IKEA också. Dessa och burkarna hittade jag på fyndavdelningen. Dessa kostade 15kr/styck.

Köpte även nya träningshandskar idag också. Men dom orkar jag inte lägga upp. Måste börja med min naturuppgift. Trodde jag skulle hinna klart till klockan sex.. haha. Det kommer ju inte hända. (Y)

puss.

364; paniiiiiiiik.

Denna veckan har jag tre uppgifter som ska in. Har haft en inlämning på hela terminen. Och denna veckan har jag två inlämningar och ett prov. Jag fattar inte hur dom planerar. Och så måstet jag hinna träna också. Det är tur att jag inte ska jobba denna veckan.


363; lördag natt.

Ligger i sängen nu och väntar på att Danny ska spela klart så vi kan sova sen. :) orkade inte ta mig till gymmet igår :( jag var så himla trött. Är rätt besviken. Men tränade hemma och åt morötter och drack ingen läsk så det va inte så farligt i alla fall.

Idag har jag inte heller tränat utan har istället varit på bio med min älskling. Såg den senaste mission impossible. Den var bra. Men jag insåg att Tom Crusie är riktigt gammal nu. Haha. Synd dock.

Men nu ska jag nog sova, och imorgon ska jag till gymmet och träna!! Tagit kort på hur mycket mitt hår växt på en månad. Växt lite grann. :) men man ser skillnad på min rygg och sidorna av ryggen också ;) *någorlunda nöjd tjej*


Sova var det! puss


362; She found out she's got no soul, but it really doesn't bother her.

Sitter och peppar träningen senare idag :D
Beach 2012 känns så himla bra!
Sen så söker jag lite fakta om voodoo också på religionen.
Ska ha natur historia sen, och jag vill inte!


361; beställer hem!



Kolla lite längre ner på mitt rum om ni missat det för jag uppdaterar för mycket. Haha :)
Beställer från fyndiq.se.

360; mitt fina rum!









359; in progress.

Gissa vad jag gör?





358; sakerna jag fick idag.



Dessa två är samma som man kan vända ut och in :)



357; träning träning träning.

Idag har jag hunnit med två träningspass! Ett lite kortare på 40 minuter på gymmet och 60 minuter zumba. Det var svårt men det var ändå kul. Så jag vet inte om jag kommer försöka igen. Kanske om några månader eller så. Lite senare ska jag även köra lite yoga innan jag går och lägger mig.

Imorgon ska jag åka till IKEA och shoppa med mamma. Ska köpa en ny bokhylla, en tvättkorg, gardiner och lite krokar. Idag har jag fått ett nytt fodral till min dator och ett till min telefon. Men nu har jag inget mer intressant att skriva om.

Puss.



356; i want to go the gym.

källa: weheartit


355; februari.


Nystart med ny månad.

 

Idag är det onsdag. Halva skolveckan har snart gått. Och jag har jobbat klart för den här veckan. Idag ska jag och träna. Två gånger. Jag är så himla duktig. Måste ta tag i min kost däremot för den går inte så bra. Okej.
Något mer jag måste ta tag i min debattartikel. Igår satt jag bort typ en timma utan att skriva någonting på den. Det enda jag gjorde var typ att komma fram till att jag inte kunde bestämma mig vilken sida jag skulle skriva om. Det kan jag fortfarande inte. Och jag vet inte ens hur jag ska lägga upp den. Usch. Jag vet ingenting i nu läget. Får ta det sen med läraren.

Kan inte heller bestämma mig om jag ska köpa nya hörlurar eller inte. Behöver det typ, men frakten kostar lika mycket som hörlurarna. Så skulle egentligen börja behöva köpa något mer för att det skulle vara värt det.

I-landsproblem. Tur att jag inte har kontanter så jag kan köpa godis i alla fall.
Puss.